laci35bau Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 Pun si eu poze cu fosta ...Aprilia Pegaso 650 ....si actuala Honda Hornet (Seth on Fire 2010) Cele bune ! asa in poza arata bine Pegaso,de ce ai vinduto Mihai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soldi Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 (editat) La pensiunea Rebeca: Pe dealurile Sic-ului Editat Iunie 17, 2010 de soldi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
~LeX~ Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 Daca nu se supara nimeni , adaug si eu doua poze cu "albinutza"mea ..o aprilia AF1 de 125 , fiind incepator nu mam axat momentan pe ceva mai mare . , numai bine , si drumuri bune ! nu vreau sa fiu rau dar casca care o ai in poze si daca pici de pe loc(beat fiind) te omoara nu te juca cu asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saintmitz Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 nu vreau sa fiu rau dar casca care o ai in poze si daca pici de pe loc(beat fiind) te omoara nu te juca cu asa ceva TRUE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai L Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 asa in poza arata bine Pegaso,de ce ai vinduto Mihai? Cat timp am avut Pegaso nu stiam pe nimeni care sa mearga in ture si ramaneam mai mult pe asfalt . Iar de amicii cu moto de asfalt nu ma puteam tine asa ca ...mi s-a pus pata pe Hornet . Acum e alta poveste.... P.S. mi-a placut si genul acela de soft-enduro , daca s-ar putea as vrea cate una din fiecare gen ....pana atunci zum-zum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peperonaldo19 Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 Pai o sa schimb casca...si momentan imi caut un echipament dar nu prea gasesc pe marimea mea...si la bugetul pe care il am eu ...dar in cel mai scurt timp voi rezolva... Numai bine si asfalt curat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
herur Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 Si eu am fost la Sic, peste dealuri si e frumos.... Merita vazuta si pensiunea Lara, spre Finisel...am ramas impresionat ce frumos e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0 Postat Iunie 20, 2010 Share Postat Iunie 20, 2010 (editat) aici cateva poze cu mica mea goanga ... cam tarziu, dar nu demult mi-am facut contul ! CBR 125/ 2006/ 30000 km Editat Iunie 20, 2010 de ge0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laci35bau Postat Iunie 20, 2010 Share Postat Iunie 20, 2010 aici cateva poze cu mica mea goanga ... cam tarziu, dar nu demult mi-am facut contul ! CBR 125/ 2006/ 30000 km arata bine cbr-ul george, la anu faci 18 ani? iti iei una de 1000. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ge0 Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 arata bine cbr-ul george, la anu faci 18 ani? iti iei una de 1000. anu' asta fac ... dar cv 600 e mai mult decat suficient Mesaj completat arata bine cbr-ul george, la anu faci 18 ani? iti iei una de 1000. anu' asta fac ... dar cv 600 e mai mult decat suficient Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 Vrum Vrrrum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai L Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 ...ce curat e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 Pai nu asa trebuie sa fie dupa ce iese din service? ) ...ce curat e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soldi Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 Vrum Vrrrum! Foaret faina arata! Felicitari! Numa cauciucurile alea nu prea merg unu' cu altu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 (editat) Multumesc! Muncesc cat pot de repede sa o incaltz Editat Iunie 24, 2010 de ghiavolu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orion Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 vi-l prezint pe "Dita" Motorul pe care mi l-am dorit de cand am inceput sa motociclez: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lexus Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 vi-l prezint pe "Dita" Motorul pe care mi l-am dorit de cand am inceput sa motociclez: Vai ce bine arata :drooling: sa ai noroc de el si el de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 cu tristete in sulflet si ochii indurerati si plini de lacrimi anunt despartirea de minunata mea kawa en 500 c . postez aicea o poza pentru eternitate ....... cu cea care mi-a fost alaturi la bine si la greu de 3 ani si ceva , respectiv din mai 2007 si pana azi , iunie 2010 cand am vandut-o . m-a servit cu cinste si devotament aproximativ 26.000 de kilometri . fara probleme . dar sper sa o revad prin oras pentru ca .......... am vandut-o la un clujean caut alta gagica si cum ma insor cu ea cum o sa-i pun poza aicea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 E bine ca visele mai devin si realitate Ii superba! Sa ai noroc de ea. Sau de el vi-l prezint pe "Dita" Motorul pe care mi l-am dorit de cand am inceput sa motociclez: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endlessdays Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 bag si eu 2 poze cu camila mea, motor la care visez de ani buni si in dec 2009 l`am luat...nu prea am postat ca sunt mai tot timpul plecat de acasa dar acum fiind in concediu am zis ca bag si eu cateva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 Cu bucurie in suflet (am asteptat cca 23 de ani momentul asta) si cu inca 1000 de multumiri lui Cristi (Autosos) va anunt ca am facut si eu pasul cel mare intrand in randul oamenilor normali: Kawasaki EN500 din 2000! Am si comunista (CZ Sport 175 din 1976) dar o scula adevarata intre picioare este altceva! Abia astept sa ne vedem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
~LeX~ Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 Cu bucurie in suflet (am asteptat cca 23 de ani momentul asta) si cu inca 1000 de multumiri lui Cristi (Autosos) va anunt ca am facut si eu pasul cel mare intrand in randul oamenilor normali: Kawasaki EN500 din 2000!Am si comunista (CZ Sport 175 din 1976) dar o scula adevarata intre picioare este altceva! Abia astept sa ne vedem! asta cred ca o fost in curte la mine de vo 2 saptamani parca de a venit un tip sorin parca dupa el :-? super motor si foarte ingrijit din cate am vazut sa ai noroc de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 Cu bucurie in suflet (am asteptat cca 23 de ani momentul asta) si cu inca 1000 de multumiri lui Cristi (Autosos) va anunt ca am facut si eu pasul cel mare intrand in randul oamenilor normali: Kawasaki EN500 din 2000!Am si comunista (CZ Sport 175 din 1976) dar o scula adevarata intre picioare este altceva! Abia astept sa ne vedem! man ....... sa o stapanesti sanatos si ma bucur tare ca am vandut-o in cluj.. ca mai pot sa o vad pe EXA mea iubita pe strada . acuma sa o prezint comunitatii pe noua mea iubita . se numeste VETA , are 11 ani ( sa nu ma acuzati de pedofilie va rog ) si este o yamaha xvs de 650 ( dragstar ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 man ....... sa o stapanesti sanatos si ma bucur tare ca am vandut-o in cluj.. ca mai pot sa o vad pe EXA mea iubita pe strada .acuma sa o prezint comunitatii pe noua mea iubita . se numeste VETA , are 11 ani ( sa nu ma acuzati de pedofilie va rog ) si este o yamaha xvs de 650 ( dragstar ) foarte frumoasa! sa ai noroc de ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trogheru Postat Iulie 24, 2010 Share Postat Iulie 24, 2010 foarte frumoasa! sa ai noroc de ea! am si eu o intrebare.mi sa bulit crucea de la surubul ala de la rezervorul de lichid de frana si acum nu stiu cum sa desfac capacul fara sa distrug rezervorul.are cineva vreo idee? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate