popicadi Postat Iulie 24, 2015 Share Postat Iulie 24, 2015 (editat) Coliziune intre o masina si motocicleta, masina circuland pe contrasens in sensul giratoriu. http://www.tion.ro/accident-timisoara-calea-aradului-contrasens-motociclist/1557051 Editat Iulie 24, 2015 de popicadi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Iulie 24, 2015 Share Postat Iulie 24, 2015 (editat) Probabil avea Dacie cu volan pe dreapta... Un betiv pe autostrada merge pe contrasens si aude la radio: “In acest moment pe autostrada un nebun conduce pe contrasens......" moment in care, betivanul scoate capul pe geam si striga iritat: Nu unu, sunt sute, sute!!! Editat Iulie 24, 2015 de marcone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Iulie 24, 2015 Share Postat Iulie 24, 2015 Acum ceva ani radeau colegii mei de atunci de un altul care intrase in sensul giratoriu pe contrasens si nu intelegea de ce il claxoneaza toate masinile. Nu ma gandeam ca sunt asa multe minti sclipitoare de genul acesta. Tanarul de atunci nu a facut accident cu isprava sa. Din pacate de data aceasta s-a lasat cu urmari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 24, 2015 Share Postat Iulie 24, 2015 Accidentul nu este ciudat . Se intampla . Ciudat este faptul ca nu stie nimeni cum a ajuns cornuta aia sa aiba permis de conducere . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iulie 24, 2015 Share Postat Iulie 24, 2015 tot felul pe drumurile patriei... cum draqu sa te bagi in giratoriu altfel decat pe sensul tau... nu inteleg. cu copii si nevasta in masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdglasfk Postat Iulie 24, 2015 Share Postat Iulie 24, 2015 Nu inteleg de ce va mirati atit. In orice centru comercial se intimpla asta de zeci de ori pe zi. E plina lumea de din astia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Iulie 24, 2015 Share Postat Iulie 24, 2015 Tara lu' Papura Voda, unde toti prostii sau orbii pot obtine permis. Ca sa nu mai ocoleasca 10-15 metri, probabil a intrat pe contrasens. Multa sanatate celor accidentati. » Post actualizat in 24 Jul 2015 09:12Nu inteleg de ce va mirati atit. In orice centru comercial se intimpla asta de zeci de ori pe zi. E plina lumea de din astia... Cu alte cuvinte ar trebui sa ne asteptam ca la fiecare sens giratoriu sa dam peste un idiot de genul asta? In care centru comercial se intampla asta de zeci de ori pe zi? Eu pe unde am mers nu am intalnit inca astfel de specimene. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
on-x Postat Iulie 24, 2015 Share Postat Iulie 24, 2015 greu de imaginat cum draq sa intri in giratoriu pe contrasens... mare e gradina... ar trebui permisul suspendat pe viata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigFatAss Postat Iulie 24, 2015 Share Postat Iulie 24, 2015 Cacatul ala e aparent prost semnalizat si iluminat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sukhoi Postat Iulie 24, 2015 Share Postat Iulie 24, 2015 (editat) Mare grijă la giratoriile dintre Mamaia și Năvodari, cei care aveți treabă pe acolo. Drumul e în lucru, după porțiuni de asfalt ca în palmă urmează niște tranșee de nisip și pietriș cât China, fix în giratoriu. Unii conservari frânează blană înainte de a se încumeta în ele, alții mai șmecheri o iau pe contrasens, că acolo e deja asfalt. Editat Iulie 24, 2015 de sukhoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TICU Postat Iulie 24, 2015 Share Postat Iulie 24, 2015 E SENS GIRATORIU,cat de bou sa fie ala care intra invers????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Iulie 24, 2015 Share Postat Iulie 24, 2015 tot felul pe drumurile patriei... cum draqu sa te bagi in giratoriu altfel decat pe sensul tau... nu inteleg. cu copii si nevasta in masina. Cacatul ala e aparent prost semnalizat si iluminat. E SENS GIRATORIU,cat de bou sa fie ala care intra invers????? o fi englez.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Iulie 24, 2015 Share Postat Iulie 24, 2015 De ceva vreme, trec prin cateva giratorii in fiecare zi, in afara orasului. Pana atunci su eu credeam ca mersul pe contrasens in giratoriu e ceva mai rar ca rinocerul alb, ca doar cat de prost poate sa fie cineva sa faca asta?? Din pacate, e mai des decat credeam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TICU Postat Iulie 24, 2015 Share Postat Iulie 24, 2015 La asta nu m-am gandit ,o fi englez si si-a luat dacie cu volan invers si inmatriculata in Bulgaria » Post actualizat in 24 Jul 2015 12:49Auzi da` la astia care circula pe partea gresita a drumului,adica la engleji si coloniile lor,in sensul giratoriu nu tot prin dreapta intri?Intreb si eu o fi englez.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 24, 2015 Share Postat Iulie 24, 2015 La asta nu m-am gandit ,o fi englez si si-a luat dacie cu volan invers si inmatriculata in Bulgaria » Post actualizat in 24 Jul 2015 12:49 Auzi da` la astia care circula pe partea gresita a drumului,adica la engleji si coloniile lor,in sensul giratoriu nu tot prin dreapta intri?Intreb si eu Daca vrei sa ajungi la stirile lor , da , prin dreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TICU Postat Iulie 24, 2015 Share Postat Iulie 24, 2015 inca un bou care nu a vazut: http://www.tion.ro/accident-motociclist-masina-timisoara-calea-sagului-metro/1557041 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 24, 2015 Share Postat Iulie 24, 2015 As da vina pe caldura dar natura nu are nici o legatura cu prostia . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate