eFu' Postat Decembrie 11, 2015 Share Postat Decembrie 11, 2015 Persoana prevăzută la art. 196 nu știe prea bine, de cele mai multe ori, când s-a născut și cum se numește, de ce să ne așteptăm să știe regulamentul rutier???? Nu cred că există văcar cu mai mult de 2 clase în satele din zonă, iar asta e realitatea pe care trebuie să o știi, când ieși cu agregatul pe șosele. Iar dacă nu o știi, de acord, nu e o vină, dar se poate transforma într-un mare ghinion... Asta e o problemă nu greu de rezolvat, doar mai greu de pus în practică: autoritatea locală să stabilească niște reguli, trasee de urmat de către cirezile de vite, marcaje, persoane responsabile care să supravegheze traseul. Până atunci trebuie să belim ochii, altfel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ViorelX Postat Decembrie 11, 2015 Share Postat Decembrie 11, 2015 Asa cum am zis si ieri, s-a discutat mult si fara rost si nu s-au precizat amanunte esentiale despre imprejurari si nu s-a facut cunoscuta nici concluzia politiei. Si cum de nu comenteaza chiar impricinatul, ca sa ne invete personal sa nu repetam greseala lui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Decembrie 11, 2015 Share Postat Decembrie 11, 2015 Eu am intalnit pe drum European,in Muntenegru, turma de oi, chiar in curba. Alergau inspre directia mea de mers, iar in urma lor o ciobanita, care mai rau agita oile decat sa le scoata de pe drum. Caut filmarea si o postez. Si ce sa ceri de la un vacar, care nu stie nici cum il cheama, nu deosebeste dreapta de stanga. Mai bine previn eu, merg si pe langa mobra daca trebuie, numai sa fiu in siguranta, eu si pasagerul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Decembrie 11, 2015 Share Postat Decembrie 11, 2015 Bine ca nu s-a intamplat in India... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Decembrie 11, 2015 Share Postat Decembrie 11, 2015 (editat) prostii, prostii, prostii prostii, prostii prostii MA, tu nu ne promisesei ieri ca ne scutesti de ineptiile pe care le debitezi?! Persoana prevăzută la art. 196 nu știe prea bine, de cele mai multe ori, când s-a născut și cum se numește, de ce să ne așteptăm să știe regulamentul rutier???? Nu cred că există văcar cu mai mult de 2 clase în satele din zonă, iar asta e realitatea pe care trebuie să o știi, când ieși cu agregatul pe șosele. Si ce sa ceri de la un vacar, care nu stie nici cum il cheama, nu deosebeste dreapta de stanga. Tocmai (si) pentru genul asta de oameni s-au inventat legie si pedepsele. Chiar daca nu stiu ei legea sau nu-i duce capul ca s-ar putea sa omoare pe careva lasand animalele in drum, or sa-si aminteasca a doua oara ca nu e bine daca prima oara ar fi amendati serios sau pusi sa mature o luna prin comuna sau bagati 3 zile la parnaie. Sau daca o sa ia o mama de bataie intr-o zi de la un motociclist sau sofer. Omul nu respecta legile decat de frica. Daca nu exista frica de a pati ceva nasol, isi baga plua! Situatia se perpetueaza din cauza ca pulitia nu-si face treaba. Punct. Viorelx, tu esti pe bune? Circuli cu mobra[...]? E, circula o lae... Editat Decembrie 11, 2015 de Kollar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Decembrie 11, 2015 Share Postat Decembrie 11, 2015 Situatia se perpetueaza din cauza ca pulitia nu-si face treaba. Punct. Asta e axiomă. De aici plecăm, asta trebuie rezolvat. Nu văcarul, că el e în împărăția celor săraci cu duhul, nu se teme de niște muncă grea și, probabil, nici de bulău sau de o bătaie (din care s-ar putea să iasă învingător, într-o bărbătească cu cei mai mulți dintre noi!). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 11, 2015 Share Postat Decembrie 11, 2015 Bine ca nu s-a intamplat in India... ..... atunci colegu' era in cel mai bun caz linsat, daca nu chiar executat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Decembrie 11, 2015 Share Postat Decembrie 11, 2015 Daca-l consoleaza cu ceva, avem la bord acum cateva sute de tone de piei de vaca, ale dreaq ele sa fie...Insanatosire grabnica si pofta mare la antricoate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 11, 2015 Share Postat Decembrie 11, 2015 aveti grija la pirati colegule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Decembrie 11, 2015 Share Postat Decembrie 11, 2015 (editat) Cum am promis, postez si filmul din Muntenegru. Pe la min.1.20 apar si oile. Deci se poate si la altii, nu numai la Varias, TM. Editat Decembrie 11, 2015 de kalator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Decembrie 12, 2015 Share Postat Decembrie 12, 2015 Si miros sau put pieile alea? De fapt oricum ar fi,alea put muuult mai putin ca prostia d-aci! Put, put...mai curge si o zeama dubioasa din containere care-ti muta si aia nasu'din loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate