3nd3r Postat Februarie 19, 2016 Share Postat Februarie 19, 2016 Salut, am avut un accident recent si s-a ajuns la procuratura. Trebuie sa se uite la imaginile video pentru a da verdict. Stiti cumva cat dureaza pana se ia o decizie? Deasemenea, ce camera video pentru masina recomandati? Sa filmeze si noaptea bine. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Februarie 19, 2016 Share Postat Februarie 19, 2016 (editat) eu am stat 9 luni, acuma recent pentru ceva care se putea rezolva imediat Editat Februarie 19, 2016 de hora09 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sabin_gabriel Postat Februarie 19, 2016 Share Postat Februarie 19, 2016 Eu am stat 3 luni pentru penal(nu eveniment rutier),10zile civil,6luni civil si iar 2 luni civil. Depinde de multi factori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3nd3r Postat Februarie 19, 2016 Autor Share Postat Februarie 19, 2016 Eu am avut un incident, am fost la tamponari si am declarat amandoi ca eram pe banda a doua. Politistul a spus ca o sa trimita spre parchet sau ceva de genul asta si o sa fim "sumonati" acolo sa se vada la probe video. Eram curios cat dureaza asta Pot sa imi repar masina? Daca e scos el vinovat cum fac cu despagubirea? Imi da asiguratoru lui sau el?(banuiesc ca asiguratorul dar pe ce baza? a procesului verbal de la politie?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 19, 2016 Share Postat Februarie 19, 2016 Deasemenea, ce camera video pentru masina recomandati? Sa filmeze si noaptea bine. Poţi să iei o pocnitoare din supermarket la 85 de lei până o găseşti pe aia profi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_blues Postat Februarie 20, 2016 Share Postat Februarie 20, 2016 (editat) Eu am avut un incident, am fost la tamponari si am declarat amandoi ca eram pe banda a doua. Politistul a spus ca o sa trimita spre parchet sau ceva de genul asta si o sa fim "sumonati" acolo sa se vada la probe video. Eram curios cat dureaza asta Pot sa imi repar masina? Daca e scos el vinovat cum fac cu despagubirea? Imi da asiguratoru lui sau el?(banuiesc ca asiguratorul dar pe ce baza? a procesului verbal de la politie?) Multe întrebări, puține răspunsuri... Dacă ai avut doar o tamponare nu ajunge la Parchet. Oricum ai dat puține detalii cu privire la ce ai pățit, ce documente ti-au întocmit cei de la tamponări, etc. Mai simplu e sa vb cu un avocat care îți va spulbera nedumeririle pe care le vrei clarificate aici, dând puține detalii fără relevanță. Accident grav,accident ușor, victime, vătămare, spital, pagube materiale importante, etc- cam asa trebuie sa explici,ca sa îți spună cineva pe unde te afli. Asa, doar ca "eram amândoi pe banda a doua și...? Ați dat peste un copil, ați distrus spațiul verde, unul era pe contrasens, unul era băut,celalalt luase droguri ușoare... Multe detalii schimbă datele problemei.PS: Verdictul îl da juriul de la" Romanii au talent"! PSS: Sper/ cred ca nu te-ai supărat foarte tare dar dacă vrei un răspuns cat de cat calificat, încearcă sa dai cât mai multe detalii și nu-ți fie "milă" sa scrii dacă tot deschizi un topic cu o întrebare la care cred ca, știai și tu ca nu-ți va răspunde nimeni concret. Editat Februarie 20, 2016 de baby_blues Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Februarie 21, 2016 Share Postat Februarie 21, 2016 pentru camere video intra pe failtrafic.ro si trafictube.ro; te uiti la cateva clipuri si vezi ce foloseste autorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3nd3r Postat Februarie 22, 2016 Autor Share Postat Februarie 22, 2016 Salut, mersi de raspunsuri. Am fost la tamponari si politistul a zis ca o sa inainteze spre parchet declaratiile noastre. O sa se uite la proba video din giratoriu si o sa ne cheme de la judecatorie cineva. Ca pagube ar fi doar zgarieturi usoare. La el aproape ca nu se vede nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_gherman_agh Postat Februarie 22, 2016 Share Postat Februarie 22, 2016 Daca asigurarea lui nu vrea sa plateasca si contrazice procesul verbal al politiei, te poti astepta la 5 ani, cazul meu, cu recurs, expertiza, tot tacamul. Rabdare. Nu iti doresc sa treci prin balamucul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3nd3r Postat Februarie 22, 2016 Autor Share Postat Februarie 22, 2016 Pai nu cred ca m-am facut inteles. Am fost la tamponari si ei au zis ca trimit spre parchet. In cate zile trebuie sa dea un raspuns parchetul. Politistul de la tamponari doar a trimis declaratiile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate