BikerXX Postat Iulie 13, 2015 Share Postat Iulie 13, 2015 Aoleu, dar ce basinoasa de istorisire are in spatele celor 70.000 de bani, pai vorba unuia de zicea bine, "mana intinsa care nu spune o poveste, nu primeste nimic".Pai pentru o asemenea povestioara, nu i-as da nici un cent.Ca el viseaza, dar cine nu-l lasa, visele nu costa nimic.....,se poate si obisnui cu ele, ca multi altii si la mai multe... Aici e valabila "ezpresia" prost e ala care da, dar si ala care cere. Vad ca e din ce in ce mai practicata cererea asta de logodele, de la popa la ala negru de-al nostru de la Paris....tine de demnitatea natiei se pare....., ramanem si noi in istorie cu ceva. PS.Dragii mei Flornel si Dienuta, va urez prea putin succes ca nu-l meritati deloc. PSS. Jos presedintele de la BlackHelmets....ca va face de cacao....halal de el. Citatul, aproximativ, e din "Zahei orbul" de Vasile Voiculescu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 13, 2015 Share Postat Iulie 13, 2015 O, sunt o grămadă de locuri cu net...unul e la Băneasa Shoping Center, iei o cafea de 12 lei și stai cât vrei Vezi tu, 12 lei nu e gratis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Iulie 13, 2015 Share Postat Iulie 13, 2015 Aici e valabila "ezpresia" prost e ala care da, dar si ala care cere. Expresia este... "Prost nu este acela care cere, ci acela care ofera" Si uite ca functioneaza http://www.forbes.com/sites/chrisbarth/2011/01/19/want-a-million-dollars-just-ask-for-it/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Iulie 13, 2015 Share Postat Iulie 13, 2015 Absolut corect. Însă pentru a păstra ideea topicului aș vrea să redau un citat din Ted Simon, tipul de origine română care a făcut ocolul lumii, peste 80.000 de km cu vreo 3000 de lire sterline. (Jupiter's Travel) mai departe nu mai comentez. "Într-un brâu purtat pe piele aveam 500 de lire în cecuri de călătorie .Într- un portofel negru încuiat într-una din cutii aveam mici cantități denumerar în monede variind de la cruzeiros la kwachas .În bancă, sau cel puțin așa erau promise, peste 2.000 de lire sterline .Am considerat toate acestea ca suficienți bani pentru a merge în jurul lumii,și a cumpăra ceea ce am nevoie timp de doi ani.Costurile de combustibil le-am estimat la 300 lire , costurile de transport la 500 de lire .Asta se întâmpla în 1973. Benzina în Europa costa în jur de un dolar pe galon, o liră sterlină avea 2.40 dolari. Criza, care tocmai începuse, urma să se cheme Criza Petrolieră. Inflația, considerată mare, era de 5 la sută. Îmi puteam permite 2 lire pe zi, în medie , pentru alimente și cazare ocazională ceea ce putea fi considerat un cost generos .Șapte sute treizeci zile la 2 lire pe zi fac cum s-ar spune, 1.500 de lire sterline. Total general: £ 2.300 , păstrând 200 de lire sterline pentru probleme neprevăzute." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iulian_Aftene Postat Iulie 13, 2015 Autor Share Postat Iulie 13, 2015 Hateri Mie mi se pare tare de tot ideea si cred ca ai nevoie de mult curaj sa faci o treaba de asta , mai ales ca implica si un tur al Africii Ca proiectul lui nu este bine pus la punct ca nu ofera destule detalii pentru ca publicul sa aibe incredere in el , ca poate bugetul pare prea mare ... se poate vorbi mult despre detaliile astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Iulie 13, 2015 Share Postat Iulie 13, 2015 Ce sa zici si tu acuma despre seful tau de club... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
severin31 Postat Iulie 13, 2015 Share Postat Iulie 13, 2015 Oricum ar cosmetiza-o, tot cersetorie este. Cu ce e mai bun decat un om al strazii care cere bani pt mancare, bautura? Doar locatia difera, unul milogeste pe net, altul in strada. Ambii merita aceeasi compasiune/dispret pentru ca n-au reusit in viata sa aiba bani pt a nu apela la mila/simpatia strainilor! E comunitate moto sau nu? Hai! Cine ofera o guma, o picatura de ulei etc? Ajutati nevoiasul! Dupa aceea, poate are nevoie si de bani pt o casa in Thassos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Iulie 13, 2015 Share Postat Iulie 13, 2015 Dacă problema era pusă altfel, de exemplu : " Un motociclist român a fost răpit de o grupare teroristă în Africa. Se cer 70000 de coco pentru eliberarea lui." Săream cu banul sau nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
severin31 Postat Iulie 13, 2015 Share Postat Iulie 13, 2015 Dar motorul este bine, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iulian_Aftene Postat Iulie 13, 2015 Autor Share Postat Iulie 13, 2015 (editat) Ce sa zici si tu acuma despre seful tau de club... N-are treaba, nici nu-l stiu pe om . Doar era o initiativa care mi s-a parut interesanta Editat Iulie 13, 2015 de Iulian_Aftene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Iulie 13, 2015 Share Postat Iulie 13, 2015 @severin31 A scăpat, doar puțin nisip în carburator, însă totul e la pachet, mobră + pilot. Ei și după asta, ți-l trimite pe om acasă și poți să-l folosești la săpat via, la copilit, că na, e al tău, doar l-ai cumpărat, nu ? Eu zic că merită investiția. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iulian_Aftene Postat Iulie 13, 2015 Autor Share Postat Iulie 13, 2015 Daca-l rapeau pe Ponta dadeam si eu 1 l de benzina. In alta ordine de idei, daca vrei sponsorizare, trebuie sa oferi ceva la schimb :publicitate ca te da cineva la televizor, numele aparut intr-o carte gen Nebuneasca aventura a lui Patrice Franceschi , o carte semnata, ceva. Astia mumu! {agree} Presupun ca benzina o dadeai sa-l tina pe Ponta la ei de tot.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iulie 13, 2015 Share Postat Iulie 13, 2015 Mie mi se pare tare de tot ideea si cred ca ai nevoie de mult curaj sa faci o treaba de asta , mai ales ca implica si un tur al Africii hmmm Si eu am mult curaj... 10 000 de euro pt o moto de adventure beton ajung. poate nici atat... 20 000 de euro pentru a avea liniste totala in domeniul finantelor odata in jurul planetei ajung... cu ocolisuri chiar. 30 000 de euro deci mai mult decat suficient. Cand ma intorc donez ce ramane unui amarat. pastrez bonuri, contabilizez toata suma. postez poze cu fiecare bon de casa... unde fac cont ca sa primesc banii? acuma daca sare vre-un milionar in euro... si da mai mult. ... ala care va primi donatia la sfarsit va fi si mai fericit... eu raman cu drumul si cu mobra. ce o ramane din ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Iulie 23, 2015 Share Postat Iulie 23, 2015 Mi se pare foarte josnic sa te folosesti de "fratia" aceasta intre motociclisti doar ca sa obtii bani si alte beneficii. A simtit nevoia in articol sa ne subcomunice ca face apel la "motociclisti" sa ii sponsorizeze afacerea. De curand am vizionat niste motoare pentru o achizitie si tot asa: au fost doi care ma luau cu (doar suntem motociclisti si ne ajutam intre noi) ca si argument sa isi vanda troaca de mobra la supra-pret. Cam acesta este sistemul de valori pe care il observ din ce in ce mai des: depasirea oricaror valori in scopul obtinerii profitului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate