chif Postat Octombrie 22, 2015 Share Postat Octombrie 22, 2015 ... si m-a starnit intr-o zi tov.Horia (aka lostinsnow), ca vrea sa vina din Montreal si sa o ia spre Yellowstone, in drumul sau spre Vancouver si apoi in sud, pe coasta de vest. Idee buna, ma pregatesc sa ciocnim o bere in renumitul parc, nu fusesem niciodata si-mi era pe lista oricum. Ciocnesc o bere cu mine insumi intai, felicitandu-ma pt norocul avut si astept momentul. Intre timp Horia primeste confirmarea ca e angajat la o firma prin ... Malaezia (?) (corecteaza-ma daca gresesc), asa ca planul initial pica. Bagajul era pe motor, concediul luat... asa ca va prezint... Yellowstone. Pe motor mai greu cu pozele, dar merge. Intrarea prin poarta de nord. Se anunta fun: Tanti elk nu se jeneaza sa manance iarba hotelurilor. Dovada ca n-am fost cu trenul Daca n-are cine sa ne faca poze, ne intindem mana... Amintiri din Wild West Google it. Copac pietrificat, nuj cate mii de ani. Another wild west shot Lava. N-am nici un scale, dar are vreo 10 m inaltime. Eruptiile se vad super clar in timp Cineva un ou fiert? Limita la poze. Mai pun dupa un reply. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Octombrie 22, 2015 Share Postat Octombrie 22, 2015 Foarte fain! Astept poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jaman Postat Octombrie 22, 2015 Share Postat Octombrie 22, 2015 Super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 22, 2015 Share Postat Octombrie 22, 2015 jos cu palaria misto de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Octombrie 22, 2015 Autor Share Postat Octombrie 22, 2015 (editat) Bai ce rapizi sunteti... Vroiam sa ma bag la somn dar mai bag o tura. Chiar fierbe E teribil de cald. Poza cu ambele printese. Ca sa ma bag si eu in seama. In fundal e un tip cu un BMW si cu care am depasit tot ce se putea. Credeam ca e de-al nostru dupa cum se baga si se tinea dupa noi. Ne-am cunoscut pe urma si era american get beget din Denver. Aburi in zare. Se anunta gheizere. Peisaj din alta lume. Miroase a sulf. Stam pe un vulcan imens, sper sa nu erupem chiar acum, e prea cald pt asta La iarna e ok, accept. Arata bine de o baie Aici nu. Cald! Jacuzzi? Micro organismele dau culoarea asta Poopoo de ceva. Animalele se pare ca nu stiu sa citeasca si sa keep out Limita iar. Urmeaza camping-ul in Yellowstone. Editat Octombrie 22, 2015 de chif Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 22, 2015 Share Postat Octombrie 22, 2015 Ce aparat e? (In loc de 'up' ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Octombrie 22, 2015 Autor Share Postat Octombrie 22, 2015 Nikon 5100, nimic special. Lentile standard Nikkor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasquinel Postat Octombrie 22, 2015 Share Postat Octombrie 22, 2015 Chif for president! (Poate asa imi iau si eu viza, dreaq...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adam.adrian Postat Octombrie 22, 2015 Share Postat Octombrie 22, 2015 Traseu fain,poze faine . Cate zile ati umblat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Octombrie 22, 2015 Share Postat Octombrie 22, 2015 As fi umblat cu frica pe acolo, dupa ce am vazut filmul ala, 2012. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Octombrie 22, 2015 Autor Share Postat Octombrie 22, 2015 Sincer nu stiu despre filmul 2012. Poate ca e mai bine, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 22, 2015 Share Postat Octombrie 22, 2015 frumoase peisajele eu zic ca a avut si un filtru POLARIZANT.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Octombrie 22, 2015 Share Postat Octombrie 22, 2015 Cu Yogi bear nu te-ai intalnit . Salutari din Radauti, ca am auzit pe alt topic ca ai ceva in comun cu orasul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Octombrie 23, 2015 Autor Share Postat Octombrie 23, 2015 @Ianachim: Nu am avut filtre, doar ca am facut corectiile de rigoare ulterior. @Petru: merci, salutari si voua, acasa! Ajungem in camping ...si vedem si un 4 point buck. Din nou, ma oftic. E frumos Lemne? Bineinteles ca da! Abia asteptam sa aprindem focul si sa dantzuim. Noapte fara incidente, chiar daca eram foarte aproape de padure. Nu-ti e prea indemana sa stii ca esti printre primii "verificati" de grizz. Prefer sa am niste chinezi dolofani intre noi. A doua zi incepem sa exploram din nou zona. Sunt multi turisti iar limita de viteza a mica. Enervant destul ca sa-ti bagi picioarele si mana in acceleratie, si sa uiti pt moment ce inseamna doua linii continue Lacul Yellowstone era chiar langa campground. Iar primul bizon nu intarzie sa se bage in seama Suntem din nou fermecati de peisaj Imi plac lacurile astea in doua planuri Mi se pare ca-i zice Devil's mouth. Miroase a sulf. Imi place sa-mi imaginez ca aia e o amprenta de o gaina dinozaur si-i fac poza langa mult mai micile amprentele de bizon. Pare doar o campie, dar dati zoom si gasiti-l pe bizonul singuratic din mijlocul ei. Probabil ca asta au vazut si primii albi prin America. Si l-au doborat. Restul turmei Din nou, imaginatia ma face sa denumesc poza urmatoare America 1880. Alta turma Grand Canyon of the Yellowstone Sper ca n-am acelasi tricou in toate pozele Urmeaza domnul cerb, sau Roosevelt Elk, cel mai mare din lume, si probabil sotul putorii pe care am vazut-o la hotel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Octombrie 23, 2015 Share Postat Octombrie 23, 2015 up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Octombrie 25, 2015 Autor Share Postat Octombrie 25, 2015 @adrian: in parc 3 zile, restul pana la 8 pe alte carari... Daca ai fi geologist, probabil ca ai fi in paradis la fiecare 5 minute. Asta-i bizonul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Octombrie 26, 2015 Share Postat Octombrie 26, 2015 fain hai cu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Octombrie 30, 2015 Autor Share Postat Octombrie 30, 2015 Urma de potcoave. Cum Yellowstone a fost declarat rezervatie in 1872, iar accesul limitat, imi imaginez ca urmele alea au ramas "impietrite" de prin vremurile alea. Old Faithful erupe la fiecare ora +/- 10 min. Am asteptat cuminti si ne-am primit recompensa. ... si cativa din astia Luna, focul si motorul fac hora buna si incheie povestea din acest super extra mega loc care se cheama Yellowstone. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danut Ionda Postat Octombrie 30, 2015 Share Postat Octombrie 30, 2015 (editat) Frumos, foarte Frumos! Ma bucur pentru voi ,cat si pt mine. :-) Editat Octombrie 30, 2015 de Danut Ionda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 22, 2015 Share Postat Noiembrie 22, 2015 Frumos topic, multumim de poze. E de vis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate