Remus_90343 Postat Iulie 13, 2015 Share Postat Iulie 13, 2015 poze gasite pe fb. mau multe detalii nu stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bughy91 Postat Iulie 13, 2015 Share Postat Iulie 13, 2015 doamne.....la cum arata mobra....nici nu ma gandesc la starea colegului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Iulie 13, 2015 Share Postat Iulie 13, 2015 (editat) update, pe fb scrie cineva ca n-a murit , are fractura de bazin si membru inferior din spusele omului . Insanatosire grabnica colegului si spor la platit daune celui cu masina Editat Iulie 13, 2015 de rares_04cpl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raduss Postat Iulie 13, 2015 Share Postat Iulie 13, 2015 http://ziarulclujean.ro/imagini-accident-de-motocicleta-in-piata-abator-bikerul-care-a-imprumutat-motorul-a-fost-aruncat-zeci-de-metri-pe-gardul-benzinariei-lukoil/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Iulie 13, 2015 Share Postat Iulie 13, 2015 Sanatate baiatului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 14, 2015 Share Postat Iulie 14, 2015 sanatate colegului! @rares: din cate am inteles, soferul autoturismului e cel care nu a acordat prioritate...... sa speram ca a avut permis colegul si atunci nu are de platit daune.... .............................. Potrivit polițiștilor care au efectuat cercetarea la fața locului, motociclistul circula pe strada București, dinspre Kaufland spre strada Traian. În fața benzinăriei Luckoil, șoferul unui autoturism Audi, înmatriculat în Sălaj, nu i-a acordat prioritate de trecere bikerului și a virat în fața lui. Șoferul vinovat este din Șimleul Silvaniei. ............................. Polițiștii urmează să afle cine este proprietarul de drept al motocicletei și dacă tânărul implicat în accident deținea permis de conducere. ....................................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Iulie 14, 2015 Share Postat Iulie 14, 2015 sanatate colegului! @rares: din cate am inteles, soferul autoturismului e cel care nu a acordat prioritate...... sa speram ca a avut permis colegul si atunci nu are de platit daune.... .............................. Potrivit polițiștilor care au efectuat cercetarea la fața locului, motociclistul circula pe strada București, dinspre Kaufland spre strada Traian. În fața benzinăriei Luckoil, șoferul unui autoturism Audi, înmatriculat în Sălaj, nu i-a acordat prioritate de trecere bikerului și a virat în fața lui. Șoferul vinovat este din Șimleul Silvaniei. ............................. Polițiștii urmează să afle cine este proprietarul de drept al motocicletei și dacă tânărul implicat în accident deținea permis de conducere. ....................................... ma refeream ca cel cu masina trebuie sa-i plateasca daune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nascavlad Postat Iulie 14, 2015 Share Postat Iulie 14, 2015 Aici spune ca nu ar fi avut permis ... http://www.stiridecluj.ro/social/accident-grav-in-piata-abator-un-motociclist-fara-permis-a-fost-facut-praf-de-un-sofer-video Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 14, 2015 Share Postat Iulie 14, 2015 Si asa isi complica unii viata . . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Iulie 14, 2015 Share Postat Iulie 14, 2015 (editat) O sa ajunga o raritate permisul asta... piesa de muzeu. Editat Iulie 14, 2015 de smar2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Iulie 14, 2015 Share Postat Iulie 14, 2015 Eu am vandut sv-ul unui amic, din toamna trecuta si pana acum nu a reusit sa treaca de sala. Nu stiu exact de cate ori a dat dar se pare ca pentru unii e foarte greu sa tina minte cateva reguli. Deja se da prin cartier cu el, tare cred ca o sa-i dau si lui cu rip. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Iulie 14, 2015 Share Postat Iulie 14, 2015 anunta politia! mai bine cu dosar dar viu .. decat sa-l planga ma-sa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Iulie 14, 2015 Share Postat Iulie 14, 2015 Parca esti si responsabil legal cand impumuti cuiva masina / motoreta si nu are permis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iulie 14, 2015 Share Postat Iulie 14, 2015 Parca esti si responsabil legal cand impumuti cuiva masina / motoreta si nu are permis. da, penal. ups... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 14, 2015 Share Postat Iulie 14, 2015 Mai cititi o data. A vandut, nu a imprumutat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Iulie 14, 2015 Share Postat Iulie 14, 2015 Am citit bine articolul din ziar. Nu vorbeam de cazul lui xsebi care, presupun, a facut acte CV. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 14, 2015 Share Postat Iulie 14, 2015 Aaaa scuze, aveti dreptate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Iulie 14, 2015 Share Postat Iulie 14, 2015 in ce hal arata mobra...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Iulie 14, 2015 Share Postat Iulie 14, 2015 Am citit bine articolul din ziar. Nu vorbeam de cazul lui xsebi care, presupun, a facut acte CV. Nu a vazut cheile pana nu si-a trecut-o pe numele lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
givemefive Postat Iulie 15, 2015 Share Postat Iulie 15, 2015 Mai este obligatoriu in 2015 sa ai permis ca sa te urci pe mobra?! Ce legi arhaice ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Iulie 15, 2015 Share Postat Iulie 15, 2015 cum trebuie sa mergi pe motoreta cand n-ai permis??? .....pe-o roata (evident nu ?!? ) )) (cel putin asa zic astia in articol ) http://ziarulclujean.ro/fotovideo-detalii-revoltatoare-despre-accidentul-moto-de-la-piata-abator/# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 15, 2015 Share Postat Iulie 15, 2015 tare s-au incurcat treburile..... 1. daca conservarul dadea prioritate, acum nu aveam despre ce povesti! 2. sunt multi teribilisti care se dau smecheri pe o roata, tureaza motoarele pana in limitator, fie ca au permis fie ca nu au acel plastic...., asta depinde deja de educatie si mentalitate........, marea problema e ca acesti tip de pseudo-motociclisti fac numai reclama negativa comunitatii noastre..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 15, 2015 Share Postat Iulie 15, 2015 Salut , ma numesc R... A..... si ....... am permis de conducere . Imi este jena sa recunosc si am observat ca lumea sa uita urat la mine cand sunt in trafic . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Iulie 15, 2015 Share Postat Iulie 15, 2015 (editat) tare s-au incurcat treburile..... 1. daca conservarul dadea prioritate, acum nu aveam despre ce povesti! Un pic altfel prezentată treaba: dacă homo sapiensu' fără permis nu se urca pe mobră - că, deh, nu avea voie, fără permis - acum nu aveam ce povesti! Mai simplu, nu crezi? Că a intervenit și al doilea eveniment, e adevărat; putem povesti și despre ăla, da' vinovatul primar e zburătorul de pe mobră. Editat Iulie 15, 2015 de blorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iulie 15, 2015 Share Postat Iulie 15, 2015 Un pic altfel prezentată treaba: dacă homo sapiensu' fără permis nu se urca pe mobră - că, deh, nu avea voie, fără permis - acum nu aveam ce povesti! Mai simplu, nu crezi? Că a intervenit și al doilea eveniment, e adevărat; putem povesti și despre ăla, da' vinovatul primar e zburătorul de pe mobră. hmmm... azi dimineata IAR a intrat unu peste mine in girator. ups... eu am carnet, mai important eu am multi km sub sa si am avut bafta sa ma descurc sa nu fac poc... daca aveam la fel de multi km dar nu aveam carnet tot nu faceam poc... ce era mai greu era sa ai km multi fara carnet... si vitelu' care are carnet si nu a dat prioritate... si ala e de vina.... nu-i mai absolviti de vina pe astia care nu se uita pe unde merg... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate