horseman Postat Mai 9, 2015 Share Postat Mai 9, 2015 salutare, in zona mureseni se afla un Ducati 600ss cazut pe o masina de vreo 3 luni cel putin. stie cineva ceva de el sau de proprietar? as fii interesat sa l aduc din nou la viata ca i pacat de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata84 Postat Mai 9, 2015 Share Postat Mai 9, 2015 cum stau unele fara sa le atinga nimeni,iar la cativa dintre noi chiar si cu lant+blocator disc+++ tot se incumeta sa fure mobra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mome Postat Mai 9, 2015 Share Postat Mai 9, 2015 cum stau unele fara sa le atinga nimeni,iar la cativa dintre noi chiar si cu lant+blocator disc+++ tot se incumeta sa fure mobra... trist dar adevarat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
isai@ Postat Mai 9, 2015 Share Postat Mai 9, 2015 cum stau unele fara sa le atinga nimeni,iar la cativa dintre noi chiar si cu lant+blocator disc+++ tot se incumeta sa fure mobra... Depinde foarte mult de ce se cere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat Mai 9, 2015 Share Postat Mai 9, 2015 Probabil ii este frica sa nu zgarie masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Mai 9, 2015 Share Postat Mai 9, 2015 cum stau unele fara sa le atinga nimeni au si ciorditorii mandria lor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slim_rider Postat Mai 9, 2015 Share Postat Mai 9, 2015 pai Probabil ii este frica sa nu zgarie masina. mu-i bai ca si aia e italiana....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tony mik Postat Mai 9, 2015 Share Postat Mai 9, 2015 (editat) Pentru cei care nu suportă cruzimea față de ”fiare” am o recomandare am de făcut: Nu mergeți la plimbare prin Salonic - Grecia! O să vă sfâșie sufletul câte motoare și scutere abandonate pe toate străzile stau și ruginesc pe roți... Editat Mai 9, 2015 de Tony mik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Mai 9, 2015 Share Postat Mai 9, 2015 Probabil ca este al celui care are si masina. Cat despre salonic, fac rost de un tir ceva sa mergem la cules? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata84 Postat Mai 9, 2015 Share Postat Mai 9, 2015 Depinde foarte mult de ce se cere Adevărat.am vrut sa scriu dar am uitat.cerere si comanda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
isai@ Postat Mai 9, 2015 Share Postat Mai 9, 2015 Adevărat.am vrut sa scriu dar am uitat.cerere si comanda De fiecare data cand parchez in-afara garajului stau cu frica in san, daca o mai gasesc....600RR. Doamne-ajuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata84 Postat Mai 9, 2015 Share Postat Mai 9, 2015 au si ciorditorii mandria lor... » Post actualizat in 09 May 2015 18:06 De fiecare data cand parchez in-afara garajului stau cu frica in san, daca o mai gasesc....600RR. Doamne-ajuta! Sper sa nu citesc nici un topic facut de tine referitor la faptul ca nu o mai ai,eventual numai de vanzare sau plimbari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 9, 2015 Share Postat Mai 9, 2015 au si ciorditorii mandria lor... ZECE CU PLUS!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Mai 9, 2015 Share Postat Mai 9, 2015 Cat despre salonic, fac rost de un tir ceva sa mergem la cules? ) Nu sunt toate abandonate... asa merg ei cu mobrele, le folosesc pana cad. Sunt si extremele - de tin carpa in buzunar la spate si cand se dau jos o iau la sters... Si sunt si ceva mobre uitate de lume, dar legate cu cate un antifurt sanatos de cate un copacel de cativa cm diametru sau de cate un gardulet de fier subtire ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat Mai 9, 2015 Share Postat Mai 9, 2015 pacat de cadrul ala tubular ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Mai 10, 2015 Share Postat Mai 10, 2015 Nu sunt toate abandonate... asa merg ei cu mobrele, le folosesc pana cad. Majoritatea arata neingrijit, dar merg cu ele in starea asta, echipament am vazut ca au doar strainii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Mai 10, 2015 Share Postat Mai 10, 2015 ma doare inima cand ma uit la motorul asta...pacat de asa bijuterie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Mai 10, 2015 Share Postat Mai 10, 2015 zici ca au baut impreuna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat Mai 10, 2015 Share Postat Mai 10, 2015 Se pare ca nu prea se cauta Ducati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
isai@ Postat Mai 10, 2015 Share Postat Mai 10, 2015 (editat) » Post actualizat in 09 May 2015 18:06 Sper sa nu citesc nici un topic facut de tine referitor la faptul ca nu o mai ai,eventual numai de vanzare sau plimbari Multumesc mult, la fel iti doresc. Editat Mai 10, 2015 de iulian-isaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragos Dandarau Postat Octombrie 28, 2015 Share Postat Octombrie 28, 2015 motorul acela e acolo de cel putin 3 ani sa mai discutat subiectul si pe ceva grupuri pe fb dar nu sa dat de propietar doar uni care ziceau ca ii a lui nustiu cine care ii plecat dar sa nu se atinga nimeni de ea ca omu ii bazat etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 29, 2015 Share Postat Octombrie 29, 2015 au si ciorditorii mandria lor... Exact, au inceput cu astea carora stiu deja sa le scrie corect marca. Si oricum.. astea-s proaste, de ce ai fura asa ceva?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Octombrie 29, 2015 Share Postat Octombrie 29, 2015 motorul acela e acolo de cel putin 3 ani sa mai discutat subiectul si pe ceva grupuri pe fb dar nu sa dat de propietar doar uni care ziceau ca ii a lui nustiu cine care ii plecat dar sa nu se atinga nimeni de ea ca omu ii bazat etc... daca mai sta asa o vreme revenirea la viata va fi atat de scumpa de nu va mai merita. de fapt cred ca deja ... daca era o japaneza disparea de mult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate