Roni Postat Iulie 5, 2015 Share Postat Iulie 5, 2015 Salutare, Arunc intrebarea asta aici pe forum pentru ca, aparent, a devenit o problema mai mare decat ma asteptam. Caut un atelier/strungar/om priceput care poate face sau sa aiba o filiera cu pas marunt (ca-mi fac filetul singur ). Este vorba de gatul unei furci de bicicleta cursiera al carei filet trebuie sa-l prelungesc, piulita care strange cuvetele fiind pe filet marunt nu cel obisnuit (nu cunosc dimensiunile). E treaba de 5 minute pentru cine are jucaria asta. Roni, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iulie 5, 2015 Share Postat Iulie 5, 2015 Mergi cu furca la un strungar, ti-l poate face din cutit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adyp Postat Iulie 5, 2015 Share Postat Iulie 5, 2015 Cred ca strungarul e cea mai buna solutie, filiera asa mare cu asa filet ma tare indoiesc ca vei gasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Iulie 5, 2015 Share Postat Iulie 5, 2015 In strung nu stiu cum o sa prinda furca, dar o bucsa nu te ajuta ca sa poti strange pilulita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Iulie 5, 2015 Autor Share Postat Iulie 5, 2015 la strungar am fost si n-au (sau n-au vrut). Nu am cum sa bucsez pentru ca o parte va trebui taiata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Iulie 5, 2015 Share Postat Iulie 5, 2015 Mai e varianta sa scoti o bucata din teava si sa o sudezi mai scurt dar e problema la centrat, sau cauta un instalator care lucreaza si cu tevi de fier poate sa aiba el, stiu ca majoritatea lucreaza in toli dar cine stie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iulie 6, 2015 Share Postat Iulie 6, 2015 poate dai si niste detalii despe diametru/pas/tip filet.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Iulie 6, 2015 Autor Share Postat Iulie 6, 2015 o sa incerc sa le aflu pentru ca stiu doar sa ma uit la el dar n-am habar de cote Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iulie 6, 2015 Share Postat Iulie 6, 2015 (ca-mi fac filetul singur ) stiu doar sa ma uit la el dar n-am habar de cote Aici e o problema. Nu exista filiere sau tarozi pentru orice tip de filet. Le gasesti pentru filete standard, cu pas normal (astea le gasesti usor), fin 1 si fin 2 (mai greu). Cel mai probabil ai un filet special. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iulie 6, 2015 Share Postat Iulie 6, 2015 eu as face o vizita in piata de scule de la obor. » Post actualizat in 06 Jul 2015 09:18daca e pas metric poti suna la astia http://www.bizoo.ro/firma/korloycompany/vanzare/5564449/filiere-metrice asteapta-te sa nu fie foarte ieftina ca orice scula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iulie 6, 2015 Share Postat Iulie 6, 2015 De ce nu descrii exact ce vrei sa faci? Poate exista alte solutii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Iulie 6, 2015 Autor Share Postat Iulie 6, 2015 La faza cu Oborul ma gandeam si eu in final, sau prin Vitan am vazut ca mai au cate unii filiere cu tona. gn77b, ce vreau sa fac e relativ simplu (prelungirea unui filet pe o lungime de teava (nu stiu pas sau cote)) dar din cate am inteles sunt doua feluri de filete: cel normal, cu pasul clasic si cel cu pas marunt, specific prinderilor componentelor de biciclete. Am tarozi si filiere insa cu pas normal. Nu m-ar interesa sa cumpar piesa aia pt ce am de facut (un filet de aprox 5 cm lungime) si apoi sa ma impiedic de ea aiurea si sa rugineasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iulie 6, 2015 Share Postat Iulie 6, 2015 folosese o lera petru filete ca sa afli despre ce soi de filet e vorba. costa cativa lei una. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iulie 7, 2015 Share Postat Iulie 7, 2015 (editat) Mergi cu furca la un strungar, ti-l poate face din cutit. si mie mi-a facut strungaru' M10x1,25 interior pt care nu prea se gaseste tarod cu cu filet invers (la oglinda yamaha)... dar a avut nevoie de o piesa cu filet exterior invers , "pt model" PS - 1,25 inseamna ca 4 spire au 5 mm, adica se vede "din avion" Editat Iulie 7, 2015 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iulie 7, 2015 Share Postat Iulie 7, 2015 uite aici aparat de ghicit filetu http://www.sculeauto.com/detaliiproduse.php?id=1578 » Post actualizat in 07 Jul 2015 09:07nu doar pasul si diametrul conteaza, mai sunt si alte chestii relevante privind forma filetului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Iulie 7, 2015 Autor Share Postat Iulie 7, 2015 Am rezolvat la baietii de la bikexpert de pe bd Pantelimon. Treaba de 10 minute si e gata Project fixie ongoing ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate