Dan Cata Postat Aprilie 19, 2016 Share Postat Aprilie 19, 2016 Ma suna cineva, ma intreaba daca nu am timp sa ii schimb nush ce la furci la un preten de-al lui. Ii zic ca nu am timp si ii sugerez sa incerce la service-uri, sau si mai bine, sa isi faca el un service moto. Apoi inchid telefonul. Nimic tentant pana acum... Primesc SMS1: Era pt un prieten la un supertenere din 2010. E ok sa-mi spui ca nu poti, sfaturi stiu da si eu. Scuze pt. deranj 2 ore mai tarziu primesc SMS2: Voiam doar sa-mi ajut prietenul, nu sa te deranjez! Imi pare enorm de rau ca am facut-o, a fost pentru ultima data in ce te priveste! Sa-mi stergi definitiv numarul de telefon! Sa ai spor la tot ce-ti doresti in viata! <se semneaza> Acuma fac un apel la logica si intelegerea voastra, sa incercati sa identificati personajul. Precizez ca nu am initiat NICI O DATA nici un fel de dialog cu persoana in cauza Am fost doar interpelat de-a lungul vremii, niciodata interpelator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 19, 2016 Share Postat Aprilie 19, 2016 O fosta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zo10000 Postat Aprilie 20, 2016 Share Postat Aprilie 20, 2016 (editat) ) Editat Aprilie 20, 2016 de zo10000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 20, 2016 Share Postat Aprilie 20, 2016 Baga-i numarul in lista neagra . N-ai nimic de pierdut . corect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Disturber Postat Aprilie 20, 2016 Share Postat Aprilie 20, 2016 Ma suna cineva, ma intreaba daca nu am timp sa ii schimb nush ce la furci la un preten de-al lui. Ii zic ca nu am timp si ii sugerez sa incerce la service-uri, sau si mai bine, sa isi faca el un service moto. Apoi inchid telefonul. Nimic tentant pana acum... Adica? N-am inteles partea bolduita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Aprilie 20, 2016 Share Postat Aprilie 20, 2016 Zoran, cel cu topicurile memorabile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 20, 2016 Autor Share Postat Aprilie 20, 2016 Necastigator pana acum, dar ii distractiva povestea asta ne-nominala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvilicious Postat Aprilie 20, 2016 Share Postat Aprilie 20, 2016 Necastigator pana acum, dar ii distractiva povestea asta ne-nominala cineva care nu are bmw ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Aprilie 20, 2016 Share Postat Aprilie 20, 2016 Păi Dan Cata e un pic arogant, se vede de la o poştă, nu înțeleg de ce te miri, cuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 20, 2016 Share Postat Aprilie 20, 2016 (editat) ... Zoran cu G, sau tipul cu Africa Twin, de era moderator. Cine mai era prin Cluj...Cristian, dar el zicea ca lucreaza pe la service, deci nu ar avea logica asocierea... Aprilia si nu stiu cum mai era prin Cluj si el, dar el avea Hayabusa, nu se joaca cu altii cu ST-uri... Razvan cu FZS1000-le, dar el are ochi doar pt. mobra proprie, nu are timp de prieteni si toanele lor... Mai bag o bere si ma mai gandesc. Editat Aprilie 20, 2016 de catranel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 20, 2016 Share Postat Aprilie 20, 2016 (editat) Hai Catranel ca poti Galen? Dar nu cred, are AT, insa un posesor de honda nu poate fi prieten cu cineva care are Yamaha... Mai bag o fisa... Razvan - celalalt, dar a zis ca a renuntat la tot ce tine de motociclism, deci probabil si prieteni motocilisti... Editat Aprilie 20, 2016 de catranel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 20, 2016 Share Postat Aprilie 20, 2016 Catranel: eu inca mai am Hayabusa..... Iar de service si motociclete m-am lasat de aproape 9 ani .....si nici nu o sa ma reapuc..... Iar in alta ordine de idei, e musai sa fi fost vreun coleg din CJ care a vorbit cu Dan Cata? Stiu ca Dan serviseaza mobre din toata tara... Deci deocamdata multe necunoscute are ecuatia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bebiku Postat Aprilie 20, 2016 Share Postat Aprilie 20, 2016 Elodia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 20, 2016 Share Postat Aprilie 20, 2016 Catranel: eu inca mai am Hayabusa..... Iar de service si motociclete m-am lasat de aproape 9 ani .....si nici nu o sa ma reapuc..... Iar in alta ordine de idei, e musai sa fi fost vreun coleg din CJ care a vorbit cu Dan Cata? Stiu ca Dan serviseaza mobre din toata tara... Deci deocamdata multe necunoscute are ecuatia Ei...si tu acum. Luam prin eliminare si incepem cu cei de.ai locului ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 21, 2016 Share Postat Aprilie 21, 2016 (editat) asta-i ca la 6/49 ..... daca nimerim ce ne iese ? buna intrebare! Oricine ar fi fost...macar stim sigur ca nu il mai suna pe dan bistoş Elodia Ei...si tu acum. Luam prin eliminare si incepem cu cei de.ai locului atunci dii Catra, diiiiii! Editat Aprilie 21, 2016 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 21, 2016 Share Postat Aprilie 21, 2016 no gata, moare topicul si nu aflam rezultatul? huoooo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 21, 2016 Share Postat Aprilie 21, 2016 Io mizam pe un blat...dar nimic apoi e blat clar Paca! huoooo! diiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
localghost Postat Aprilie 22, 2016 Share Postat Aprilie 22, 2016 yzuliko n-o fost ca ala s-o facut baiat mare, mai degrab alalalt banderas, mic de stat, mic la scuter dar cu manivela mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 23, 2016 Share Postat Aprilie 23, 2016 No, se pare ca a fost blat si nu vom dezlega misterul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Aprilie 24, 2016 Share Postat Aprilie 24, 2016 misterios. e ca si Elodia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 25, 2016 Share Postat Aprilie 25, 2016 Apoi daca nici initiatorul nu mai da detalii, nici personajul misterios nu mai apare, se poate inchide ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Aprilie 26, 2016 Share Postat Aprilie 26, 2016 O fi fost Vipu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Z3US Postat Aprilie 26, 2016 Share Postat Aprilie 26, 2016 O fi fost Vipu? ) nu cred ca vipu nu ii baga niste carne in frigider... hint:? personajul nostru a lucrat la ceva servis in trecut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Aprilie 29, 2016 Share Postat Aprilie 29, 2016 EU AM FOST! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 29, 2016 Share Postat Aprilie 29, 2016 Ba io! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate