Paul Gelepu Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 Salut ,acum 2 zile am intrat intr-o Dacie ,PE CAMP,la aprox. 60km/h ,eu am botit toata furca si roata ,el si-a strambat aripa,janta,caseta de directie .Au trecut 24 de ore si omul a inceput sa ma sune ,ca sa ii repar masina ,ca a fost vina mea ,etcSunt ,,motociclist" de aproape 1 an ,nu am mai trecut prin situatii de genu' si sper sa nu mai trec .Intrebarea mea este : Ce sa fac ,daca accidentul a fost pe camp ,se ia in considerare ,are ce sa-mi faca politia ?Daca au trecut mai mult de 24 de ore mai am de ce sa ma ingrijorez ?Va rog ajutati-ma ,sunt destul de disperat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 (editat) Bănuiesc a nu ai carnet... Teoretic accidentele se declara în 24h dar nu îmi dau seama ce se aplica dacă nu au avut loc pe drum? Editat August 13, 2015 de yoyo_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdglasfk Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 Sa-ti asumi raspunderea pentru ceea ce ai facut, ar fi o idee buna. Dupa accident nu ati discutat, nu ati stabilit ce faceti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gascoigne Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 daca nu ai permis si rca, incearca sa ajungi la o intelegere cu omul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul Gelepu Postat August 13, 2015 Autor Share Postat August 13, 2015 (editat) Nu,nu am carnet ,deoarece merg doar prin padure si pe camp cu motorul.Dupa accident a fost toata lumea fericita ca traiam,mai putin eu ,deoarece motorul meu era si este intr-o stare destul de grava ,si doar eu stiu cat am tras pentru el ..In fine ,daca omul vine cu politia la mine ,ce se intampla teoretic ? Editat August 13, 2015 de Paul Gelepu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 Teoretic politia rutiera nu are nicio treaba aici. Poate fi vorba eventual de distrugere ca i-ai stricat omului mașină. Dar totuși... Nu vrei sa i+o repari? Sau el a fost de vina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 Trebuie sa-i repari troaca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul Gelepu Postat August 13, 2015 Autor Share Postat August 13, 2015 Eu as vrea ,doamne fereste ,ca nu imi face placere deloc sa trag pe cineva in teapa sau cine stie ce sa fac ,dar nu imi permit ,am 17 ani ...A fost vina mea ,zice el ca nu am acordat prioritate dreapta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
isai@ Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 (editat) Cum s-a decis vinovatul? Dupa ce lege? Acum am vazut ce ai postat... prioritate de dreapta pe camp? Asa o fi... Editat August 13, 2015 de isai@ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 Dreapta prin lanul de porumb.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 Nu exista nicio prioritate de dreapta pe câmp. Tocmai de aia ca e câmp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 Si eu eram acuzata ca n-am simtul umorului.. » Post actualizat in 13 Aug 2015 12:35In afara faptului ca se poate duce sa reclame ca i-ai botit troaca ,eventual sa te dea in judecata,nu prea cred c-are ce sa-ti faca..Da' cum de nu v-ati vazut? Sau chiar erati in porumb? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul Gelepu Postat August 13, 2015 Autor Share Postat August 13, 2015 Deci ,nu vreau sa radeti de mine ,v-am zis ,sunt incepator si nu am mai trecut prin asa ceva ,era drumul principal care venea de sus ,de la deal . La un moment dat se intersecta cu drumul pe care veneam eu ,el s-a oprit cu 1 im inainte de intersecti ,dupa accea a inaintat 1m iar eu am intrat in el ,in aripa ,am sarit peste masina ,in fine .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 » Post actualizat in 13 Aug 2015 12:40Nu,nu am carnet ,deoarece merg doar prin padure si pe camp cu motorul.Dupa accident a fost toata lumea fericita ca traiam,mai putin eu ,deoarece motorul meu era si este intr-o stare destul de grava ,si doar eu stiu cat am tras pentru el ..In fine ,daca omul vine cu politia la mine ,ce se intampla teoretic ? Trebuie sa iti asumi raspunderea pentru actiunile si faptele tale. Daca iese cu scandal te mai vedem si la stiri.... » Post actualizat in 13 Aug 2015 12:41de aducere aminte -----> /index.php?/topic/91453-pt-incepatori-de-la-a-la-z/?p=3971543 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 Meri si zii so suga. Nare ce sa iti faca . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 Te duci la un centru remat si te rogi sa mai aiba cateva dacii vechi. In principiu cu vreo 200 ron tre sa gasesti piese pentru omu cu dacia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 Daca nu erati pe drum public, fiecare isi repara fierul din propriul buzunar. Daca erati pe drum public esti intr-un rahat destul de mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul Gelepu Postat August 13, 2015 Autor Share Postat August 13, 2015 Sper ca va dati seama ca imi pare rau ca s-a intamplat,dar chiar e o situatie delicata ,nu am de unde sa ii repar cutia lu ala ,debea imi permit sa imi repar mie motoru intr-o luna ...doua .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moldo_09 Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 (editat) Ai grija mare! Cand zici camp te referi la o tarla (un arabil)? sau chiar era un drum prin arabilul ala. Daca era drum fie el si neamenajat, se poate sa apara pe planul parcelar ca drum!!!!! Adica sa fie de domeniul politiei rutiere! Am avut un accident cu victime si politistul mi-a spus ca pot sa ma duc sa ma declar victima pana la 48 dupa accident. Asa ca mai bine fa pace cu omul daca ai gresit. Daca se ajunge la politie e nasol pentru tine indiferent de cel care a fost vinovat! Esti cu musca pe caciula! Editat August 13, 2015 de Moldo_09 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 ala cu Dacia are carnet, numere, ITP ? daca o fi si ala ca tine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul Gelepu Postat August 13, 2015 Autor Share Postat August 13, 2015 » Post actualizat in 13 Aug 2015 12:40 Trebuie sa iti asumi raspunderea pentru actiunile si faptele tale. Daca iese cu scandal te mai vedem si la stiri.... » Post actualizat in 13 Aug 2015 12:41 de aducere aminte -----> /index.php?/topic/91453-pt-incepatori-de-la-a-la-z/?p=3971543 Imi aduc aminte cand am citit partea aia ,clar am fost impresionat si mi-am schimbat parerea despre motociclism ,dar aveam 60 la ora ,nu 160 ,asa a fost sa fie ,nu l-am vazut pur si simplu .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 Sper ca va dati seama ca imi pare rau ca s-a intamplat,dar chiar e o situatie delicata ,nu am de unde sa ii repar cutia lu ala ,debea imi permit sa imi repar mie motoru intr-o luna ...doua .. boss.... lasa dracului fierul tau... prima data clarifici situatia si costurile si dupa aia restul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul Gelepu Postat August 13, 2015 Autor Share Postat August 13, 2015 Ai grija mare! Cand zici camp te referi la o tarla (un arabil)? sau chiar era un drum prin arabilul ala. Daca era drum fie el si neamenajat, se poate sa apara pe planul parcelar ca drum!!!!! Adica sa fie de domeniul politiei rutiere! Am avut un accident cu victime si politistul mi-a spus ca pot sa ma duc sa ma declar victima pana la 48 dupa accident. Asa ca mai bine fa pace cu omul daca ai gresit. Daca se ajunge la politie e nasol pentru tine indiferent de cel care a fost vinovat! Esti cu musca pe caciula! Pe camp ,pe drum pe camp ,nu prin tarla ,nu se ia in considerare ca drum forestier ? » Post actualizat in 13 Aug 2015 12:48 ala cu Dacia are carnet, numere, ITP ? daca o fi si ala ca tine.... Are tot .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 Teoretic cică se declara accidentul la politia de care aparține locația respectiva, în vederea dobândirii autorizațiilor de reparatie. Dar din punct de vedere legal nu prea au ce sa iti facă. Eventual o sa va judecați pe vinovăție și despăgubiri în cadrul unui proces civil dacă are ăla cu Dacia bani și timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul Gelepu Postat August 13, 2015 Autor Share Postat August 13, 2015 Baiatu mai are 2 frati ,boschetari ,nici el nu prea e departe ,daca politia nu are ce sa-mi faca m-am linistit ,plus ca au trecut mai mult de 48 de ore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate