dopeman1979 Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 sc33-ul meu avea 65de mii si mergea ca un ceas elvetian. important e sa asculti motorul sa cauti urme de maltratare, chiar daca a mers pe pista nu conteaza. 954-ul meu avea pe spate un cauciuc care era folosit pe pista, dar m-am uitat pe fata si acela era in stare ok, deci probabil a gasit un cauciuc care era bun pe mijloc si ros pe margini unde pe el nu prea il interesa. daca mergi pe pista si schimbi uleiuk la timp si restul consumabilelor, daca respecti motorul, nu are ce sa se strice. spre sa ti se rezolve situatia repede si sa-ti recuperezi piciorul cat mai repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 sa vedem ce si cum cu piesele, motoreta o sa ramana la accidentator, care cel mai probabil o sa o scoata la vanz pt piese sau nustiuce... carterul inferior e spart la ea, e sparta buza de dedesupt pe care se lipeste capacul de la stator in rest nu are nimik naspa, doar pedala frana indoita si carenele zgariate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 o vand.... /index.php?showtopic=200369 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 am si io o problema. mi am comandat acum 2 saptamani un stop cu leduri pt o sc 44. am vazut candva niste poze prin cele aproape 200 de pagini cu unul deja montat pe o sc 44. problema e ca are o singura mufa.din ce stiu io stopul original are doua becuri separate,deci 2 mufe. cine imi poate spune cum trebuie sa l leg? are o singura mufa in care intra 3 fire.in rest doar leduri. ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Firebl@de Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Salut ,si eu am un SC44 pe care am pus un stop led comandat de la louis,intradevar pe moto ai 2 mufe iar stopul led una singura,nici o problema,una din mufe ramane libera,cea folosita preia toata treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 deci sa inteleg ca nu conteaza care din mufe vine legata la stopul cu leduri? mi e sa nu l ard. paguba de 50 e mai merge,dar daca bulesc instalatia....cine stie cat mai costa si aia. si ti merge pe o mufa si stopul frana si pozitia? marfa asa! am vazut ca are leduri separate si pt lumina de la numar...smecherie daca cu o mufa rezolvi treaba. ma gandeam ca mai tre facute cine stie ce modificari...ca l vindeam instant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Copii, e nasol... am desfacut vaka sa vad care-i baiu' cu ea... pompa de benzina e varza! Asa ca, daca aveti cumva asa ceva, dati-mi un semn, PLS! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Copii, e nasol... am desfacut vaka sa vad care-i baiu' cu ea... pompa de benzina e varza! Asa ca, daca aveti cumva asa ceva, dati-mi un semn, PLS! Nasol. O fi din cauza casti urate rau, cu care te-ai plimbat sambata prin Cornisa Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Salutare. Eu am o mare rugaminte. Aveti ceva parbrize de 954RR originale? Pot sa fie zgiriate, chiar mai bine ca-s mai ieftine. Astept reply. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Salutare. Eu am o mare rugaminte. Aveti ceva parbrize de 954RR originale? Pot sa fie zgiriate, chiar mai bine ca-s mai ieftine. Astept reply. te pregatesti de curse iar? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Nasol. O fi din cauza casti urate rau, cu care te-ai plimbat sambata prin Cornisa Alo, domnu, nu mai pandi oamenii, da? Si daca ii pandesti, macar fa-le semn sa bea un suc cu tine, da?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Alo, domnu, nu mai pandi oamenii, da? Si daca ii pandesti, macar fa-le semn sa bea un suc cu tine, da?? Iti zic eu ca pandeam gagicile din tg mures si ai trecut de 2 ori pe langa mine. Adevarul este ca eram acolo, si asteptam ca oameni mei sa termine treaba. Eram cu masina, si stateam exact langa strandul municipal din cornisa, te-am vazut trecand cu fierbleidul pe pod. Am recunoscut motorul din prima, ca doar a fost a lui Mac. (si arata super) A doua oara m-am gandit sa-ti fac cu mana, dar nu cred ca te opreai. Nici eu nu opream daca imi facea semne unul de pe marginea drumului. Asa ca te-am admirat de departe, mai putin casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 ce ti mai place sa l necajesti cu casca ) da chiar asa urata era? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 (editat) A drecu de coaja, las' ca-i fac o poza sa o vedeti... Hai ca nu e chiar asa urata... Later edit: Vaka este "back on track" CU un upgrade la bord, totul functional si mai vesela ca niciodata! Editat Aprilie 24, 2008 de Hellicks Hellmet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Cum e turcu-i si pistolu... urata cu spume... ca stapanu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Alooo... aloo, nu te aud... cred ca nu mai ai semnal, sau ceva.... aloooo... aloo! Ce p........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Ursus beau... daca nu dau din cioc Vezi ca am scumpit parcarea de azi noapte... si ora la service Hai baga si niste poze sau filmulete cu coaja... sau aia era casca ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zeno Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Vreau sa imi pun un kit XENON pe SC28 deoarece NU va nimic cu faza scurta nopatea...daca mai este si drumul nemarcat=sinucidere curata harakiri. Daca este cineva care si-a montat asa ceva pe un RR si imi poate explica de unde sami cumpar , cat costa , ce model si eventual un pret/nr.telefon as aprecia foarte mult.Am citit in topicul deschis despre instalatiile xenon dar nu prea am pricepu multe.Mersi fain Asfalt uscat si plinul facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 (editat) Cel putin la mine la 929 trebuie bec H7 In rest ii foarte simplu de montat mai ales daca ai unde sa maschezi firele si balastul care eu l-am lipit pe interiorul carenei... Nu trebuie alimentari separate cum credeam eu la inceput... se alimenteaza direct din mufa care se alimenta becul vechi! Pretul...ma gandesc ca si in functie de calitate.. de la 150 ron in sus dar iti spun ca merita toti banii.... Asa ca spor la cumparaturi! Editat Aprilie 25, 2008 de Coxaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 imi vand 954-le, am cazut azi cu el. are mevoie de un far carena fata si max oglinzi. motorul, cadrul telescoapele sunt ok. am venit cu el acasa. pret 3800euro. pt info sunati sau fdati pm. nu voi posta pozele aici. 0743175027 tibi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 in sfarsit mi`am scos si eu azi mobra de la hibernare .... iete si cateva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 foarte bine domnu.... sa ne vedem la intrunirea de la cluj nu? ps.... sunt undercover. am luat ban pe celalalt nickname. asa ca sunt undercover o vreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borosz1978 Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 (editat) imi vand 954-le, am cazut azi cu el. are mevoie de un far carena fata si max oglinzi. motorul, cadrul telescoapele sunt ok. am venit cu el acasa. pret 3800euro. pt info sunati sau fdati pm. nu voi posta pozele aici. 0743175027 tibi Imi pare rau pt motor, dar mai ales pt tine. Sper ca esti in regula. De ce vrei sa-l vinzi ? Ma gandesc ca vrei una mai noua. in sfarsit mi`am scos si eu azi mobra de la hibernare .... iete si cateva poze Super frumoasa mobra, dar nu inteleg cum vezi cu faza scurta, avand in vedere ca ai pus un actibild pe far !!! Editat Aprilie 25, 2008 de borosz1978 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 mda, am pierdut fata si a fugit motorul de sub mine. nu aveam viteza mare dar motorul s-a oprit in parapet. asta este, mergem mai departe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bu2 Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 asta vroiam sa intreb si eu.cumbate becul ala prin autocolant? asta doar daca ai modificat o si i ai pus 2 xenoane in loc de faza lunga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate