cristi001 Postat Ianuarie 5, 2008 Share Postat Ianuarie 5, 2008 Pe unde va tineti motoarele? Cei care stati la bloc? Ca ma cam chinuie gandul asta, ca o voi lua, si nu stiu pe unde sa o tin, sa o mai gasesc si in ziua urmatoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 Pe unde va tineti motoarele? Cei care stati la bloc? Ca ma cam chinuie gandul asta, ca o voi lua, si nu stiu pe unde sa o tin, sa o mai gasesc si in ziua urmatoare... care au si stau la bloc le tin in fatza scarii legate si ancorate bn cu husa pe ele, sau au inchiriate/cumparate garaje si le tin in garaj depinde in ce zona stai ca ai putea sa o tii la cineva in garaj ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
licinius Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 Si eu is brailean , da acum sunt pe la oltenia , mai ex DR.TR. SEVERIN Unii ma stiu de licinius restul...... nu cred ca ma cunosc ! Salutari !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladsss Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 si eu brailean cu moto (nu interlop;)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi001 Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 (editat) Care va pricepeti bine la motoare bine? Vreau sa-mi cumpar si eu unul. Ma ajuta cineva? Editat Februarie 23, 2008 de cristi001 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lsd Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 incearca aici pe forumul moto galati-braila.http://motociclism.ingalati.net/ succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SickBoy Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Vad numai din Braila, toata lumea e din Braila dar numai pe afara nu va vaz. Si eu sunt din Braila, Dragstar negru, cumparat sapt. trecuta, stau pe la bucuresti dar sapt. asta sunt aici. Asa ca va rog sa ne plimbam putin :-) Poate ne vedem deseara pe la fantana si facem ceva plimbari. Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bebelusa075 Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 SALUT MA POATE AJUTA CINEVA CU NISTE INFORMATII?? VREAU SA DAU DE CAT. A SI NU PREA STIU NICI O SCOALA CARE SA AIBA MOTOR SA INVAT SI EU.....N-AM ZIS DAR SUNT DIN BRAILA....DECI DACA MA POATE AJUTA CINEVA..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 SALUTMA POATE AJUTA CINEVA CU NISTE INFORMATII?? VREAU SA DAU DE CAT. A SI NU PREA STIU NICI O SCOALA CARE SA AIBA MOTOR SA INVAT SI EU.....N-AM ZIS DAR SUNT DIN BRAILA....DECI DACA MA POATE AJUTA CINEVA..... eu am facut la auto prudent, e pe bulevard aproape de republicii pe dreapta cum te duci spre calarasi intructor e Ghinea ... destul de ok si faci pe un first bike de 200 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Octombrie 31, 2008 Autor Share Postat Octombrie 31, 2008 Vad numai din Braila, toata lumea e din Braila dar numai pe afara nu va vaz.Si eu sunt din Braila, Dragstar negru, cumparat sapt. trecuta, stau pe la bucuresti dar sapt. asta sunt aici. Asa ca va rog sa ne plimbam putin :-) Poate ne vedem deseara pe la fantana si facem ceva plimbari. Spor! tu esti cumva din clanu mormocea sau te confund eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SickBoy Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 tu esti cumva din clanu mormocea sau te confund eu Nu ma confunzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Noiembrie 3, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2008 Nu ma confunzi am zis eu ca tu esti vezi ca nu trebuie sa treaca anu fara sa ajungem la focul din adancuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Ianuarie 8, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2009 (editat) ieri vineri 3 ian 2009 a fost prima intalnire saptamanala intre motoristi braileni.....am fost 6 de acu in fiecare vineri la ora 5 juma ne gasim la acapulco pe grivitei langa piata concordiei......( localu nu e batut in cuie) cine vrea sa vie sa vie mai stam la o barfa ...etc am fost si am vorbit cu cei de la acapulco.....avem masa libera in fiecare vineri de la ora 5 juma seara Editat Ianuarie 8, 2009 de FlorinSg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 (editat) ieri vineri 3 ian 2009 a fost prima intalnire saptamanala intre motoristi braileni.....am fost 6de acu in fiecare vineri la ora 5 juma ne gasim la acapulco pe grivitei langa piata concordiei......( localu nu e batut in cuie) cine vrea sa vie sa vie mai stam la o barfa ...etc am fost si am vorbit cu cei de la acapulco.....avem masa libera in fiecare vineri de la ora 5 juma seara cred ca ar fi mai constructiv un Thread nou pe forum ex INTALNIRE SAPTAMANALA BIKERI BRAILA ...... cu cei care au fost si vor mai venii la acapulco ... Editat Ianuarie 8, 2009 de rocket1982 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Ianuarie 8, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2009 asa e ai dreptate dar cei din braila intra f rar pe forum asa ca ce rost are sa mai deschid un topic pt asta si sa scriu doar eu acolo au fost anuntati de mine prin tel si mess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 care merge azi sau maine la o tura...? nu conteaza destinatia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Ianuarie 10, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2009 (editat) care merge azi sau maine la o tura...? nu conteaza destinatia... eu mas baga dar daca e maine dupa 2 ca am putina treaba pan atunci.....de fapt nu sunt in localitate Editat Ianuarie 10, 2009 de FlorinSg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 eu mas bagadar daca e maine dupa 2 ca am putina treaba pan atunci.....de fapt nu sunt in localitate dupa 2...?adik ora 14...?pai nu prea mai avem unde mere la ora aia.... eu cred ca o sterg acum si dak aveti ceva propuneri ptr maine da-ti de stire... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Ianuarie 10, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2009 sa-mi spui pan unde ai ajuns ca-s curios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Ianuarie 10, 2009 Share Postat Ianuarie 10, 2009 sa-mi spui pan unde ai ajuns ca-s curios am vrut sa merg pana la Siriu dar am oprit la popas Magura sa maninc si vorbind la tel cu un amic din Buzau am decis sa ma intorc si sa stam la palavre in Buzau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Ianuarie 15, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2009 bravo bravo...eu am crezut ca te duci pan in chiscani la gogosi deci maine vineri se stie ....intalnire saptamanala intre motoristii din braila.....tema zilei....tot barfe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 bravo bravo...eu am crezut ca te duci pan in chiscani la gogosi deci maine vineri se stie ....intalnire saptamanala intre motoristii din braila.....tema zilei....tot barfe putem sa venim si noi astia cu 125-urile? daca reusesc sa pun ce am desfacut de pe motor si ajung si pana la galati, la intoarcere venim si noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Ianuarie 15, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2009 vii cand vrei .....noi suntem acolo cam pan la 7 ..7 juma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 vii cand vrei .....noi suntem acolo cam pan la 7 ..7 juma poti sa imi explici exact unde e? pe grivita, pe la piata mare? vine careva cu motorul ? ca sa pot observa mai usor unde e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 vii cand vrei .....noi suntem acolo cam pan la 7 ..7 juma Florine, da' deschide tu o crasma pentru motociclisti si te-ai scos, faci un decor motociclistic, ... si sa vezi ce vine lumea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate