gascoigne Postat Iunie 9, 2015 Share Postat Iunie 9, 2015 Domnilor, stiti vreun garaj de incredere la care sa pot comanda anvelope la pret ok si care sa imi faca si schimb + echilibrare? am incercat la anvelopemoto.eu, dar raspund f greu sau deloc si nici nu fac momentan montaj, pentru ca omul lor e accidentat. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabrielleru Postat Iunie 9, 2015 Share Postat Iunie 9, 2015 La Wolf moto langa Taverna sarbului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Iunie 9, 2015 Share Postat Iunie 9, 2015 La kawamotors. Eu am schimbat ambele roti cu 80 ron. Sa nu mai zic ca echilibrarea ti se face cu aparat dedicat echilibrari si nu "celebrul":4 rulmenti+o tija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gascoigne Postat Iunie 9, 2015 Autor Share Postat Iunie 9, 2015 multumesc, nu stiam ca fac si scutere, o sa-i intreb. daca aveti si alte sugestii, apreciez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumulescu4you Postat Iunie 9, 2015 Share Postat Iunie 9, 2015 Razvan de la Axa vitan pe chei, sau mymoto service vitan in incinta fostei fabrici de paine. » Post actualizat in 09 Jun 2015 07:11Mai fac si la pipera la sama dar suna si vezi sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iunie 10, 2015 Share Postat Iunie 10, 2015 La Sama sigur fac dar trebuie să aduci tu anvelope. Nu stiu daca au la vânzare de moto/scuter. Mai e o vulcanizare in Otopeni, la Deil Service. Patronul are 2 Harley si are toate sculele pentru moto, iar baiatul care lucrează zici ca lucrează cu oua nu cu roti. E ingrozit ce pateste daca zgârie o janta de motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 11, 2015 Share Postat Iunie 11, 2015 La kawamotors. Eu am schimbat ambele roti cu 80 ron. Sa nu mai zic ca echilibrarea ti se face cu aparat dedicat echilibrari si nu "celebrul":4 rulmenti+o tija Vezi ca si Marquez alearga pe roti echilibrate static. Sper ca stiai. Bucsele adaptoare facute pt a monta roti moto pe masina de echilibrare dinamica, de multe ori dau cu virgula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gascoigne Postat Iunie 24, 2015 Autor Share Postat Iunie 24, 2015 am rezolvat la Kawa mototrs, a fost greu pana mi-au adus anvelopele. a costat 80 de lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Iunie 24, 2015 Share Postat Iunie 24, 2015 Dupa o noua experienta recomand http://www.cauciucuridirect.ro/ este sa-i spunem punctul de desfacere in Romana al http://www.delti.com/ . Au preturi bune spre foarte bune. Eu am luat Bidgestone S20 EVO pentru spate. Am pus comanda pe site pe 16 iunie pe la pranz, pana seara mi-a venit confirmarea, iar pe 23 iunie a ajuns la mine prin curier, plata la ridicare. Simplu si frumos, A costat 667 RON cu tot cu transport, in conditiile in care majoritatea ofertelor sunt intre 700-800 de lei. Pentru montaj recomand Autoagusta http://www.autoagusta.ro/ , Un schimb cu echilibrat e 50 de lei. Noroc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shrek1974 Postat August 19, 2016 Share Postat August 19, 2016 La Sama sigur fac dar trebuie să aduci tu anvelope. Nu stiu daca au la vânzare de moto/scuter. Mai e o vulcanizare in Otopeni, la Deil Service. Patronul are 2 Harley si are toate sculele pentru moto, iar baiatul care lucrează zici ca lucrează cu oua nu cu roti. E ingrozit ce pateste daca zgârie o janta de motor tocmai ce fui pe la ei, pe la deil service. patronul nu mai are 2 harley, ci doar una si aia in service. sotia lui are una de 1800 si am vazut-o. faina rau. servire ireprosabila, super de treaba, iar baiatul care lucreaza (vechi de 3 ani la ei) chiar ca umbla nu cu roata, ci cu cofrajul de oo. recomand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat August 19, 2016 Share Postat August 19, 2016 ma gandeam si eu ca aia la curse le echilibreaza prost! probabil nu au bani pentru un stand automat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat August 20, 2016 Share Postat August 20, 2016 ma gandeam si eu ca aia la curse le echilibreaza prost! probabil nu au bani pentru un stand automat! Flansele adaptoare sint pt a impresiona publicul. Deaia e bine sa mergi macar o data ca vizitator la un trackday unde sa ai ocazia sa vezi live cum se schimba si se echilibraza rotile, dupaia ii vezi tot live pe rideri cum accelereaza de la 50 la 250km h. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 20, 2016 Share Postat August 20, 2016 Vezi ca si Marquez alearga pe roti echilibrate static. Asta explica de ce merge ca dezaxat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate