emiandgabi Postat Iunie 19, 2015 Share Postat Iunie 19, 2015 Se pare ca ploaia vine dupa amiaza. In consecinta se baga cineva ? Eu as vrea sa fac valeni-cheia-siriu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icemaN46 Postat Iunie 19, 2015 Share Postat Iunie 19, 2015 Nu pare chiar asa rau maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emiandgabi Postat Iunie 19, 2015 Share Postat Iunie 19, 2015 Nu pare ! Nici amatori nu par sa fie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Iunie 19, 2015 Share Postat Iunie 19, 2015 As fi venit eu, dar cred ca aleg o plimbare scurta la Giurgiu, o ciorbă de pește și fuga inapoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Iunie 20, 2015 Share Postat Iunie 20, 2015 O sa plec si eu spre Cheia. Dupa, poate Siriu,poate Poiana-Rasnov..... Trec pe la benzinaria faimoasa pe la 9 si ceva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 20, 2015 Share Postat Iunie 20, 2015 cerul este innorat in Ploiesti,nu arata prea bine spre munte ,asfalt uscat » Post actualizat in 20 Jun 2015 05:35momentan nu ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Iunie 20, 2015 Autor Share Postat Iunie 20, 2015 ramane varianta Amkart dupa pranz..asta daca nu vin norii si in buc. ... o sa merg la spectacolul ala aviatic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 20, 2015 Share Postat Iunie 20, 2015 Afara este placut dar nu este de dat tare pe curbe,cu siguranta la munte daca nu este soare temperatura asfaltului si temp resimtita este mai mica . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Iunie 20, 2015 Share Postat Iunie 20, 2015 Fara legatura cu curbele... doar pentru plimbarea in sine. Daca nu imi surade vremea schimb traseul. Distractie maxima sa aveti indiferent de activitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrew2 Postat Iunie 20, 2015 Share Postat Iunie 20, 2015 Cine merge si cand la ciorba de peste la giurgiu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 20, 2015 Share Postat Iunie 20, 2015 Cheia: 300 de km de rahat pentru 40Km okeish. buna doar daca stai in BV. ca bucurestean e dovada de disperare. mai bine te duci pe circuit sau scoti un ban si-l bagi in bulgari, aia nu fac drumuri de rahat intentionat ca sa aibe ce sa repare in maxim 3 ani. daca te duci SPECIAL pt curbe sunt de acord cu tine dar la plimbare fara valente" de circuit merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Iunie 20, 2015 Share Postat Iunie 20, 2015 Cine merge si cand la ciorba de peste la giurgiu? Eu deja sunt acolo. Nu am găsit tovarăși, asa că îmi aștept singur crapul prajit la Perla cum mi-a recomandat un coleg forumist. Vremea e plăcută, adie un pic vântul. Cafeaua o voi bea la Ruse și apoi ma întorc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Iunie 20, 2015 Autor Share Postat Iunie 20, 2015 tot muzica usoara la Perla? ca odinioara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Iunie 20, 2015 Share Postat Iunie 20, 2015 E frumos la Cheia, mai ales pe harta, nu mai ai probleme nici cu asfaltul. mai bine veneati la V.Calugareasca, la intilnire si vizitati obiectivele de pe Drumul Vinului, vremea perfecta pentru plimbare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Iunie 20, 2015 Share Postat Iunie 20, 2015 tot muzica usoara la Perla? ca odinioara... Atât la Perla cât și La Ponton. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 (editat) Inca 5 participanti s-au anuntat pe cursa Bucuresti-Cheia si retur, pentru adjudecarea sezonului 2015. Sper sa-i bateti! Editat Iunie 22, 2015 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 Le bat usor, motopolitistii or sa cada, Paneuropeanul vobleaza. Vezi rubrica accidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Iunie 22, 2015 Share Postat Iunie 22, 2015 (editat) daca te duci SPECIAL pt curbe sunt de acord cu tine dar la plimbare fara valente" de circuit merge Exact! Eu la asta m-am gandit de la bun inceput. Felicitari celor care au ales sa nu mearga spre munte. La dus ( DN1-Plopeni-Verbilau-Valeni-Cheia-Brasov) vremea a fost superba. In schimb la intoarcere ( pe DN1 pentru ca cross pe Poiana-Rasnov ) m-am bucurat de ploaie non stop pana-n Ploiesti. Am dat o alta conotatie expresiei "uda pana la genunchi". Mare bucurie. . Ultimii km au fost o desfatare neasteptata multumita vantului ce a binevoit sa bata tare,constant si bineinteles lateral. Norocul meu ca nu aveam una din cele 5 mobre de mai sus . Una peste alta plimbarea mi-a placut iar traseul e numa-bun pentru cei din zona Bucuresti care nu pot rupe mai mult de jumatate de zi pentru o plimbare la munte (fara pretentii de knee-draging,sa fim intelesi ). Editat Iunie 22, 2015 de Sorin128 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate