marele blond Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 Salutare: Spo sunt, din Cluj, Seth RC si cred ca ar trebui sa va arat poze cu motorul meu, desi o mare parte din voi deja il stiti. Scuze, chestia asta trebuia sa o fac anul trecut, dar asta este. Numele meu e Sergiu,tot din Cluj,si am un Katana galben.Spre durerea mea,nici macar pe tf.nu am o poza cu ea,dar o port in suflet mereu....dragoste,ce mai...Sambata m-a dus pana la Tg.Jiu si a fost o adevarata incantare.Dupa a mea parere nu este ceva mai frumos decat GSXF/KATANA.Nu suntem multi in Cluj,mi-ar placea sa ne intalnim candva,desi nu sunt exclusivist.Un sezon grozav tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cretzu_Dej Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Prin mai sper sa apar si eu pe drum cu ea...Kawasaki EN500A 1993 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 saluite si motorul meu: Vezi ca emblemele alea nu prea se potrivesc la motorul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MONOCORD Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 motorul meu inbunatatit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bl76 Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 Încă unu pă dyalu' clujului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cooler Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Suzana mea.. unii au vazut-o deja: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boggddy Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Numele meu e Sergiu,tot din Cluj,si am un Katana galben.Spre durerea mea,nici macar pe tf.nu am o poza cu ea,dar o port in suflet mereu....dragoste,ce mai...Sambata m-a dus pana la Tg.Jiu si a fost o adevarata incantare.Dupa a mea parere nu este ceva mai frumos decat GSXF/KATANA.Nu suntem multi in Cluj,mi-ar placea sa ne intalnim candva,desi nu sunt exclusivist.Un sezon grozav tuturor! Aloha: Am uitat sa precizez: l-am botezat TROLLY, vine de fapt de la troleu, prietenii mei asa mi-au poreclit motorul deoarece, zic ei, e f mare si greoi. Eu am inceput sa ma obisnuiesc cu el, chiar imi place mult. Tre sa recunosc, nu e la fel de manevrabil ca un CBR sau ca un naked, insa la drumuri medii si lungi e f comod. Asfalt uscat tuturor si un sezon fara evenimente Spo, Seth RC Referitor la ce zici u Sergiule, nu suntem prea multi cu Katane din cate am numarat eu. Oricum, daca e sa ne vedem odata noi cei cu troleurile, vin cu mare drag. Numai bine si pe curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kex Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 Fratilor va prezint frumusetea mea: Suzuki SV 650 S, 2004, 33.000km 645cc V2, injectie Asfalt uscat si un sezon cat mai frumos pentru toti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puskyboy Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 In sfarsit o prezint si eu pe a mea, ca mult am mai asteptat dupa ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 In sfarsit o prezint si eu pe a mea, ca mult am mai asteptat dupa ea Cat ai dat pe ea .., si din ce an e? ps: sa ai noroc de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 Încă unu pă dyalu' clujului. Superb sa te bucuri de el si sa nu il tii prea mult in garaj nu ii place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoo_cj Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 Fratilor va prezint frumusetea mea: Suzuki SV 650 S, 2004, 33.000km 645cc V2, injectie Asfalt uscat si un sezon cat mai frumos pentru toti! foarte frumos sv-ul , sa ai noroc de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puskyboy Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 (editat) Cat ai dat pe ea .., si din ce an e? ps: sa ai noroc de ea e din 94 , am luat-o din sibiu adusa din italia, nerulata in ro, 1500 euro ps: ms fain Editat Aprilie 28, 2009 de puskyboy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bl76 Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 Superb sa te bucuri de el si sa nu il tii prea mult in garaj nu ii place Pai nu am intentia sa il tin numa inca nu mia ajuns. Oricum am inteles ca tu cunosti motorul. Este a lui Elod, eu o sa il am... in "pastrare" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 Daca tot veni vorba de SV-uri,il pun si eu pe al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prepeleac Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 Jucariile noastre: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 frumos frumos , dar ziceai ceva de SV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
netrox Postat Mai 17, 2009 Share Postat Mai 17, 2009 ce tare e stickeru "the best bike ever made" nice bike , so white :> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Mai 18, 2009 Autor Share Postat Mai 18, 2009 ce tare e stickeru "the best bike ever made" nice bike , so white :> si sa sti ca este cam adevarat,se spune ca este o motocicleta foarte bine construita si ofera ceea ce doresti de la o motocicleta confort,fiabilitate,tinuta de drum le are cam pe toate in ciuda faptului ca pare imensa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 subscriu Kiki, sunt foooarte multumit de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cooler Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 subscriu Kiki, sunt foooarte multumit de ea. Frumoasa motocicleta si destul de ieftina. Sa o folosesti sanatos multe mii de km! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szocspeti Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 little make-up for my suzie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serj Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 little make-up for my suzie много красив heel erg mooi очень красиво πολύ πολύ όμορφη बहुत बहुत सुंदर mycket mycket vacker sehr sehr schĂśn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr.magic Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 little make-up for my suzie Pfuai de abia astept s-o vad live ... sambata trecusem pe la Seth si inca era dezbracata ... s-au miscat repede In rest ce sa zic ... grija la portiere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate