sweetpayn Postat Noiembrie 14, 2015 Share Postat Noiembrie 14, 2015 Salutare! Se da urmatoarele: Una bucata om 185 cm/87kg Un traseu de 25km intr-un trafic infernal aproape zilnic (Londra) Dorinta de a parcurge si distante mai lungi cu pasager. Nu vreau ceva lent, am ceva km la activ pe cbr,636,zx-r10.. Evident o varianta supersportiva pica Trebuie sa jonglez prin trafic.. Buget..discutabil. Ce motocicleta credeti ca ar fi potrivita in situatia data mai sus? Ca idee ce am vazut in ultima vreme si m-a incantat ar fi Husqvarna 900Nuda, Yamaha MT07, KTM 690 Duke.. Astept parerile voastre, sunt deschis la propuneri, de ce nu chiar si oferte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hypperbone Postat Noiembrie 14, 2015 Share Postat Noiembrie 14, 2015 900 Nuda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vulpe1166 Postat Noiembrie 14, 2015 Share Postat Noiembrie 14, 2015 Dorsoduro 750/1200 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aship Postat Noiembrie 14, 2015 Share Postat Noiembrie 14, 2015 Salutare! Se da urmatoarele: Una bucata om 185 cm/87kg Un traseu de 25km intr-un trafic infernal aproape zilnic (Londra) Dorinta de a parcurge si distante mai lungi cu pasager. Nu vreau ceva lent, am ceva km la activ pe cbr,636,zx-r10.. Evident o varianta supersportiva pica Trebuie sa jonglez prin trafic.. Buget..discutabil. Ce motocicleta credeti ca ar fi potrivita in situatia data mai sus? Un scuter. Pt traficul din Londra cred ca este mijlocul de deplasare ideal. Nu e chiar ideal pe distante mai lungi, dar se descurca. Am vazut prin Franta scuteristi englezi plimbandu-se cu grupul. Erau si cate doi pe un scuteras si cu ceva bagaj Serios. Viteza mare nu poti sa prinzi prin Londra ca te prinde baubau de coada, si trebuie sa fii mic si sprinten ca sa te bagi printre masini. Ca sa nu dureze aia 25 de km cate o ora-doua. Parerea mea. Succese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip789 Postat Noiembrie 14, 2015 Share Postat Noiembrie 14, 2015 Daca tot esti la mama lor in Anglia, nu te-ai gandit la un Triumph? Am auzit numai de bine de Triumph Street Triple ® 675. Super manevrabila, extrem de agera, subtirica. Daca pe un Hornet poti sa faci 300 km/zi fara mari probleme, nu vad de ce pe ST 675 nu ai putea, astfel ai rezolva si una si alta. Pe de alta parte, nimic nu-i mai bun decat un scooter pt a te lupta cu traficul, pt asta exista. Spor la cumparaturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 14, 2015 Share Postat Noiembrie 14, 2015 mt-07 mi s-a parut inghesuita pt mine care am 1.72. triumph tiger 800? sau un TDM 900 daca vrei si drumuri lungi. au suspensii lungi roata mai mare pe fata, ajuta la negocierea denivelarilor si a speed bumps, sunt fasnete si usor de ghidonat in trafic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Noiembrie 14, 2015 Share Postat Noiembrie 14, 2015 MT-07 nu. Am 1.75 si 73kg. Am mers pe una si e aproape jucarie. Scaritele prea sus, pozitia prea "in fata", ai impresia ca stai pe rezervor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tene_razvan Postat Noiembrie 14, 2015 Share Postat Noiembrie 14, 2015 (editat) Daca esti obisnuit pe sportive, ai luat in calcul si ceva mai apropiat lor ? Gen FZ1/6 in functie de cata putere vrei. Iti ofera putere suficienta, prin trafic eu o consider foarte manevrabila si agila. Si la drum lung o consider confortabila datorita pozitiei si faptului ca esti destul de protejat de vant datorita semicarenei. Si la gabarit sunt ok ambele modele, eu am undeva la 1.83 si 85 kg. Just my 2 cents PS : Confirm si eu cele spuse despre MT-07, nu m-am simtit deloc confortabil pe el. Editat Noiembrie 14, 2015 de tene_razvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saprodvl Postat Noiembrie 14, 2015 Share Postat Noiembrie 14, 2015 Eu am avut aceeasi intrebare si dupa ce am consultat topicuri pe aici si bugetul am luat un ER6f 2008. Din pacate nu iti pot spune multe pentru ca nu am iesit cu el inca Sper sa fie destul de ok prin Londra si afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Noiembrie 14, 2015 Share Postat Noiembrie 14, 2015 Mergi pe semicarenate.sunt agilein oras ca un naked si au si protectie la vint. Sau un r1200rt.la baza r1200r imbracat in haine groase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omgs Postat Noiembrie 14, 2015 Share Postat Noiembrie 14, 2015 b-king ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Noiembrie 15, 2015 Share Postat Noiembrie 15, 2015 La BMW F650 GS te-ai gandit? Ca vrei nu vrei, tot lent o sa fii in Londra, dar macar comod. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sweetpayn Postat Noiembrie 15, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2015 Va multumesc pentru sfaturi.. Nu-mi plac scuterele deloc dar pana la urma tot la asa ceva ajung Am parte de speed cameras peste tot.. M-am saturat sa stau in conserva la toate semafoarele.. Da, am nevoie de manevrabilitate maxima. Incalzire la maini, paravant la picioare.. Deja ma vad Motociclisti.. Stati departe de Londra, mai ales cu motoare mari pe anumite rute is inutile. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate