vlady_80 Postat Martie 6, 2012 Share Postat Martie 6, 2012 In sfarsit acasa, asteptam primavara! frumoasa , sa te poarte santos grija mare la suruburi ( prieteni stiu de ce ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pHa_King Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 (editat) ni ce am gasit pe FeisBuc oldies but goldies... Editat Martie 14, 2012 de pHa_King Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bolo Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 salut!pentru ea va intrebam pe forum de topcase,si mai apoi de service in cluj,incepator fiind. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 (editat) salut!pentru ea va intrebam pe forum de topcase,si mai apoi de service in cluj,incepator fiind. frumoasa, sa o stapanesti cu mult drag si sa ai grija de ea seamana cu fosta mea mare iubire parca sunt surori gemene Editat Martie 21, 2012 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bolo Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 (editat) multumesc mult!cine a avut-o inainte nu prea a avut grija...fiind prima mea motoreta functionala sunt topit dupa ea si de cand am luat-o (octombrie) merg peste tot cu ea si ma asculta devotata...asa ca doresc sa ma revansez fata de ea si sa o intretin cat pot de bine ca sa nu se supere vreodata pe mine.va salut! frumoasa foc era si a ta...iar legat de model...am ales la fix,mi se potriveste perfect. Editat Martie 21, 2012 de bolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 frumoasa, sa o stapanesti cu mult drag si sa ai grija de ea seamana cu fosta mea mare iubire parca sunt surori gemene ti dor de ea bulan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 ti dor de ea bulan? sincer ? cam da !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lake_of_tears Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 chopperist... in suflet shi-n simtziri (smintiri)... azi am luat-o... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 chopperist... in suflet shi-n simtziri (smintiri)... azi am luat-o... sa ai noroc de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
netrox Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 chopperist... in suflet shi-n simtziri (smintiri)... azi am luat-o... frumoasa jucaria , sa o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 Daca tot m-au intrebat prietenii, iata noua mea achizitie: Pe drumul de la Carei la Cluj, la birtul cu mici uriasi unde tocmai nu aveau mici si cateva poze stanga-dreapta si profil Hai norock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 Daca tot m-au intrebat prietenii, iata noua mea achizitie: Pe drumul de la Carei la Cluj, la birtul cu mici uriasi unde tocmai nu aveau mici si cateva poze stanga-dreapta si profil Hai norock! foarte frumoasa, sa o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 Nu stiu de ce, dar cruiserul asta chiar imi place S-o folosesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 Chiar arata tare frumoasa. Multi km usori si fara incidente cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 aia-i Andy!!!!! asa da ala e motor, nu sub 600. e o bijuterie. si al tau si al lui Lake_of_tears, ca no... e aceeasi treaba. Is modele tare reusite. S-aveti noroc de ele, si sa le stapaniti extra sanatosi, si nu doar voua, ca la toata lumea: La mai multe luni de sezon!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CalinB Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 Cu putina intarziere, imi prezint si eu noua bestie. E din 2002, are aproape 100k, si incet incet, incepem sa ne obisnuim impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 Foarte frumos ! Sa ai noroc de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bolo Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 foarte frumoasa vecine.de cate ori trec pe langa ea imi curg balele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CalinB Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 foarte frumoasa vecine.de cate ori trec pe langa ea imi curg balele Merci, merci, Tu cand dai jos prelata de pe a ta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 Cu putina intarziere, imi prezint si eu noua bestie. E din 2002, are aproape 100k, si incet incet, incepem sa ne obisnuim impreuna. Cand vad saua aia mare si pufoasa, aproape am orgasm Nu facem schimb? Iti dau la schimb o sa de barbati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bolo Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 Merci, merci, Tu cand dai jos prelata de pe a ta? [/quote zilele astea dupa ce imi fac asigurarea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Keeve Postat Aprilie 15, 2012 Share Postat Aprilie 15, 2012 (editat) Hristos a inviat! NU e motorul meu, dar se regaseste cineva in poza? Sarbatoare de paste fericita! ~Razvan Editat Aprilie 15, 2012 de Keeve Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Aprilie 22, 2012 Autor Share Postat Aprilie 22, 2012 Cu putina intarziere, imi prezint si eu noua bestie. E din 2002, are aproape 100k, si incet incet, incepem sa ne obisnuim impreuna. frumos exemplarul l-am vazut LIVE,sa ai noroc de ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark1tdr Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 va salut motociclisti clujeni. dupa multe cautari, unele dezamagiri si multe anunturi/forumuri citite mi-am gasit in sfarsit motorul. Kawasaki EN-500 din 94 cu 38.000 km. vineri am trecut poligonul pt categoria A si azi merg sa imi ridic dovada. foarte greu m-am abtinut in weekend sa nu o scot la o tura dar am zis ca mai bine le fac pe toate ca la carte. ma apuc sa fac experienta si pe viitorul cat mai apropiat sper sa ma pot alatura comunitatii la drumuri si intalniri . va doresc doar zile cu soare si asfalt uscat. Tudor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrisstyan Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 Felicitari,sa ai mult noroc de el si multi km, si nu iesi din zona ta de siguranta pana cand nu te simti pregatit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate