gabi18051991 Postat Martie 5, 2016 Share Postat Martie 5, 2016 Salut! Se pare ca maine va fi frumos si m-am gandit la o scurta plimbare pana la Cheia, cu oprire in Brasov la benzinarie pentru un ceai si apoi intoarcere pe Dn1. Mers linistit, regulamentar. Plecare in jur de ora 12 din imprejurimile Ploiestului. Putem sa mai discutam ora de plecare astfel incat sa fie bine si pentru cine vine din Bucuresti, intoarcerea daca se vrea tot pe Cheia sau Dn1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Martie 5, 2016 Share Postat Martie 5, 2016 De dimineata, in poiana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Effect20CM Postat Martie 5, 2016 Share Postat Martie 5, 2016 pana in cheia cred ca e ok .. , am mai fost acum 2 saptamani daca nu ma insel si era ok dupa nu mai stiu.... , se anunta undeva la 15 grade maine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi18051991 Postat Martie 5, 2016 Autor Share Postat Martie 5, 2016 Si eu stiu ca e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 5, 2016 Share Postat Martie 5, 2016 Din bucuresti pleaca cineva ??? ca m ar tenta iesirea pe cheia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Martie 5, 2016 Share Postat Martie 5, 2016 Posibil sa vin eu din Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alecsa Cristi Postat Martie 5, 2016 Share Postat Martie 5, 2016 salut .ma bag si eu si am sa plec din bucuresti.Cred ca nu o sa mergem f tare, nu de alta dar eu sunt incepator » Post actualizat in 05 Mar 2016 18:59Salut!Se pare ca maine va fi frumos si m-am gandit la o scurta plimbare pana la Cheia, cu oprire in Brasov la benzinarie pentru un ceai si apoi intoarcere pe Dn1.Mers linistit, regulamentar.Plecare in jur de ora 12 din imprejurimile Ploiestului.Putem sa mai discutam ora de plecare astfel incat sa fie bine si pentru cine vine din Bucuresti, intoarcerea daca se vrea tot pe Cheia sau Dn1. hai sa stabilim o ora si un pct de intalnire.eu zic ca cel mai bine ar fi la petrom-ul de la intersectia spre Blejoi Din bucuresti pleaca cineva ??? ca m ar tenta iesirea pe cheia Posibil sa vin eu din Bucuresti iar noi ne-am putea intalni la Mc-ul din Otopeni Ce ziceti? » Post actualizat in 05 Mar 2016 19:01am impresia ca benzinaria aia e rompetrol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi18051991 Postat Martie 5, 2016 Autor Share Postat Martie 5, 2016 Eu pot sa ma alatur de la Puchenii Mari,Dn1. Stabiliti ora de plecare din Bucuresti, dati un semn inainte de plecare si eu va astept dupa 30 de minute pentru ca in principiu cam atat o sa faceti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Martie 5, 2016 Share Postat Martie 5, 2016 Cam sec traseul... Nu vrea nimeni o intoarcere pe Siriu/M-rea Ciolanu? Caz in care am putea pleca din Bucuresti pe la 9. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 5, 2016 Share Postat Martie 5, 2016 Cam sec traseul... Nu vrea nimeni o intoarcere pe Siriu/M-rea Ciolanu? Caz in care am putea pleca din Bucuresti pe la 9. 11 -11.30 as putea iesi din buc si dupamiaza am treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alecsa Cristi Postat Martie 5, 2016 Share Postat Martie 5, 2016 Cam sec traseul... Nu vrea nimeni o intoarcere pe Siriu/M-rea Ciolanu? Caz in care am putea pleca din Bucuresti pe la 9. pe la Sacele -Intorsatura Buzaului -Siriu? » Post actualizat in 05 Mar 2016 20:03 11 -11.30 as putea iesi din buc si dupamiaza am treaba tot asa as zice si eu .eu maine la 11 am sa fiu la mc din otopeni sa-mi beu cafeua te astept acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Martie 5, 2016 Share Postat Martie 5, 2016 Da, si cu iesire inainte de Buzau, pentru a evita odiosul drum prin Urziceni. Insa, daca Ianachim nu poate, nu vreau sa stric apele. Ramane pe alta data variatia. Oricum, pentru Cheia merita sa eviti zona plina de sate din Ploiesti pana in Valeni, asa ca poti intra din DN1 prin Plopeni, Varbilau - si liber, si frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Martie 5, 2016 Share Postat Martie 5, 2016 Pana la urma cine pleaca din Buc si care e locul de intalnire si ora ca as invarti si eu roata si as papa ceva bun la pranz ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alecsa Cristi Postat Martie 5, 2016 Share Postat Martie 5, 2016 Da, si cu iesire inainte de Buzau, pentru a evita odiosul drum prin Urziceni. Insa, daca Ianachim nu poate, nu vreau sa stric apele. Ramane pe alta data variatia. Oricum, pentru Cheia merita sa eviti zona plina de sate din Ploiesti pana in Valeni, asa ca poti intra din DN1 prin Plopeni, Varbilau - si liber, si frumos! ok da stiu pe unde ,ms oricum alta data cu siguranta .eu nu am fost niciodata pe acolo Pana la urma cine pleaca din Buc si care e locul de intalnire si ora ca as invarti si eu roata si as papa ceva bun la pranz ? la 11 la mc in Otopeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi18051991 Postat Martie 5, 2016 Autor Share Postat Martie 5, 2016 Eu unu am treaba in jur de ora 5. Daca ne incadram cu timpu si cu celalalt traseu e ok pentru mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Martie 5, 2016 Share Postat Martie 5, 2016 Nu, ia mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 5, 2016 Share Postat Martie 5, 2016 (editat) Pe la 12 as putea pleca si eu din grand arena (Berceni) ..... nu ar conta intoarcerea. Editat Martie 5, 2016 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi18051991 Postat Martie 5, 2016 Autor Share Postat Martie 5, 2016 Ok. Poate o lasam pe urmatorul wk frumos. Cine vine maine sigur de la Bucuresti sa-i las numarul meu pe privat pentru a ne sincroniza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alecsa Cristi Postat Martie 5, 2016 Share Postat Martie 5, 2016 Ok. Poate o lasam pe urmatorul wk frumos. Cine vine maine sigur de la Bucuresti sa-i las numarul meu pe privat pentru a ne sincroniza? eu vin sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Martie 5, 2016 Share Postat Martie 5, 2016 Robert, eu as baga si Siriu ca imi place mai mult... cam cati km ar fi? Cheia-Siriu clasic? Ideea e sa mergem cat mai putin pe noapte... si e si cam frig pt mine, iar jacheta noua de touring imi vine sapt viitoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Martie 5, 2016 Share Postat Martie 5, 2016 M-a cam luat valul la desenat ruta si am ajuns la 500 km, pe Drumul Sarii (Bustenari), cu intrare prin Urleta, Cheia, Covasna (pentru masa de pranz), Siriu, M-rea Ciolanu, Boboci (e un haiku drumul ala!), Bucov si acasa. Zice Google-ul ca e de 10 ore, dar stiu ca exagereaza un pic. Daca plecam la 9, la 7 suntem inapoi, cu tot cu un gulas. Cat despre frig, am manusile incalzite incarcate si pot lua si o mesada de la o alta haina (de rezerva, daca iti trebuie). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 5, 2016 Share Postat Martie 5, 2016 Copii... E martie ziua e mica , asfaltul rece robert man nu lua de bun mersul tau cu al celorlalti!!!!! pt unii este prima iesire ... Nici nu si au facut presiunea!!!! eu bag o cheia si dn retur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alecsa Cristi Postat Martie 5, 2016 Share Postat Martie 5, 2016 Copii... E martie ziua e mica , asfaltul rece robert man nu lua de bun mersul tau cu al celorlalti!!!!! pt unii este prima iesire ... Nici nu si au facut presiunea!!!! eu bag o cheia si dn retur subscriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Martie 5, 2016 Share Postat Martie 5, 2016 Da, asa este. Vine ea, vara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Martie 5, 2016 Share Postat Martie 5, 2016 Robert... vii cu noi chiar si asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate