ianachim Postat Mai 27, 2015 Share Postat Mai 27, 2015 pe mine ma manca vineri de TRANSALPINA SI o testare de transfagarasan adica bucuresti pitesti rm valcea horezu novaci ranca sugag sibiu cartisoara balea lac (de o merge daca nu retur) fagaras bv sinaia ploiesti buc careva ...interesat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Mai 27, 2015 Share Postat Mai 27, 2015 Eu vineri zic pas, ca pe seara tre' sa fiu in 2 Mai (fara asfalt). Dar tu du-te iscoada, sa ne spui daca au deschis poarta tunelului sau nu... In saptamana viitoare imi pun sperantele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 27, 2015 Share Postat Mai 27, 2015 Domnilor motociclisti participanti la aceasta minunata plimbare ... se duce topicul pe pagina a II a. ce facem? propune cineva o data pt reeditarea ei ?.pana sus la OZN zic maaaa golan mic .....tu ai facut rost de cheie si codul de activare a reactorului si vrei sa ne dai o tyra cu OZNul??? vineri pare o fereastra de vreme buna si lume putina in zona pe TRANSALPINA ma refer ca dupa se impute treaba cu romanul plecat cu autocarul...... OZNul e acolo iar drumurile la bg vor fi tot timpul libere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Mai 27, 2015 Autor Share Postat Mai 27, 2015 Vineri zici? ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin10 Postat Mai 27, 2015 Share Postat Mai 27, 2015 si pe mine ma avantajeaza saptamana viitoare. dar esti sigur ca treci pe Transalpina? se circula?.acum o saptama fix, pe Transfagarasan era infundat de zapada cam cu 4 km inainte de lac....si drumul era inchis circulatiei auto... daca te hotarasti pt sapt viitoare te voi insoti.Ianachime Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heinrich08 Postat Mai 27, 2015 Share Postat Mai 27, 2015 hotarati-va daca se face ceva weekendul asta sau luni ca tot e liber, sa stiu cum imi organizez timpul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Mai 28, 2015 Autor Share Postat Mai 28, 2015 Nu pot veni....prea mult de munca si n am cind recupera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 28, 2015 Share Postat Mai 28, 2015 eu m am hotarat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iunie 18, 2015 Autor Share Postat Iunie 18, 2015 O teleportare la OZN pe 24.06 (miercuri) va tenteaza? ..... timpul se anunta frumos, ziua nu-i batuta-n cuie ca de obicei (in functie de noi si vreme se poate schimba). Conditiile de mers neschimbate : » Post actualizat in 18 Jun 2015 17:20ca viteza un 120-140 pe autostrada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Iunie 18, 2015 Share Postat Iunie 18, 2015 Interesat de o teleportare, mai ales ca miercuri ar trebui sa fiu in Cluj... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iunie 18, 2015 Autor Share Postat Iunie 18, 2015 Eu vorbesc serios si voi ma luati cu SF-uri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin10 Postat Iunie 19, 2015 Share Postat Iunie 19, 2015 De acord ...Robert lasa Clujul ca e aici aproappe ...hai in galaxie....Lex.Ianachim si ceilalti...puteti veni??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 19, 2015 Share Postat Iunie 19, 2015 neata gasca sunt de o sapt plecat si incepand cu 22 iunie nu mai pot sa ma misc in cursul saptamanii imi pare rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 19, 2015 Share Postat Iunie 19, 2015 Intreb si eu, de ce insistati cu Bulgaria in timpul saptamanii, pot sa pun pariu ca tot acest drum (Romania+Bulgaria) e mult mai liber intr-o duminica, de exemplu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdglasfk Postat Iunie 19, 2015 Share Postat Iunie 19, 2015 Bucuresti - Giurgiu e haos in weekend. La dus eu nu sufar, dar la intoarcere, seara, ma scoate din minti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Iunie 19, 2015 Share Postat Iunie 19, 2015 La Cluj ma duc cu treaba si apoi o tai mai departe prin galaxie. Dar mai incercam, sper doar sa nu zboare OZN-ul de acolo. @menta': mersul in Bg miercurea cre' ca e un fel de hipstereala (Eu unul in weekend-uri rar pot sa ies la plimbare cu moto, 3-4 ori pe an probabil, asa ca imi fac de cap cand apuc.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 19, 2015 Share Postat Iunie 19, 2015 (editat) se merge la semafor pe pod la giurgiu atentie Intreb si eu, de ce insistati cu Bulgaria in timpul saptamanii, pot sa pun pariu ca tot acest drum (Romania+Bulgaria) e mult mai liber intr-o duminica, de exemplu. pentru ca ne place...ne place ..ne place .....SA DESCHIDEM CAPACE..CAPACE Editat Iunie 19, 2015 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin10 Postat Iunie 19, 2015 Share Postat Iunie 19, 2015 La Cluj ma duc cu treaba si apoi o tai mai departe prin galaxie. Dar mai incercam, sper doar sa nu zboare OZN-ul de acolo. @menta': mersul in Bg miercurea cre' ca e un fel de hipstereala (Eu unul in weekend-uri rar pot sa ies la plimbare cu moto, 3-4 ori pe an probabil, asa ca imi fac de cap cand apuc.) Bun asa ... hai in galaxie joi atunci...cica OZN mai sta acolo doar saptamana viitoare.....deci ,sa punem mana pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdglasfk Postat Iunie 19, 2015 Share Postat Iunie 19, 2015 Bun asa ... hai in galaxie joi atunci...cica OZN mai sta acolo doar saptamana viitoare.....deci ,sa punem mana pe el What ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F.R.M. Postat Iunie 19, 2015 Share Postat Iunie 19, 2015 ma luati si pe mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 19, 2015 Share Postat Iunie 19, 2015 chiar daca pleca OZN ul nu sacrificam plaja asta pentru el..... asa ca pentru septembrie poate comitem un 3 zile aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssprivat Postat Iunie 19, 2015 Share Postat Iunie 19, 2015 Unde e asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iunie 19, 2015 Autor Share Postat Iunie 19, 2015 (editat) @ssprivat -In Bulgaria, este un drum de 650-700km (dus-intors), se pleaca la 7.30-8 si venim undeva la 22.30-23. Bun asa ... hai in galaxie joi atunci...cica OZN mai sta acolo doar saptamana viitoare.....deci ,sa punem mana pe el Corect, eu am spus ca ziua nu-i batuta-n cuie! - numai in week-end sa nu fie, ori este hipstereala, ori nu. » Post actualizat in 19 Jun 2015 11:02ma luati si pe mine? Daca ti viteza - nu-s probleme! Alte restrictii nu-s, binenteles ca si mobra ar trebui sa fie ok, ca mergi prin "strainezia". Editat Iunie 19, 2015 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Iunie 19, 2015 Share Postat Iunie 19, 2015 Se mai face o plecare saptamana viitoare: http://www.blackhelmets.ro/2015/06/19/bulgaroaica/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F.R.M. Postat Iunie 19, 2015 Share Postat Iunie 19, 2015 @ssprivat -In Bulgaria, este un drum de 650-700km (dus-intors), se pleaca la 7.30-8 si venim undeva la 22.30-23. Corect, eu am spus ca ziua nu-i batuta-n cuie! - numai in week-end sa nu fie, ori este hipstereala, ori nu. » Post actualizat in 19 Jun 2015 11:02 Daca ti viteza - nu-s probleme! Alte restrictii nu-s, binenteles ca si mobra ar trebui sa fie ok, ca mergi prin "strainezia". mobra este apta de drum si tin si aproape de grup! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate