Kirk Postat Octombrie 13, 2011 Share Postat Octombrie 13, 2011 daca ma vars Nu daca! Ci cand te versi...asa era corect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Octombrie 13, 2011 Share Postat Octombrie 13, 2011 (editat) Hop si eu cu un mik upgrade adica de la 600 ---- la 650 si cu vro 6 ani mai tinere an fabricatie 2003 , prima inmatriculare 2004 , km la bord 30k , crash bar marca hevy duties ( http://www.heavyduti...o/hdprodro.html) cric central , suport + genti 38 l idem , parbriz inalt givi , top case 52 L frumos fier ,sa te dai mult si bine cu el on si off road mai mult ,dar ii lipseste ceva ...roll cage pt tine cand dai de beut Editat Octombrie 13, 2011 de fairplaybiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugen_pop Postat Octombrie 14, 2011 Share Postat Octombrie 14, 2011 Hop si eu cu un mik upgrade adica de la 600 ---- la 650 si cu vro 6 ani mai tinere an fabricatie 2003 , prima inmatriculare 2004 , km la bord 30k , crash bar marca hevy duties ( http://www.heavyduti...o/hdprodro.html) cric central , suport + genti 38 l idem , parbriz inalt givi , top case 52 L Foarte fain motoru domle!!! Sa-l manuiesti sanatos!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Noiembrie 20, 2011 Share Postat Noiembrie 20, 2011 Hop si eu cu un mik upgrade adica de la 600 ---- la 650 si cu vro 6 ani mai tinere an fabricatie 2003 , prima inmatriculare 2004 , km la bord 30k , crash bar marca hevy duties ( http://www.heavyduti...o/hdprodro.html) cric central , suport + genti 38 l idem , parbriz inalt givi , top case 52 L Update Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Noiembrie 23, 2011 Share Postat Noiembrie 23, 2011 Update mdah....dintre toate transalpurile care le-am vazut, trebuie sa recunosc ca al tau arata cel mai frumos acuma ii pregatita de drum, numai caldura sa mai vina!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Noiembrie 23, 2011 Share Postat Noiembrie 23, 2011 mdah....dintre toate transalpurile care le-am vazut, trebuie sa recunosc ca al tau arata cel mai frumos acuma ii pregatita de drum, numai caldura sa mai vina!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MANTOS Postat Noiembrie 23, 2011 Share Postat Noiembrie 23, 2011 (editat) Update Na ase da, am vazut multe Transalpuri in viata mea ,da asa FAINA cum ii asta inca NU ,TARE DE TOT, sa ai bafta de ea si consuma si putin PS. cand bem o bere 2,3,4,5,6???? Editat Noiembrie 23, 2011 de MANTOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
netrox Postat Noiembrie 23, 2011 Share Postat Noiembrie 23, 2011 Sefu amu cat prinde ? ) , Frumoasa foc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cenan_cristi Postat Decembrie 2, 2011 Share Postat Decembrie 2, 2011 Salutare lumea. Am trecut si eu pe terenuri mai accidentate. Iata calutul nota 20 pentru clipu cu campania anti accidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suzuki_RM_125 Postat Decembrie 5, 2011 Share Postat Decembrie 5, 2011 There is a new baby in town ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_01 Postat Decembrie 14, 2011 Share Postat Decembrie 14, 2011 Am strans si eu pozele ce le-am facut in tura de asta vara cu Diversion-ul si le-am pus in clipul asta http://www.youtube.com/watch?v=AyGm8nu6LxI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Decembrie 17, 2011 Share Postat Decembrie 17, 2011 Am strans si eu pozele ce le-am facut in tura de asta vara cu Diversion-ul si le-am pus in clipul asta http://www.youtube.c...h?v=AyGm8nu6LxI No aia da , faina aventura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jackie chan Postat Decembrie 18, 2011 Share Postat Decembrie 18, 2011 Am strans si eu pozele ce le-am facut in tura de asta vara cu Diversion-ul si le-am pus in clipul asta http://www.youtube.com/watch?v=AyGm8nu6LxI frumoasa tura atzi facut ........ frumoase locuri , frumoase poze , nice music ... frumos cuplu .... per total .......nota 10 din partea mea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_01 Postat Decembrie 20, 2011 Share Postat Decembrie 20, 2011 No aia da , faina aventura! Multumesc frumoasa tura atzi facut ........ frumoase locuri , frumoase poze , nice music ... frumos cuplu .... per total .......nota 10 din partea mea . Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
devis Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 Iarna pe ulita ... Nu-i asa ca am cel mai misto job posibil? Nu trebuie sa astept sa fie vara sau uscat pe jos pentru a ma putea da pe 2 roti Nimic nu se compara cu mersul pe 2 roti prin zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyocluj Postat Ianuarie 25, 2012 Share Postat Ianuarie 25, 2012 Iarna pe ulita ... Nu-i asa ca am cel mai misto job posibil? Nu trebuie sa astept sa fie vara sau uscat pe jos pentru a ma putea da pe 2 roti Nimic nu se compara cu mersul pe 2 roti prin zapada bravo alexe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustin31 Postat Ianuarie 26, 2012 Share Postat Ianuarie 26, 2012 Te aprob ... acelasi job il am si eu , dar nimic nu se compara cu tranta pe care o iei pe stradutele pe care nu intra plugul ...sau e zapada batatorita ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrDre Postat Ianuarie 26, 2012 Share Postat Ianuarie 26, 2012 Din conserva mea (de iarna) pe vremea asta, nici nu stiu daca sa ma bucur pentru voi sau sa va plang de mila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabinescu Postat Ianuarie 30, 2012 Share Postat Ianuarie 30, 2012 (editat) Motorul care asteapta sezonul.Tot nu am renuntat la macar o parte din Transalp, V-twin. Editat Ianuarie 30, 2012 de sabinescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Ianuarie 30, 2012 Share Postat Ianuarie 30, 2012 Frumos... Sa ai noroc de ea Hondita ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
~LeX~ Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 am mai schimbat si eu putin clasa ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 (editat) tare de tot atelajul, proprietar prietenul meu google Editat Ianuarie 31, 2012 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 L-ai intrebat pe amicul tau cat costa un astfel de atelaj ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 (editat) L-ai intrebat pe amicul tau cat costa un astfel de atelaj ? Nu Yzule , ca azi nu stau bine cu glicemia si se poate sa dau pe spate cand aud pretul , asa ca mai bine nu intreb ps undeva pe la 3900 eu incepe doar atasul http://www.centoallo...t/non-solo.html si oricum sa am bani asa lua asa ceva Editat Februarie 1, 2012 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sebuu Postat Martie 5, 2012 Share Postat Martie 5, 2012 In sfarsit acasa, asteptam primavara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate