ianachim Postat Aprilie 30, 2016 Share Postat Aprilie 30, 2016 (editat) asa ceva mi ar place sa vad la un targ moto ...ATELIERE diverse in domeniu https://www.facebook.com/viralpage.it/videos/1679336162334246/ Editat Aprilie 30, 2016 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Aprilie 30, 2016 Share Postat Aprilie 30, 2016 pai de ce ianachime, ca noi nu dam motoarele pe jos :V Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 30, 2016 Autor Share Postat Aprilie 30, 2016 pai de ce ianachime, ca noi nu dam motoarele pe jos :V corect...... e greu de dat pe jos cand nu l scoti la plimbare!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Aprilie 30, 2016 Share Postat Aprilie 30, 2016 Foarte subtil... imi place.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 30, 2016 Share Postat Aprilie 30, 2016 exact asa l-am ridicat acum 3 zile cand am facut itp-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 30, 2016 Autor Share Postat Aprilie 30, 2016 Pai ce ITP ai facut bre....cu roatele in sus ???? nu spune ca ai dus-o si la ginecologie... e gravida si a vrut sa vada daca e a lui... cine mai stie cui ia dat o la calarit!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 30, 2016 Share Postat Aprilie 30, 2016 pai am aflat ca e gravida si va avea un bebe pe nume MT07 tracer, il asteptam in iulie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum Postat Aprilie 30, 2016 Share Postat Aprilie 30, 2016 Tu vrei sa ne faci in ciuda la intalnire, nu-i asa?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 1, 2016 Share Postat Mai 1, 2016 ar fi fost frumos sa fie adevarat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 1, 2016 Autor Share Postat Mai 1, 2016 ar fi fost frumos sa fie adevarat Sa le faci!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 1, 2016 Share Postat Mai 1, 2016 Sa le faci!!!!! am altele mai importante acum in plan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bbaarrbbooss Postat Mai 1, 2016 Share Postat Mai 1, 2016 mie mi-ar "place" sa nu mai vad persoane semi-analfabete... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Mai 1, 2016 Share Postat Mai 1, 2016 În principiu e bine să avem cât mai puțini analfabeți, dar părerea mea este că în cazul de față, Academia română, a dat cu oiștea în gard. Consider corectă forma place. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat Mai 2, 2016 Share Postat Mai 2, 2016 Mie mi-ar placea, dar plm, suntem smecheri, gramatica e pentru fraieri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 2, 2016 Autor Share Postat Mai 2, 2016 (editat) FORMA coirecta' este "MI AR PLACEA" avand in vedere ca nu mi am depus CV pe MOTOCICLISM .RO scriu cum ma simt bine si mai bine ... Semianalfabet intr o lume de motociclisti de FORUM Ps SEMIANALFABET INTR UN CUVANT .... Nu cu CRATIMA ..... Cocosel MARIANV@ Editat Mai 2, 2016 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Mai 2, 2016 Share Postat Mai 2, 2016 mie mi-ar "place" sa nu mai vad persoane semi-analfabete... oooooo daaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Olaru Postat Mai 2, 2016 Share Postat Mai 2, 2016 "Unu" se pricep la dat cu moto iar altii la gramatica Adica un motociclist si mai multi "Pruteni"ICe sa i faci, fiecare ce stie Oricum scuze de off atat mie cat si Prutenilor.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate