Lonerider Postat August 10, 2015 Share Postat August 10, 2015 Va salut si va solicit ajutorul, daca cunoasteti ceva camping-uri cu casute, eventual cort, cu toalete si dusuri sau spalator, in zona lacului Bicaz, intre Chiriteni - Buhalnita - Bicaz. Numele campingului, numere de telefon sau contact, preturi sau sfaturi de campare in zona. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xenna Postat August 11, 2015 Share Postat August 11, 2015 Stiu de un camping la Potoci; 7-8 km de la baraj spre coada lacului. In zona sunt si pensiuni traditionale foarte frumoase. Nu se poate sa nu gasesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 (editat) Despre campingul LEON DURAU ? are cineva habar, este OK sau nu? Din pozele de pe site pare sa fie super ok... Editat August 13, 2015 de Bazil88 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 23, 2016 Share Postat Iunie 23, 2016 Campingul ala de la Potoci- luati-va gandul de la el. Il stiu pe proprietar, locul e momentan neamenajat, inchis (doar parintii mei obtin cheia sa poata sta cu rulota acolo). Sona e superba, daca ar fi amenajat campingul. Nu am cuvinte, se vede padurea si lacul de sus, e fix ce ti-ai dori. Drumul e cam rau pana acolo, dar ai totusi ocazia sa te dai pe serpentine. Am stat de mai multe ori cu masina in incinta campingului, e o placere sa te trezesti dimineata inconjurat de natura. Repet, pacat ca zona este inchisa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 23, 2016 Share Postat Iunie 23, 2016 (editat) E camping chiar la intrarea in Bicaz, cum cobori de la baraj. Mare, cu carciuma, spalatoare, dar fara pic de umbra. Am stat acolo acum vreo 6 ani. E fix sub baraj, seara e misto senzatia cu luminile de pe marginea barajului aprinse, ai impresia ca o sa cada ala peste tine. Pe Google Maps vad ca apare ca "Cabana Bicaz". Daca te uiti pe street view de pe baraj in directia opusa lacului se vede campingul, o tarla imensa cu cabanuta pe dreapta. Au si camere. https://www.google.ro/maps/place/Bicaz+615100/@46.9386656,26.1022696,3a,27.5y,218.13h,73.4t/data=!3m7!1e1!3m5!1svK98sORvdie0YfocxEBA6g!2e0!6s%2F%2Fgeo3.ggpht.com%2Fcbk%3Fpanoid%3DvK98sORvdie0YfocxEBA6g%26output%3Dthumbnail%26cb_client%3Dmaps_sv.tactile.gps%26thumb%3D2%26w%3D203%26h%3D100%26yaw%3D2.5626121%26pitch%3D0!7i13312!8i6656!4m5!3m4!1s0x474aa6de107b0721:0x14bd8c8e87309c02!8m2!3d46.909583!4d26.0853918!6m1!1e1 Editat Iunie 23, 2016 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 23, 2016 Share Postat Iunie 23, 2016 O fi gasit omul camping de-acu'un an. PS: Leon e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 23, 2016 Share Postat Iunie 23, 2016 Noi spunem ca sa mai stie si altii. Mai este Motel Cristina, imediat langa Baraj, au casute si camere de motel, fac pariu ca sunt si preturile decente (nu am mai stat de ani buni acolo, nu mai stiu preturile). Pacat de drumuri, sunt cam proaste, te solicita mult. Dar cu un Transalp sau F650 te doare undeva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 23, 2016 Share Postat Iunie 23, 2016 Noi spunem ca sa mai stie si altii. Mai este Motel Cristina, imediat langa Baraj, au casute si camere de motel, fac pariu ca sunt si preturile decente (nu am mai stat de ani buni acolo, nu mai stiu preturile). Pacat de drumuri, sunt cam proaste, te solicita mult. Dar cu un Transalp sau F650 te doare undeva. Vrajeala, zi ca nu te-ai uitat la data. Si io, mai prost, m-am luat dupa tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 23, 2016 Share Postat Iunie 23, 2016 (editat) Stai calm, vazusem data (pe aici se posteaza raaaar sau mai deloc), dar m-am gandit ca poate sunt si altii interesati. Am facut recent o tura pe acolo si m-am gandit sa revin cu informatii cat de cat proaspete. Editat Iunie 23, 2016 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 23, 2016 Share Postat Iunie 23, 2016 Stai calm, vazusem data (pe aici se posteaza raaaar sau mai deloc), dar m-am gandit ca poate sunt si altii interesati. Am facut recent o tura pe acolo si m-am gandit sa revin cu informatii cat de cat proaspete. Bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adymike Postat Iunie 24, 2016 Share Postat Iunie 24, 2016 Mai este zona Baicu-Izvorul Alb pentru cort sau cazare la căsuța...la vreo 15 km de Bicaz...problema e starea drumului...macadam si nu se poate merge decat cu enduro touring...o alta zona unde se poate merge cu cortul e la coada lacului,in comuna Ceahlau la debarcader Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 9, 2017 Share Postat August 9, 2017 (editat) Vreo pensiune cinstita cu o pajiste/livada mai mare, unde sa se poate monta cateva corturi, recomanda cineva? Zona Bicazului sau p-acolo. Editat August 9, 2017 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adymike Postat August 10, 2017 Share Postat August 10, 2017 Încearcă jos la cabana de sub baraj stiu ca au un platou imens vezi daca iti poate pune la dispozitie locul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian.Kawa Postat Iulie 17 Share Postat Iulie 17 La 23.06.2016 la 13:02, Lucian_M a spus: Campingul ala de la Potoci- luati-va gandul de la el. Il stiu pe proprietar, locul e momentan neamenajat, inchis (doar parintii mei obtin cheia sa poata sta cu rulota acolo). Sona e superba, daca ar fi amenajat campingul. Nu am cuvinte, se vede padurea si lacul de sus, e fix ce ti-ai dori. Drumul e cam rau pana acolo, dar ai totusi ocazia sa te dai pe serpentine. Am stat de mai multe ori cu masina in incinta campingului, e o placere sa te trezesti dimineata inconjurat de natura. Repet, pacat ca zona este inchisa... Buna ziua. Imi poti spune cine este proprietarul acelui camping? Un nr de tel ceva... Doresc sa-l cumpar... La 23.06.2016 la 13:02, Lucian_M a spus: Campingul ala de la Potoci- luati-va gandul de la el. Il stiu pe proprietar, locul e momentan neamenajat, inchis (doar parintii mei obtin cheia sa poata sta cu rulota acolo). Sona e superba, daca ar fi amenajat campingul. Nu am cuvinte, se vede padurea si lacul de sus, e fix ce ti-ai dori. Drumul e cam rau pana acolo, dar ai totusi ocazia sa te dai pe serpentine. Am stat de mai multe ori cu masina in incinta campingului, e o placere sa te trezesti dimineata inconjurat de natura. Repet, pacat ca zona este inchisa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 17 Share Postat Iulie 17 Sun acuși părinții și revin cu un telefon în privat. Trimis PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate