Demonaz Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 (editat) Poze cu motorisca mea .Acuma ii in schimbare ( vopsire , parti care trebuie nichelate etc.)Sper la anul ce vine sa termin tot ce mi-am propus cu ea. Editat August 10, 2007 de Demonaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reszeg Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 Iata si motorul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutz22 Postat August 11, 2007 Share Postat August 11, 2007 Iata si motorul meu foarte tare ,cel mai tare e sunetul pe care il scoate INCREDIBIL !! asfal uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lautrec Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 a lui Attila si a mea (in fata) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 Poze cu motorisca mea .Acuma ii in schimbare ( vopsire , parti care trebuie nichelate etc.)Sper la anul ce vine sa termin tot ce mi-am propus cu ea. merci Anca de aprecieri ! arata fain motoru ! prin Hard mai umbli ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Demonaz Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 Credeam ca nu ma recunosti Mai merg cam o data pe saptamana, in rest la lucru Acuma mai am treburi la el , dar la anu il termin . Poate ne mai vedem prin hard la o berica ca altundeva nu ma duc.Vroiam sa vin pe la Roata dar nema carnet ca atata ma tot plimba Peter de-ampixu si inca io nu mi-am dat examu ala.Luna asta vreu sa il i-au o data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 (editat) "Vroiam sa vin pe la Roata dar nema carnet ca atata ma tot plimba Peter de-ampixu " nu eu <small>--- Mesaj completat în 18 Nov 2007 14:07 -------------</small><br/>frumoasa motocicleta ai Demonaz ! parca vroiai sa o dai intro vreme! sau ma insel? eu zic sa o tii ca e faina macar pana urca tachometrul vreo 20 000 de km si dupa aceea poti urca la mai mare! Editat Noiembrie 18, 2007 de lakopeter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oz Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 new bike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 DR 650 din '93: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lexus Postat Noiembrie 18, 2007 Share Postat Noiembrie 18, 2007 My beauty.... So proud of it... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 new bike fain motorul ! lai cumparat recent nu ?ca parca nu aveai . km multi cu el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lautrec Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 new bike da, v-am vazut la RAR. fain motor, sa-l stapanesti fara evenimente nedorite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CBR1100 Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 hop si eu cu pasarea mea astept sezonul sa pot sa `zbor` un pic pe drumurile patriei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daianurob Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 hop si eu cu pasarea mea astept sezonul sa pot sa `zbor` un pic pe drumurile patriei Superba Honda! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kiru650gs Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 camila mea draga... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tafu Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 panzerul meu drag si scump:))))) o cheama Heidi, are 2 roti si uite ce sini mari are...si cit poate cara:) --- Mesaj completat în 22 Nov 2007 17:33 -------------panzerul meu drag si scump:))))) o cheama Heidi, are 2 roti si uite ce sini mari are...si cit poate cara:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cocopack Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 Perlata mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 si uite inca o perlata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cocopack Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 frumoasa perlata ta;) asta e poza facuta la sachsenring anu asta ghici ce motor.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 pai r6, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cocopack Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 nu maaaaan! e motoru lui rossi....e pe circuit facuta poza era inainte de cursa la pregatiri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 io de unde trebuia sa stiu? botul parca seamana cu r6 si scrie si amaha pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cocopack Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 te iert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scrum Postat Noiembrie 27, 2007 Share Postat Noiembrie 27, 2007 My baby, Freyja Doar ce-am adus-o, mai am de facut drumuri la inmatriculat, din primavara watchout Si salutare tuturor baicãrilor din CJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate