zahei Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 nu prea ies cu motocicleta pe strada, dar sambata asta vreau sa invart putin roata. n-am idee incotro vreau sa merg, dar banuiesc ca o sa merg pana la brasov si inapoi, dus pe sinaia, intors pe cheia. mers lejer, incet pe drum drept, normal pe curbe. incepatorii sunt bine veniti daca asculta ce li se spune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 iei si scuteristi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Mai 16, 2016 Autor Share Postat Mai 16, 2016 tu esti binevenit si cu bicicleta! mergi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 teoretic da. Poate se aliniaza astrele si scot Benelli din vitrina, ca mi-e dor de dureri de sale, genunchi si coate :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Mai 16, 2016 Autor Share Postat Mai 16, 2016 hai scoate-o, ca vreau sa ma dau 50 de metri cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 Primiti si cu alte ragalii sinistre care mai vietuiesc prin garajul lui Baxxter? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Mai 16, 2016 Autor Share Postat Mai 16, 2016 nimic nu poate fi mai sinistru decat o honda, bring it on Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 nimic nu poate fi mai sinistru decat o honda, bring it on Ba poate fi... doo Honde! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 Salutare, Daca vremea e misto m-as baga si eu la o tura de dezmortire. Prima pe anul asta. Dar as prefera traseul invers. Dus pe Cheia , retur pe DN1. Cred ca va fi aglomerat sensul spre Brasov in ziua de sambata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Mai 16, 2016 Autor Share Postat Mai 16, 2016 in grupuri mici e chiar fun cand e aglomerat, ninja style Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flo Vodita Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 de unde se pleaca si la ce ora ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 nimic nu poate fi mai sinistru decat o honda, bring it on Nu pot sa zic ca nu am ras! P.S. E posibil sa mai iasa si altii sambata, dar eu as face mai multe curbe, gen Buc-Ploiesti-Poiana Varbilau-Valeni-Cheia-Poiana Brasov-Rasnov-Paraul Rece-Predeal-Brasov-Siriu-Valeni-Buc sa stim ca am iesit din casa! Dar fara incepatori si scuteristi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHuskyCrobats Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 Ha, nu sunt acasa ca veneam si eu cu scuterul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 Dar fara incepatori si scuteristi... Hai ca merg usurel, sa te poti tine dupa mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 Dacă-i vreme bună, poate vin și eu. Dacă primiți, bineînțeles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 Ai scuter? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Mai 16, 2016 Autor Share Postat Mai 16, 2016 Dar fara incepatori si scuteristi... iau eu incepatorii si ne mai oprim sa va asteptam nu vreau sa merg pe traseul propus de tine, pentru ca vreau sa fac o tura lejera, cu un grup cu skilluri diferite. si sa se distreze toti. unii sa si invete ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 Ai scuter? Ca marcă, da Merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragoss Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 ma bag si eu cu barca mea...sau cu maxiscuteru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 Cred ca si eu, la cea scurta... O sa scriu Linhai pe mobra, sa corespund. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 Eu m-am sucit. O iau inspre sud. Pana la Egee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 Eu m-am sucit. O iau inspre sud. Pana la Egee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 Vreme buna sa fie si as merge si eu cu restul melciilor ui Zahei... daca iese cum trebuie aduc si un amic cu un majesty 400 ca sa nu fie baxxter singurul pe WC. Astept joi sau vineri pentru o prognoza meteo mai clara. Vezi ce inseamna sa nu citesti cu atentie? Am spus ca daca vin, scot Benelli. Adica Benelli Tornado 900 Tre. Adica motocicleta. Dar nu vin. Plec cu wc-ul in Grecia/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuckeru Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 E intrunirea Black Helmets wk asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabikia Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 Cu 3 roti primiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate