DORUMASTER Postat Decembrie 14, 2006 Share Postat Decembrie 14, 2006 Sambata ( 16.12.2006 ) vrem sa facem o plimbare...undeva la munte... sau spre Craiova... ...veniti cu ideii. Plecarea va fi de la OMV Baneasa la ora 11.00 Pana acum : - Eu - Constantin - Adi ( B 50 ) - Marius ( motorola ) ....asteptam si alti motociclisti... Mai este un topic - cei care pleaca de la Obor la ora 10.30 - poate faceti primul popas la OMV Baneasa si plecam impreuna la ora 11.00.... ce ziceti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Decembrie 14, 2006 Share Postat Decembrie 14, 2006 /index.php?showtopic=72528 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Decembrie 14, 2006 Share Postat Decembrie 14, 2006 Slanic Prahova! 100 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Decembrie 14, 2006 Share Postat Decembrie 14, 2006 sau aici /index.php?showtopic=72228 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutzu Postat Decembrie 14, 2006 Share Postat Decembrie 14, 2006 Sambata ( 16.12.2006 ) vrem sa facem o plimbare...undeva la munte... sau spre Craiova... ...veniti cu ideii. Plecarea va fi de la OMV Baneasa la ora 11.00 Pana acum : - Eu - Constantin - Adi ( B 50 ) - Marius ( motorola ) ....asteptam si alti motociclisti... Mai este un topic - cei care pleaca de la Obor la ora 10.30 - poate faceti primul popas la OMV Baneasa si plecam impreuna la ora 11.00.... ce ziceti ? Pe mine ma mai primiti??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutzu Postat Decembrie 14, 2006 Share Postat Decembrie 14, 2006 Mda, se pare ca nu mai pot veni. Am probleme cu instalatia electrica , si sunt cam afon in domeniul asta. Asa ca distractie placuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 14, 2006 Share Postat Decembrie 14, 2006 Mda, se pare ca nu mai pot veni. Am probleme cu instalatia electrica , si sunt cam afon in domeniul asta. Asa ca distractie placuta. ce dreaq ai la ea? ia intreaba doctorul aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Decembrie 14, 2006 Share Postat Decembrie 14, 2006 o sa ninga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Decembrie 14, 2006 Share Postat Decembrie 14, 2006 Daca ninge si la plus 15 grade....e jale...ce sa mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Decembrie 15, 2006 Share Postat Decembrie 15, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 15, 2006 Share Postat Decembrie 15, 2006 o sa ninga mie imi place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 15, 2006 Share Postat Decembrie 15, 2006 Slanic Prahova! 100 km. Buna idee se paote vizita si salina( aia la nu stiu cate sute de metri sub pamant ) este pararea mea, de exceptie, si drumul este fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Decembrie 15, 2006 Share Postat Decembrie 15, 2006 Cine doreste sa vina la Casa Rotativa a Motociclistilor, langa Baia Verde din Slanic Prahova, intre 13,00 si 15,00. Exista gratar in curte; puneti pe el ce aveti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Decembrie 15, 2006 Share Postat Decembrie 15, 2006 (editat) @ Dorule vine si mandea', nu de alta dar m-am cam dat lovit la ultimile iesiri Si asta avand in vedere ca tre sa sarbatoresc faptul ca azi'noapte mi-am facut schimbul de ulei+filtru+curatzat si uns lantul @ Constantin promit solemn sa nu-mi scot tobele Poate totusi veniti si voi diseara in Etrusco - "petrecere caritabila" Editat Decembrie 15, 2006 de wolf4mwolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Decembrie 15, 2006 Autor Share Postat Decembrie 15, 2006 @ wolf4mwolf - te asteptam ...poate vin si alti Daci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Decembrie 15, 2006 Share Postat Decembrie 15, 2006 La 11 fix la OMV Baneasa . Daca mergem cu grupul de la Obor la Sinaia este OK. Daca nu ,orice destinatie este PERFECTA. Asfalt uscat si distractie maxima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
syserror Postat Decembrie 15, 2006 Share Postat Decembrie 15, 2006 Mda, se pare ca nu mai pot veni. Am probleme cu instalatia electrica , si sunt cam afon in domeniul asta. Asa ca distractie placuta. vrei sa o repari? da un semn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Decembrie 16, 2006 Share Postat Decembrie 16, 2006 Cine doreste sa vina la Casa Rotativa a Motociclistilor, langa Baia Verde din Slanic Prahova, intre 13,00 si 15,00. Exista gratar in curte; puneti pe el ce aveti. suna interesant eu as merge acolo pana la urma cine / cum mai vine ? si mai ales UNDE?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gacsenior Postat Decembrie 16, 2006 Share Postat Decembrie 16, 2006 (editat) suna interesant eu as merge acolo pana la urma cine / cum mai vine ? si mai ales UNDE?! Ma bag si eu, dar vin cu conserva ca am vindut motorul de mentionat ca mai am 2 locuri liber pt alti doritori Editat Decembrie 16, 2006 de gacsenior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gacsenior Postat Decembrie 16, 2006 Share Postat Decembrie 16, 2006 (editat) Si acum citva poze Editat Decembrie 16, 2006 de gacsenior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 mai puneti poze ba saracilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorola Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 completare la poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Decembrie 18, 2006 Autor Share Postat Decembrie 18, 2006 Plimbarea a fost Super - 350 km ....Buc. - Cheia - Brasov - Timisul de Sus ( popas ) - Predeal - Sinaia - Buc. Au fost 7 motoare si o conserva. Urmeaza poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CARMELLA Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 Plimbarea a fost Super - 350 km ....Buc. - Cheia - Brasov - Timisul de Sus ( popas ) - Predeal - Sinaia - Buc. Au fost 7 motoare si o conserva. Urmeaza poze... ....intrucat Doru nu mai poate atasa poze (Global space left: 73.4 kb....) o sa le postez eu.....(cu regret ca n-am participat la plimbarea asta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 Super plimbare, super vreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate