ekkemu Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 jumatatea mea II sta bine in albastru la KTMu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 ultima achizitie, inca pe drum cu ea(postez din onesti, dupa 1700km parcursi prin tara). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 ultima achizitie, inca pe drum cu ea(postez din onesti, dupa 1700km parcursi prin tara). de (cuvant urat) mea, ii mai mare ca tine parca frumos motor, dr800 era si visul meu, ca si trecere de la 650, dar intre timp mi-am luat bmw cat ai dat pe el, banuiesc ca era a lui Shak (nu stiu daca am scris bine). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Da,frumos motor,sa-l stapanesti sanatos,fara incidente.Da,a fost a lui Shark Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mezutu Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 felicitari prietene frumos motor, cat mai multi kilometri ti-ai pierdut ceva surub ? ca asa pare in poza asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clopu Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mezutu Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 nu stiu ce-i de ras eu m-am referit la asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 nu stiu ce-i de ras eu m-am referit la asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clopu Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 nu radeam de postul tau, chill Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 (editat) nu stiu ce-i de ras eu m-am referit la asta nu te teme, prietene, eu verificam uleiu' si fata facea poze si azi l-am verificat din onesti, e ok, n-o papat/pierdut un gram, joja-i bine sanatoasa la locu ei si 10w40-u pe full... multumesc de grija! cinste! .Da,a fost a lui Shark Shak e omu', si intr-adevar a lui a fost! multumesc de urari, bestial motoru', sunt foarte multumit. 1800km so far, maine inca 400 pana acas'. Editat Septembrie 16, 2008 de macicasan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 nu te teme, prietene, eu verificam uleiu' si fata facea poze si azi l-am verificat din onesti, e ok, n-o papat/pierdut un gram, joja-i bine sanatoasa la locu ei si 10w40-u pe full... multumesc de grija! cinste! Shak e omu', si intr-adevar a lui a fost! multumesc de urari, bestial motoru', sunt foarte multumit. 1800km so far, maine inca 400 pana acas'. la dr 650 aveam geam pentru verificarea uleiukui si stiu ca la 800 ii la fel... de ce joja vorbesti tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 (editat) la dr 650 aveam geam pentru verificarea uleiukui si stiu ca la 800 ii la fel... de ce joja vorbesti tu? o sa-i fac o poza si-o sa-ti arat, mare mester priceput intru toate. poftim: Editat Septembrie 17, 2008 de macicasan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Frumos motor Maci. Abia astept "sa cresc" si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 o sa-i fac o poza si-o sa-ti arat, mare mester priceput intru toate. poftim: Vezi ca-ti ploua in ulei! Zi-ne si noua cat ai dat pe el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mezutu Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 nu radeam de postul tau, chill scuze, am crezut ca .... asfalt uscat dau o bere pt confuzie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 o sa-i fac o poza si-o sa-ti arat, mare mester priceput intru toate. poftim: si cu atitudinea asta, te mai miri ca ti-o iei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 fAIN MOTORUL ! Sa-l stapanesti sanatos si fara probleme , sa ai parte cu el la mai multu km parcursi, decat cu ETZ-ul , si grija mare cum il intretii zi-de-zi .Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 si noi.... si noi.... nu merg foto... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZeiA Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Salut, sa ma prezint si eu: Vlad si instrumentul din imagine se numeste La Poderosa. Anul asta face 50 de ani. WoW!!! e foarte tare! sa o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragosn69 Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 foaret TARE uite un adevarat chopper-ist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oz Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Olimpium Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Salut la toata lumea.. Nu de mult am obtinut si eu permisul categoria A si am intrat si eu in lumea oamenilor "pe 2 roti" Pun niste poze cu motocicleta mea care sta in garaj de vreo 2 saptamani pentru ca nu ne prea lasa vremea sa iesim Astfalt uscat la toata lumea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 e fain motorul! culoarea aia albastra ma termina! imi place! e de 125 motorul nu ? si e limitat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 e un gs 500f deci e de 500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 deci e bun pt un incepator.... deci e bun pt un incepator.... un cal putere din anii 90 nu face cat un cal putere din 2008!pt ca ala din 90 a murit !altfel se calculeaza! calul putere se transforma in kilowatii si de acolo in gigacalorie! deci 21 de cai din anii 90 egal 100 de cai in 2008! cred ca asta e formula... no...acu o poza cu suza dupa ce am frecat toata ziua la ea! maine dimineata sigur nu spala tembelii soselele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate