vlad58 Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 (editat) daca pentru montat doua becuri e atata scriptologie..... asta se face linistit in fata blocului, cu o bere langa , si cu un prieten. Conditie de baza : sa nu fi facut Fizica la fara frecventa ... plm notiuni de baza in clasa a zecea.... Pai sa vezi cate pagini se adunasera pe un simplu anunt de ulei ieftin la emag, 34, bine ca a facut moderatorul ordine, asta ca si-a bagat coada alexen_ul. Pana la urma publicitatea fie pozitiva sau negativa tot in fata te scoate. Editat Martie 10, 2016 de vlad58 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yusuf Postat Martie 10, 2016 Autor Share Postat Martie 10, 2016 (editat) TOTAL 27 LEI - 45 MINUTE PIERDUTE LA CATERINCA - mai trebuie pus varnis peste papuci la instalare si asta a fost tot !!! » Post actualizat in 10 Mar 2016 17:10Buna ziua, am vorbit cu colegul mecanic si mi-a spus ca lucrarea ar dura undeva la 6-7 ore de manopera (~450 de lei) Va multumimBenny Motors0734575616ALTA OFERTA SOC !!! Editat Martie 10, 2016 de yusuf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 Felicitari, acum esti si tu pregatit sa faci lucrarea asta pentru altii pentru ~450 de lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 Sa inteleg ca de aici se trage problema cu Mig-urile care picau ? Dracu ne ia daca Migurile alea incearca sa traga cu ceva. Daca asta a gestionat magazia de armament am pus-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 TOTAL 27 LEI - 45 MINUTE PIERDUTE LA CATERINCA - mai trebuie pus varnis peste papuci la instalare si asta a fost tot !!! Asta daca a trebuit sa cauti sculele pe unde sunt. Pun pariu ca a doua oara iti iese in maxim 10 minute si daca iti iei papuci gata izolati (sunt aia cu plastic pe ei, pe culori - care semnifica grosiimea firului pt care sunt buni) - deja bati recorduri. Asa cum ti-am zis - partea scarboasa e sa gasesti unde le agati pe mobra ca sa lumineze bine pe strada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yusuf Postat Martie 10, 2016 Autor Share Postat Martie 10, 2016 Am rezolvat si asta si buton cu lumina dat gaura in carena fixat firele pe ea masurat desigur cum baga curent , etc, o sa atasez si poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 pe mine ma enerveaza luminile suplimentare in bord pe timpul noptii. A trebuit sa pun nizte banda izolatoare si pe becul martor de faza lunga - lumina "prea tare" noaptea si ma obosea. Astea sunt chestii de preferinte personale pana la urma. Referitor la benny motors - alt caracter pe aici - buzoianu - poti sa te uiti pe forum sa vezi ce si cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yusuf Postat Martie 10, 2016 Autor Share Postat Martie 10, 2016 (editat) http://i65.tinypic.com/1rqb29.jpg[/img Asta a iesit ! Editat Martie 10, 2016 de yusuf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 TOTAL 27 LEI - 45 MINUTE PIERDUTE LA CATERINCA - mai trebuie pus varnis peste papuci la instalare si asta a fost tot !!! patentul ala de la ikea l-ai imprumutat de la alexen? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 e cel mai nefericit loc pentru montaj - sunt expuse la damage la orice culcare a mobrei; la mersul printre masini, etc.... mie mi-a fost mila sa le pun asa » Post actualizat in 10 Mar 2016 21:11Oricum - felicitari pentru reusita instalatiei. Succes la baut banii economisiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yusuf Postat Martie 10, 2016 Autor Share Postat Martie 10, 2016 Nu am avut banii sa iau cu imprumt, daca culc mobra ultima grija sunt proiectoarele ) mersi , o sa revin zilele astea cu schema completa si poze pentru mokangii ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 » Post actualizat in 09 Mar 2016 21:31 Vezi ca e unu pe forum, Zidu', ala ti le monteaza gratis, doar ca tre sa mergi la el acas si sa stai un pic la coada, ca o sa mai fie multi mokangii la el, adunati. Incet dar sigur o iei pe urmele lui dafway. Parca va vad cum va luati mana de mana, va suiti intr-un mig si incepeti raiduri aeriene si bombardamente cu pepeni. yusuf, felicitari pentru treaba. Lumineaza de ceva? Din pozele tale par anemice rau. Eu vreau sa-mi fac singur dar nu am gasit lentile ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yusuf Postat Martie 11, 2016 Autor Share Postat Martie 11, 2016 Lumineaza bine de tot o sa fac si poze ca aseara am dat o tura pe ploaie ca sa vad ce sunt de capu lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 TOTAL 27 LEI - 45 MINUTE PIERDUTE LA CATERINCA - mai trebuie pus varnis peste papuci la instalare si asta a fost tot !!! » Post actualizat in 10 Mar 2016 17:10 Buna ziua, am vorbit cu colegul mecanic si mi-a spus ca lucrarea ar dura undeva la 6-7 ore de manopera (~450 de lei) Va multumim Benny Motors 0734575616 ALTA OFERTA SOC !!! Ca si termen de comparatie si complexitate, ma costa mai putin sa imi fac distributia la masina (si nu la service de cartier): Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 @Endurache - proiectoarele astea chinezest sunt geniale. Nu merita munca sa le faci acasa avand in vedere pretul care il au. E imbatabil. Daca vrei sa faci ichebane pentru distanta scurta exista o solutie si mai ieftina dar cu semn de intrebare in privinta etanseitatii. Da lumina de imprastiere, nu pentru distanta. pm daca vrei sugestii - sa nu poluam realizarea omului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 @Endurache - proiectoarele astea chinezest sunt geniale. Nu merita munca sa le faci acasa avand in vedere pretul care il au. E imbatabil. Daca vrei sa faci ichebane pentru distanta scurta exista o solutie si mai ieftina dar cu semn de intrebare in privinta etanseitatii. Da lumina de imprastiere, nu pentru distanta. pm daca vrei sugestii - sa nu poluam realizarea omului ar merita pus aici... poate sunt si altii doritori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 topicul este despre montajul proiectoarelor nu despre proiectoare cu led. Avem topic dedicat pentru proiectoarele cu led ne mutam acolo daca va intereseaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 am fugit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 iete aici /index.php?/topic/6578-proiectoare-lumini-suplimentare-totul-despre/page-25?hl=+proiectoare%20+led Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Martie 15, 2016 Share Postat Martie 15, 2016 Vreau eu vreo 5 instalatii d' astea, 2 pe masina fata/spate, cate una pe cele doua mobre si una pe pisica ca umbla foarte mult noaptea. matza nu are ochi de pisica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysandcrys Postat Martie 22, 2017 Share Postat Martie 22, 2017 sal. pana la urma ce sectiune de cablu ar trebui sa aiba traseul de alimentare al proiectoarelor? eu mi-am gasit pt un chopper unele cu 2 faze, 35w/faza/proiector. ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carmenmoha Postat August 14, 2019 Share Postat August 14, 2019 Salut, am tot incercat sa gasesc un mobrist ca si mine care sa vreie sa ma ajute sa montez niste proiectoare. Din București dau minim o bere sau 2 sau 3 sau un bax. Multumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 14, 2019 Share Postat August 14, 2019 Dacă erai prin Neamț, te serveam cu plăcere. Pentru 35 w eu zic că e destul de 1,5 mmp, cu izolație bună. De obicei îl imbrac în bandă textilă Tesa, pentru un plus de siguranță. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate