Contabil Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 Azi am primit o recomandata care continea o amenda de viteza luata in Bulgaria, asadar cum spune si titlul, mitul cu free bulgaria pe viteza pentru motoare s-a terminat .... cel putin pentru mine si inca o persoana (momentan). Acum stau si ma intreb .... oare mai vin? ca eu am fost de citeva x pe la ei, binenteles ca voi mai merge si pe viitor, dar atentia va fi ca si in Romania. Intrebarea mea ar fi .... daca mai exista persoane care au mai luat ameda pe acolo, si cum au platit-o? fiindca am 14 zile in care am o reducere de 30%. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
twba Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 103km/h in zona de 80? parca asa au in afara localitatii..care e cuantumul amenzii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 (editat) O alta intrebare. Ramane numai amenda, se pastreaza plasticul? » Post actualizat in 18 Mar 2016 18:56 103km/h in zona de 80? parca asa au in afara localitatii..care e cuantumul amenzii? Din pacate, acolo in camp, limita era 50... Editat Martie 18, 2016 de LexDee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 (editat) Azi am primit o recomandata care continea o amenda de viteza luata in Bulgaria, asadar cum spune si titlul, mitul cu free bulgaria pe viteza pentru motoare s-a terminat .... cel putin pentru mine si inca o persoana (momentan). Acum stau si ma intreb .... oare mai vin? ca eu am fost de citeva x pe la ei, binenteles ca voi mai merge si pe viitor, dar atentia va fi ca si in Romania. Intrebarea mea ar fi .... daca mai exista persoane care au mai luat ameda pe acolo, si cum au platit-o? fiindca am 14 zile in care am o reducere de 30%. n-ai mers suficient de tare. )) si eu am cam abuzat anu trecut, acu sper sa nu primesc felicitari acasa. nu disting nimic calumea in poza aia. sigur esti tu? nu se poate face contestatie? Editat Martie 18, 2016 de gabyshor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 nu disting nimic calumea in poza aia. sigur esti tu? nu se poate face contestatie? Vezi colt dreapta jos. Numarul zoom-at. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 Cred ca va fi mai ieftin sa schimbi numarul la moto... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 Vezi colt dreapta jos. Numarul zoom-at. m-am uitat. vad ceva cu COP. in rest nu inteleg nimic. din cate stiu e doar amenda, nu se retine si plasticu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 18, 2016 Autor Share Postat Martie 18, 2016 Mai oamenilor, in principiu am sris pentru informare, adica sa fiti atenti ca nu-i viata mai roz cind treci la cefe late asa cum credeam noi (cel putin grupul nostru), in rest daca ma poate ajuta cineva cu info ceruta de mine, bine, daca nu ....viata frumoasa! » Post actualizat in 18 Mar 2016 19:08Cred ca va fi mai ieftin sa schimbi numarul la moto... Nu cred ca-i o solutie ...... cred ca-ti dai seama ca nu din baza lor de date au gasit adresa mea si numele complect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 nu se aplica chestia asta? "Dacă procesul-verbal de constatare a contravenienţei nu este expediat în termen de 2 luni de la săvârşirea acestuia, intervine prescripţia extinctivă, pe considerentul că oricum întreaga procedură de corespondenţă presupune un termen mai mare şi costuri mai ridicate." poza e de pe 20.05.2015 nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 18, 2016 Autor Share Postat Martie 18, 2016 (editat) O fi la noi ... la ei dumnezeu stie..... PS. se pare ca ne inmultim .... vorba unui coleg, facem o excursie pentru plata. Editat Martie 18, 2016 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 (editat) O fi la noi ... la ei dumnezeu stie..... vorbesc de amenzile venite din ue,nu te grabi... e termenul ala de 2 luni. eu zic ca poti sta linistit. "Comunicarea procesului-verbal de constatare a contravenţiei şi a înştiinţării de plată se va face, în principal, prin poştă, cu scrisoare recomandată, cu conţinut declarat şi confirmare de primire, dar şi în măsura în care autorităţile deţin şi alte date, prin fax sau e-mail. Comunicarea se va considera realizată, dacă în termen de 2 luni de la data expedierii nu va fi returnată, făra a fi necesară afişarea la domiciliul contravenientului sau recurgerea la alte mijloace de publicitate. Dacă procesul-verbal de constatare a contravenienţei nu este expediat în termen de 2 luni de la săvârşirea acestuia, intervine prescripţia extinctivă, pe considerentul că oricum întreaga procedură de corespondenţă presupune un termen mai mare şi costuri mai ridicate" "prescripţia extinctivă poate fi definită ca fiind acea sancţiune care constă în stingerea, în condiţiile stabilite de lege, a dreptului material la acţiune neexercitat în termen. Alineatul 2 al aceluiaşi articol arată că prin drept la acţiune se înţelege dreptul de a constrânge o persoană, cu ajutorul forţei publice, să execute o anumită prestaţie, să respecte o anumită situaţie juridică sau să suporte orice altă sancţiune civilă, după caz." Editat Martie 18, 2016 de gabyshor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlfaMoto Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 Din pacate, acolo in camp, limita era 50... Nu pare a fi pe camp, se vad 2 intersectii numai in poza, dar daca zici ca zona era pustie, inseamna ca aia e capcana pentru amenzi, pentru cei ce nu sunt din zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 18, 2016 Autor Share Postat Martie 18, 2016 (editat) Sti gaby, eu sint cit de contabil pot fi, dar o diferenta de 30% din amenda + accesorii ca n-am platit-o .... tot eu o risc daca apare o poprire la financiar, ca nu-s avocat sa-i dau in judecata la bruxel. Altfel sincer apreciez ca vrei sa ajuti ..... neasteptat pentru mine. vorbesc de amenzile venite din ue,nu te grabi... e termenul ala de 2 luni. eu zic ca poti sta linistit. » Post actualizat in 18 Mar 2016 19:23 Tu vezi-ti de drumul tau ...... este in plin cimp cu case aruncate aiurea .... clar? Pentru ceilalti copii .... am gresit grav .... acu platesc. Nu pare a fi pe camp, se vad 2 intersectii numai in poza, dar daca zici ca zona era pustie, inseamna ca aia e capcana pentru amenzi, pentru cei ce nu sunt din zona. Editat Martie 18, 2016 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex28 Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 In ce zona s-a intamplat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian M Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 Atentie! Este o camera fixa, nu mobila! Conform regulilor din bg, amenda e 200 leva si permisul suspendat. Daca nu te-au anuntat de permis...norocul tau. Daca te prindeau acolo ramaneai fara. Ca idee, poti sa suni la ambasada bulgariei sa intrebi ce sa faci. Sau la ambasada romaniei la sofia. Daca nu te descurci, da-mi un tel si o elucidam. De 8 ani lucrez la companie din bulgaria. Gasim un coleg sa ne ajute. Tel meu e 0732400855 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 18, 2016 Autor Share Postat Martie 18, 2016 (editat) In ce zona s-a intamplat? Inspre nord se situa Romania .... @ Lucian M Cind ne stringem toti .... care primesc beleaua, cred ca apelam ... eu fac si cinste, daca tot e bairam. Editat Martie 18, 2016 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 Atentie! Este o camera fixa, nu mobila! Conform regulilor din bg, amenda e 200 leva si permisul suspendat. Daca nu te-au anuntat de permis...norocul tau. Daca te prindeau acolo ramaneai fara. Ca idee, poti sa suni la ambasada bulgariei sa intrebi ce sa faci. Sau la ambasada romaniei la sofia. Daca nu te descurci, da-mi un tel si o elucidam. De 8 ani lucrez la companie din bulgaria. Gasim un coleg sa ne ajute. Tel meu e 0732400855 sunt +53kmh, baietii au zis ca e limita de 50kmh. Build-up areas: Over 50 km/h over the posted limit 350 leva and Licence Disqualification for 3 months Open roads: Over 50 km/h over the posted limit 300 leva and Licence Disqualification for 3 months Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian M Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 Neah! Nu vreau sa beau la momente din astea... ) suna-ma cand vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diowrc75 Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 vrei viteza...deutschland sau circuit(ceea nu prea e cazul la noi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 Fines Build-up areas: Speeding Offence Fine Up to 10 km/h over the posted limit 20 leva 11 km/h to 20 km/h over the posted limit 50 leva 21 km/h to 30 km/h over the posted limit 100 leva 31 km/h to 40 km/h over the posted limit 200 leva 41 km/h to 50 km/h over the posted limit 300 leva Over 50 km/h over the posted limit 350 leva and Licence Disqualification for 3 months Open roads: Speeding Offence Fine Up to 10 km/h over the posted limit 20 leva 11 km/h to 20 km/h over the posted limit 50 leva 21 km/h to 30 km/h over the posted limit 100 leva 31 km/h to 40 km/h over the posted limit 150 leva 41 km/h to 50 km/h over the posted limit 200 leva Over 50 km/h over the posted limit 300 leva and Licence Disqualification for 3 months Si am vorbit serios cu excursia pentru platit amenzile. Eventual cu viteza, sa avem motiv sa mai dam o tura. Si inca o tura. Si inca o tura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian M Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 sunt +53kmh, baietii au zis ca e limita de 50kmh. Build-up areas: Over 50 km/h over the posted limit 350 leva and Licence Disqualification for 3 months Open roads: Over 50 km/h over the posted limit 300 leva and Licence Disqualification for 3 months Esti sigur? Eu stiam ca 200bng e limita maxima. Dar e adevarat ca nu stiu sigur. Eu merg de 8 ani prin bg, cam de 2 ori pe luna minim, dar nu am platit niciodata amenzi. Camerele fixe le stiu pe toate, iar pe politisti ii fac din vorbe. Aaa...si nici nu am dat vreodata spaga ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 vrei viteza...deutschland sau circuit(ceea nu prea e cazul la noi) aia e viteza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 Dupa cate stiu eu , nu au voie sa iti ia permisul daca nu e emis in tara respectiva. Pot doar sa iti suspende dreptul de a conduce in acea tara . Poate ma insel dar asa stiam. Amenda + suspendarea dreptului de a conduce in tara respectiva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 18, 2016 Autor Share Postat Martie 18, 2016 (editat) Si am vorbit serios cu excursia pentru platit amenzile. Eventual cu viteza, sa avem motiv sa mai dam o tura. Si inca o tura. Si inca o tura... Daca este nevoie ..... in 13 zile cite mi-au ramas mie, o platim in 2- 3 transe .... este ok? Cu papica la iarba verde linga camera care ne poza .... sa-i dam si cu mustar. Editat Martie 18, 2016 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian M Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 Dupa cate stiu eu , nu au voie sa iti ia permisul daca nu e emis in tara respectiva. Pot doar sa iti suspende dreptul de a conduce in acea tara . Poate ma insel dar asa stiam. Amenda + suspendarea dreptului de a conduce in tara respectiva. Au voie, dar e f complicat. Si bulgarii nu sunt dispusi la asemenea eforturi. Daca nu era camera fixa, nici amenda nu primeai. Cal care o trimitea ar fi trebuit sa isi futa o zi din viata ca sa primesti amenda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate