mertan Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 ciudat.... pai poate el retine ca 2-a o schimba la 4000..... si a 2-a zi schimba a 2-a la 10000. ce face? --- Mesaj completat în 06 Apr 2008 09:12 -------------eu cred ca se cupleaza si la vitezometru... cand are vitezometru o ezitare si turatia lafel.... atunci se schimba. nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 daca functioneaza pe pista unde scchimba aia in toate manierele posibile fara sa piarda o schimbare..functioneaza si pe strada fara pb. prea multe masturbari mintale va faceti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 (editat) daca s-ar citii cu ochii deschisi sau s-ar bea o cafea buna inainte, ce bine ar fii ..... @mac: "masturbari mintale" ... faina vorba Editat Aprilie 6, 2008 de crz-one Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 daca functioneaza pe pista unde scchimba aia in toate manierele posibile fara sa piarda o schimbare..functioneaza si pe strada fara pb. prea multe masturbari mintale va faceti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 sunt de parere ca ajuta foarte mult incepatorii.. un motociclist care are o anumita experienta,nu are nevoie de asa ceva.. personal nu mi-as monta asa ceva pe motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 ma tu ma faci incepator?.... lol eu chiar nu stiu de multe ori in ce viteza sunt, am avut patru motoare sport pana acum si la nici una nu ma descurcam...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 nu a fost o aluzie am avut si io problema asta,e normal...dar dupa un timp iti dai seama fara sa te gandesti,pur si simplu simti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 in mare stiu, dar clar ca ajuta. probleme am in abortdarea pe viraje, cateodata intru in curba intr-o treapta mepotrivita si cam stric tot..... ma refer la un traseu cunoscut unde stiu cam cu ce viteza pot intra si iesi din curba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carene Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 ce se mai aude de intalnirea aia a firebladerilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 [...] prea multe masturbari mintale va faceti [...] ce se mai aude de intalnirea aia a firebladerilor? Cred ca o sa fie la una dintre viitoarele intruniri (probabil Brasov). O sa facem un colt al posesorilor de FireBlade. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 ce se mai aude de intalnirea aia a firebladerilor? io nu prea aud sa se-auda....da dak se aude ceva fac si io auzit mai departe si ma bag fara nici o ezitare numa sa se opreasca ploaia asta pacatoasa.... si sa-mi rez treaba cu garnitura, ms mr. dopeman) --- Mesaj completat în 06 Apr 2008 22:35 ------------- ce se mai aude de intalnirea aia a firebladerilor? io nu prea aud sa se-auda....da dak se aude ceva fac si io auzit mai departe si ma bag fara nici o ezitare numa sa se opreasca ploaia asta pacatoasa.... (si sa-mi rez treaba cu garnitura, ms mr. dopeman) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 spuneti locul si data and count me in Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 primiti un intrus?? ar fi bine sa fie central ..sa poate ajunge toti si sa se mai incalzeasca putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 daca nu vin si fete... nu mai vin ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 Brasovul e destul de ok, mai putin pentru tine mac, ca tu ar trebui sa vii din Timisoara si poate nu rezista suzuki pana acolo....... eu sunt de acord cu orice locatie, daca e in cadrul unei intalniri si mai bine. mai pot sa aduc niste baieti cu rr-uri, sa fim cat mai multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dukinson Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 primiti un intrus?? ar fi bine sa fie central ..sa poate ajunge toti si sa se mai incalzeasca putin mac..nu cred ca te considera cineva intrus.... tu esti un fireblade aflat in misiune sub acoperire....hihihihihhi --- Mesaj completat în 07 Apr 2008 09:20 ------------- daca nu vin si fete... nu mai vin ) deschidem si o sectiune de matrimoniale?..... fireblade alcoolic, tarziu acasa, neserios si demn de dat afara din casa si cu adrenalina in cap caut firebladitza cu trasaturi similare de preferat cu motor ca pe al meu l-am facut praf...(nici una din afirmatii nu face referire la cineva de pe forum....doar aberez) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 Propun o locatie unde sa putem sta peste noapte, in weekend, undeva pe E60, si combinam totul cu o plimbare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 Propun o locatie unde sa putem sta peste noapte, in weekend, undeva pe E60, si combinam totul cu o plimbare. cum cand? unde? atunci ca o sa fie intrunirea? la cort nu iti prieste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 de cand am terminat facultatea (geografie la UBB), am zis ca in viata mea nu mai stau in corturi, desi anul trecut in camping la Brno am fost nevoit. Nici acolo n-am putut dormi, a doua zi am mers ca un zombie pe motor pana la Praga unde am ales un Hostel. sunt sigur ca putem gasi o pensiune linistita undeva langa e60, ieftina, pentru camionagii, cine stie, poate facem rost si de niste fete..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 camionagii, cine stie, poate facem rost si de niste fete..... alea pt camionagii is urate... dau venim fiecare cu fetele noastrea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 tu ar trebui sa vii din Timisoara si poate nu rezista suzuki pana acolo....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 mac..nu cred ca te considera cineva intrus.... tu esti un fireblade aflat in misiune sub acoperire....hihihihihhi si eu sunt firebladist in devenire. asta daca nu isi ia nevasta'mea un 600F si raman cu a mea inca...X sezoane.. bottom line, ma primiti si pe mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 putem organiza intrunirea dupa 17 aprilie,nu de alta dar sa ma intorc si io in tara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 oricand, numai intalnire sa fie...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 (editat) Stiu eu pe cineva la Busteni. Am mers de cateva ori acolo, cu prietena. O pensiune mai mult decat draguta. Camere de 2 pers. Dusuri in camera. Mancarea foarte buna. Si e destul de aproape de Brasov, Cheia sau alte "obiective" care merita vizitate. Mai greu pt mac, vb lu` dopeman, doar sa-l tina sUZI. Pot sa ma interesez de preturi & alea-alea. Editat Aprilie 7, 2008 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate