cristache Postat Martie 29, 2016 Share Postat Martie 29, 2016 (editat) Salutare! M-am intors de curand dintr-o scurta excursie in Maroc si vreau sa va delectez cu poze cu soare si caldura...cat a fost... M-am lipit de niste prieteni care s-au gandit la o tura in Maroc cu Dusteru', iar eu m-am tinut dupa ei cu motocicleta... Motocicleta a fost YAMAHA XT 660 R inchiriata din Marrakech pe o perioada de 8 zile. Traseul meu a fost asta: Ceilalti au stat inca o saptamana in plus. Pozele sunt facute cu telefonul si cu aparatul meu foto, care mai are putin de trait...Cu mine nu prea sunt , astept sa vad ce au ceilalti si am sa revin... Bolovani colorati inTafraoute: Oceanul Atlantic: Arcele de la Legzira: Editat Martie 29, 2016 de cristache Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4DIKL Postat Martie 29, 2016 Share Postat Martie 29, 2016 Frumos si spectaculos. Pozele mai clare cred ca sunt facute cu telefonul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Martie 29, 2016 Share Postat Martie 29, 2016 superb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jaman Postat Martie 29, 2016 Share Postat Martie 29, 2016 Ultimele doua poze sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Martie 29, 2016 Autor Share Postat Martie 29, 2016 Frumos si spectaculos. Pozele mai clare cred ca sunt facute cu telefonul... Se poate...aparatul foto are nisip in el de la turele anterioare din Maroc, Kirghistan si Tajikistan... Mai incerc... Si din desert: Gorges du Todra: Gorges du Dades: La munte, am ajuns pana la 3000m... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4DIKL Postat Martie 29, 2016 Share Postat Martie 29, 2016 De curiozitate. Bagaje nu vad sa ai pe mobra. Ti le-a dus Duster-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Martie 29, 2016 Autor Share Postat Martie 29, 2016 Oricum nu am avut multe bagaje...un rucsac mic l-am avut intr-o masina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 29, 2016 Share Postat Martie 29, 2016 felicitari! misto de tot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Martie 29, 2016 Autor Share Postat Martie 29, 2016 Cauciucurile alea s-au comportat bine, n-ai simtit nevoia de ceva mai cramponat ? Alte probleme cu moto ? Cauciucurile au fost naspa...cel pe fata, Sava, uzat neuniform si descentrat radial, cel pe spate, vechi si tare...dar ce pretentii poti avea de la o moto inchiriata...? Traseul a fost mai mult pe asfalt. Motorul a mers bine......consum foarte bun 4.5l/100km...am uns (inecat) lantul de doua ori. Am mers destul de tare...m-a luat si radaru' ` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danut Ionda Postat Martie 29, 2016 Share Postat Martie 29, 2016 (editat) super,bravo nenea,felicitari! cat a fost inchiriatul de mobret pe zi? Editat Martie 29, 2016 de Danut Ionda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Martie 29, 2016 Autor Share Postat Martie 29, 2016 Moto, casca, scule si camera 70 EUR/zi. ` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Martie 29, 2016 Share Postat Martie 29, 2016 superbe peisaje,(vazute la cald pe FB)... curios cum de "cativa" din prietenii tai au ales 4 roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Martie 29, 2016 Share Postat Martie 29, 2016 curios cum de "cativa" din prietenii tai au ales 4 roti explicatie grafica: » Post actualizat in 29 Mar 2016 14:02 Pozele sunt facute cu telefonul si cu aparatul meu foto, care mai are putin de trait...Cu mine nu prea sunt , astept sa vad ce au ceilalti si am sa revin... cere si ti se va da... mintenas... cu taraita din pacate... » Post actualizat in 29 Mar 2016 14:25 De pe drum... Atlasul Inalt cu zapada: Barrage Ouirgane Tinmel Mosque - vizitabila ca e ruina: 52 grade la soare *) *) nu-s Celsius, dar intovarasesc mobristii cu conservarii initiatorul si xt-ul spre Tizi'n Test: Coborarea spre sud din Tizi'n Test: ... » Post actualizat in 29 Mar 2016 14:47 Pe langa Tafraoute... bolovanisuri naturale sau mai putin naturale... se pare ca a trecut un belgian care a fumat ceva de l-a facut sa picteze bolovani pe acolo (mai multi in postul lui Cristache) si a creat o atractie turistica... cred ca au mai fost si alti glumeti ca altfel unele stau chiar ciudat » Post actualizat in 29 Mar 2016 15:27 Tafraoute spre Tiznit prin AntiAtlas Legzira (arcele sunt puse mai sus de Cristache): Obligatoriu: » Post actualizat in 29 Mar 2016 16:10 Plage Blanche - o nebunie... merita sa mergi in Maroc doar pt asta si tot iti place... fara victime de data asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Witcher Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 Foarte tare ... superb abia astept ... mai am 7 zile si plec si eu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicostea Postat Iulie 16, 2016 Share Postat Iulie 16, 2016 salutare, in primul rand felicitari pentru excursie! in al doilea rand as dori sa stiu cum s-au raportat marocanii la turisti? e sigura tara? avand in vedere situatia tensionata din statele vecine ale marocului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Iulie 17, 2016 Share Postat Iulie 17, 2016 100% sigura. au un rege pe care il sustin si fac ce zice el. nu ce zic altii (imami, preoti etc). singura chestie - prin locurile mega-giga-turistice... mai sunt unii care-i vad pe straini ca pe portofele cu picioare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Iulie 18, 2016 Autor Share Postat Iulie 18, 2016 100% sigura. au un rege pe care il sustin si fac ce zice el. nu ce zic altii (imami, preoti etc). singura chestie - prin locurile mega-giga-turistice... mai sunt unii care-i vad pe straini ca pe portofele cu picioare... Am fost de trei ori in Maroc si cred ca ma voi duce in continuare, cat de des voi putea... Oamenii sunt primitori, mancare buna, natura frumoasa, munte, desert, dune, ocean, plaja...de toate... `` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate