Honda60 Postat Octombrie 7, 2015 Share Postat Octombrie 7, 2015 O tura de toamna,doua zile, 850 km, 2 motoare.Bucuresti, Calafat,Vidin- cazare,vizitare,kamenitza, nani.Vidin,Belogradchik,pestera Magura,Kaleto fortress- fabulos,Montana(nimic interesant),Pleven, Ruse,Buc.Scuze pt.pozele rotite.editorul nu le vrea drepte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Octombrie 7, 2015 Share Postat Octombrie 7, 2015 Nu stiu ce e exact, dar e formidabila. Mi-a adus aminte instant de maratoanele "The Lord of the Rings". Vorbesc de cetatea din poza nr. 4. Este magica privelistea. Poti da ceva detalii (locatie, acces) ? Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdglasfk Postat Octombrie 7, 2015 Share Postat Octombrie 7, 2015 Este in Belogradchik, e un hotel fain fix in centru, de pe terasa ai vedere la stinci iar pe jos faci vreo 1.5km pina la portile ei. Exista drum pina in poarta, poti ajunge cu orice mijloc de transport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Octombrie 7, 2015 Share Postat Octombrie 7, 2015 Belogradchik... Hmmm, suna bine pentru o tura de weekend. In Vidin tot asa de rupt e asfaltul? Si au terminat reparatiile pe Craiova-Calafat? Multam anticipat pentru raspunsuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Octombrie 7, 2015 Autor Share Postat Octombrie 7, 2015 Drumul a fost ok cam peste tot. In general in Bg. asfaltul este mult mai bine intretinut pe soselele nationale decat in localitati,deci si in Vidin mai sunt carpeli. Cetatea Kaleto a fost ridicata pe un relief spectaculos,speculand existenta unor formatiuni stancoase- calcar roscat( ceva minereu de fier probabil) senzationale. Toata zona e plina de astfel de stanci, 10-20 km. mai departe spre Montana am tot intalnit aceleasi imagini! Accesul cu motocicleta din Belogradchik pana la intrare este f.usor,doi km pe un drum serpuit bine asfaltat, parcare, suveniruri,etc. Merita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Octombrie 7, 2015 Share Postat Octombrie 7, 2015 Intr-adevar, spectaculoasa cetatea, abia astept sa aprofundam. Este de vazut "live", probabil la anu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Octombrie 8, 2015 Share Postat Octombrie 8, 2015 Am memorat si eu traseul ....... frumos, de facut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Octombrie 8, 2015 Share Postat Octombrie 8, 2015 Foarte frumos, domnilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Octombrie 8, 2015 Share Postat Octombrie 8, 2015 Clar e de trecut pe lista "unde vreau sa ajung". Multumim pentru informatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate