ssk Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 salut, Vreo informatie despre aceasta motocicleta din roman? Maine as vrea sa bat un drum pana acolo, dar parca 500 de km dus/intors nu sunt chiar putini. Multumesc pentru ajutor http://olx.ro/oferta/cbr-954-rr-ID6qvIs.html Sper sa nu supar proprietarul cu acest topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 in afara de faptul e jenant anuntul cu pozele lui cu seria 7 si casca pe mijlocul capotei?si in afara de faptul ca nu e nici macar o poza mai close-up?si in afara de faptul ca anuntul e de cacao fara detalii si scris de un semi-analfabet?in afara de astea,e chiar ok.) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 (editat) tu doar dupa ce ai vazut aceste poze te-ai decis sa te duci 500km sau mai ai si altele ? Editat Iunie 10, 2016 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 Mie anuntul nu imi inspira incredere.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 Cocalarus maximus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 Nu conteaza pozele si nici distanta, Honda e Honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 au anuntat astia pt maine o calamitate in Buzau de chiar vrei sa pleci de acasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ivanica Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 Nu a mentionat nici un defect desi are 13 ani vechime . Ar fi mai bine daca proprietarul face identificarea la RAR , ca sa nu te trezesti dupa ce o cumperi , cand ai nevoie de identificare , ca RAR-ul opreste cartea pentru ca nu e toba in regula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costin-Dorian Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 Mai bine "pass" ... clar e genul "da boss" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 (editat) in afara de faptul e jenant anuntul cu pozele lui cu seria 7 si casca pe mijlocul capotei?si in afara de faptul ca nu e nici macar o poza mai close-up?si in afara de faptul ca anuntul e de cacao fara detalii si scris de un semi-analfabet?in afara de astea,e chiar ok. ) Aia cu casca ca aia cu casca, dar ai vazut cealalta poza? N-am inteles ce-i face saracului motor. Editat Iunie 10, 2016 de JCDenton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 Cocalarus maximus BMW-ul e de vina sau pozitia nefireasca a "chilotului" care se craceste sa urce pe motor?lucru esential intr-un anunt,se observa aspectul cel mai incomod din intreaga lui utilizare. » Post actualizat in 10 Jun 2016 15:21 Aia cu casca ca aia cu casca, dar ai vazut cealalta poza? N-am inteles ce-i face saracului motor. 107872414_2_1000x700_cbr-954-rr-fotografii.png haha,nu am apucat sa dau reply pana ai mentionat asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b_robert87 Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 S-a laudat si el un pic prin sat,nu a schimbat nimica de cand o are,necesita o revizie torala,ceva ture max sa se auda bine cu ulei bunica in motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The One. Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 Anunt facut cu o ironie maxima, eu zic sa cauti in alta parte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 salut, Vreo informatie despre aceasta motocicleta din roman? Maine as vrea sa bat un drum pana acolo, dar parca 500 de km dus/intors nu sunt chiar putini. Multumesc pentru ajutor http://olx.ro/oferta/cbr-954-rr-ID6qvIs.html Sper sa nu supar proprietarul cu acest topic. Daca vrei ceva sa mai semene a motor, mai pui si tu de o aluna iti dau eu vaca. Doar ca nu e honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 furca pe stanga are tubul stramb sau e de la poza facuta cu telefonul fix, din alt oras? oricum ar fi, e un cocalar care a luat-o, a forjat-o de 2 ori pe strada si de alte 1894747328 ori in parcare si o da mai departe asa cum a luat-o, posibil si cu 100-200 euro in plus la pret ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 oricum ar fi, e un cocalar care a luat-o, a forjat-o de 2 ori pe strada si de alte 1894747328 ori in parcare si o da mai departe asa cum a luat-o, posibil si cu 100-200 euro in plus la pret ) haide bre ca nu e chiar asa rau anuntul si poate omul chiar e speriat de ea. Dar ca sa fie treaba completa, tre sa o vada cineva. 500km e fix pix... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAN!AC Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 vorbește cu cineva care are drum pe acolo...din bacău sau din iași...dacă te mai interesează prin august, te ajut eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GuLL1v3R Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 E posibil ca duminica sa am un drum pana la iasi si inapoi asa ca daca te intereseaza te pot lua cu mn ca sa nu mai cheltui banii pe 500 km, iar daca o iei te intorci cu ea daca nu mergem iasi si ne intoarcem . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Iunie 10, 2016 Autor Share Postat Iunie 10, 2016 Daca vrei ceva sa mai semene a motor, mai pui si tu de o aluna iti dau eu vaca. Doar ca nu e honda Am deja o honda. doar ca vreau o surioara mai mare » Post actualizat in 10 Jun 2016 18:36 E posibil ca duminica sa am un drum pana la iasi si inapoi asa ca daca te intereseaza te pot lua cu mn ca sa nu mai cheltui banii pe 500 km, iar daca o iei te intorci cu ea daca nu mergem iasi si ne intoarcem . Mersi mult de oferta. Imi asum un drum pana acolo, pun remorca pe masina, iau si sotia cu mine. Daca anuntul se dovedeste a fi "bascalie", raman cu o excursie pana la Roman. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 doar ca vreau o surioara mai mare te inteleg. Exact asta e comportamentul unei honde, de 'surioara mai mare'. Kawa-ul e un fel de fratior rau, care ti-ar bate hondita mai mica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Iunie 10, 2016 Autor Share Postat Iunie 10, 2016 Nu a mentionat nici un defect desi are 13 ani vechime . Ar fi mai bine daca proprietarul face identificarea la RAR , ca sa nu te trezesti dupa ce o cumperi , cand ai nevoie de identificare , ca RAR-ul opreste cartea pentru ca nu e toba in regula. Imi asum treaba cu toba, sincer nici toba mea nu e prea silentioasa » Post actualizat in 10 Jun 2016 18:39 Nu conteaza pozele si nici distanta, Honda e Honda plus ca ii gasesti piese de schimb in orice Dedeman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iunie 11, 2016 Share Postat Iunie 11, 2016 Daca in banii aia iti da beemveul, ia l repede:)) ca din poze, e mai clar ala decat mobra. Succes! Si vezi ca e plin de radare, m am intors eu de la bacau.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Iunie 11, 2016 Autor Share Postat Iunie 11, 2016 Daca in banii aia iti da beemveul, ia l repede:)) ca din poze, e mai clar ala decat mobra. Succes! Si vezi ca e plin de radare, m am intors eu de la bacau..Cu remorca si nevasta in masina merg domol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iunie 11, 2016 Share Postat Iunie 11, 2016 in localitati limita este de 50, nu 70, cum scrie pe indicatorul mare! mai exact: indicator mare 70, la 2m dupa el indicator mic de abia il vezi cu 50, si ceva mai incolo e radarul ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nergal25 Postat Iunie 11, 2016 Share Postat Iunie 11, 2016 L-am ajutat eu pe cat posibil incat sa-i deschid ochii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate