Florin Daniel Postat Septembrie 1, 2015 Share Postat Septembrie 1, 2015 Cineva amator? Plecare ora 10°° Petrom Miotita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Septembrie 1, 2015 Share Postat Septembrie 1, 2015 E rupt drumul. Poate cu enduro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G30RG3 Postat Septembrie 2, 2015 Share Postat Septembrie 2, 2015 Regim de mers? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Septembrie 2, 2015 Share Postat Septembrie 2, 2015 Cineva amator? Plecare ora 10°° Petrom Miotita. Vii cu OZN-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 2, 2015 Autor Share Postat Septembrie 2, 2015 Regim de mers? nici nu admir privelistea in mers dar nici nu ii rup gura. » Post actualizat in 02 Sep 2015 08:41 Vii cu OZN-ul? pai alta nu am )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackSeraph Postat Septembrie 2, 2015 Share Postat Septembrie 2, 2015 nici nu admir privelistea in mers dar nici nu ii rup gura. Pt admirat privelistea te urci in Tei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Septembrie 2, 2015 Share Postat Septembrie 2, 2015 Cineva amator? Plecare ora 10°° Petrom Miotita. Vin si eu. Problema mea este ca trebuie sa fiu inapoi la ora 17. E rupt drumul. Poate cu enduro. Nu e chiar asa de rupt. Am mai fost anul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Septembrie 2, 2015 Share Postat Septembrie 2, 2015 Mai sunt lucrari si semafoare intre Maneciu si Babarunca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 2, 2015 Autor Share Postat Septembrie 2, 2015 Pt admirat privelistea te urci in Tei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moldo_09 Postat Septembrie 2, 2015 Share Postat Septembrie 2, 2015 Am fost eu sambata si sunt portiuni pe care se lucreaza si se circula doar pe o banda (lucrarile sunt semaforizate si se creeaza cozi destul de mari). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Septembrie 2, 2015 Share Postat Septembrie 2, 2015 cozi care pun probleme doar conducatorilor auto. ei stau la coada, nu noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Septembrie 2, 2015 Share Postat Septembrie 2, 2015 cozi care pun probleme doar conducatorilor auto. ei stau la coada, nu noi. That`s the spirit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Septembrie 2, 2015 Share Postat Septembrie 2, 2015 Sa moara CNADNR, in 2007 am luat 40 SEMAFOARE intre Sibiu si Fagaras. Eram mereu primii, nu stateam la coada ( nu erau cozi), problema era ca trebuia sa oprim pina se punea verde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 2, 2015 Share Postat Septembrie 2, 2015 Mergeti pe Brasov-Poiana Brasov,e proaspat asfaltat,e ca untul,aderent si fara nicio denivelare,cel mai misto facut drum stradal de cand ma dau cu moto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Septembrie 2, 2015 Share Postat Septembrie 2, 2015 (editat) Mergeti pe Brasov-Poiana Brasov,e proaspat asfaltat,e ca untul,aderent si fara nicio denivelare,cel mai misto facut drum stradal de cand ma dau cu moto! e asa de anul trecut. foarte bun , recomand mai vin cu un amic cu un F4i Editat Septembrie 2, 2015 de finu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 3, 2015 Share Postat Septembrie 3, 2015 Eram mereu primii, nu stateam la coada ( nu erau cozi), problema era ca trebuia sa oprim pina se punea verde. La astea de pe cheia nu prea trebuie sa stai nici la semafor pt ca ai loc sa te bagi pe dreapta in caz ca vine tirul din fata pe verde Poate ma bag si eu samabata, inca nu am nici un plan. E o idee mai denivelat traseul doar in primul sfert/treime (asta dinspre Valeni), in rest e bamboocha. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Septembrie 3, 2015 Share Postat Septembrie 3, 2015 Da ,se lucreaza !sunt doua sau trei semafoare in judetul PH .In schimb din judetul Brasov asfaltul e chiar ok,benzi trasate etc .Poiana Bv e si mai ok , proaspat asfaltat pana sus !aici mai nou se plang baietii ca politia face figuri ... stau la panda ,radare ,linie continua,control de rutina etc :/Am fost recent si asa stau lucrurile .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Septembrie 3, 2015 Share Postat Septembrie 3, 2015 in weekend este si intalnirea de la rasnov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 3, 2015 Autor Share Postat Septembrie 3, 2015 e asa de anul trecut. foarte bun , recomand mai vin cu un amic cu un F4i » Post actualizat in 03 Sep 2015 14:48 La astea de pe cheia nu prea trebuie sa stai nici la semafor pt ca ai loc sa te bagi pe dreapta in caz ca vine tirul din fata pe verde Poate ma bag si eu samabata, inca nu am nici un plan. E o idee mai denivelat traseul doar in primul sfert/treime (asta dinspre Valeni), in rest e bamboocha. hai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Septembrie 3, 2015 Share Postat Septembrie 3, 2015 doar noi 3 pana acum? nu se mai baga nimeni? planul meu e cam asa astfel incat sa ma incadrez in timp first stop la valeni, second la brasov la omv pt ceva mancare si apa intors pe dn1 cu oprire la ploiesti la petromul de pe centura dupa care direct acasa. mers civilizat fara fite binenteles ne putem opri pt tigara sau pipi sau ce-o fi de cate ori vrem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 3, 2015 Autor Share Postat Septembrie 3, 2015 Al doilea la il refugio pentru papa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Septembrie 4, 2015 Share Postat Septembrie 4, 2015 Unde e asta man ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Septembrie 4, 2015 Share Postat Septembrie 4, 2015 pana in brasov pe drumul de cheia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Septembrie 4, 2015 Share Postat Septembrie 4, 2015 aaa gata stiu locatia pe stanga inainte de curba aia la dreapta la 90 grade in padure Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Septembrie 4, 2015 Share Postat Septembrie 4, 2015 corect » Post actualizat in 04 Sep 2015 07:06de la ploiesti plecam si noi momentan 3 motoare,mergem la intrunirea de la cetatea rasnov si ne intoarcem pe cheia daca sunt doritori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate