io, bogo Postat August 4, 2016 Share Postat August 4, 2016 Domnilor, am mare nevoie de unul dintre voi care sa aiba chef/timp de o mica plimbarica undeva in zona str. Grivitei. "Misiunea" consta in verificarea unei anume locatii si dureaza maxim doua minute si e relativ urgenta - astazi sau maine. Mai multe detalii voi oferi pe pm. Multumesc anticipat. Fireste, berea o dau eu cand ajung prin zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut Victor Letinu Postat August 4, 2016 Share Postat August 4, 2016 (editat) Salut, nu ai locatia la profil. Daca este vorba de Bucuresti si este calea Grivitei, astazi am drum pe acolo. Editat August 4, 2016 de Ionut Victor Letinu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat August 4, 2016 Share Postat August 4, 2016 Salut, nu ai locatia la profil. Daca este vorba de Bucuresti si este calea Grivitei, astazi am drum pe acolo. nici tu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat August 4, 2016 Share Postat August 4, 2016 topicul e la Brasov, deci e vorba de strada Grivitei din Brasov. azi dupa 7 pot sa te ajut eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat August 4, 2016 Autor Share Postat August 4, 2016 Da, am omis sa specific ca e vorba de zona Grivitei in Brasov. Doritorii va rog PM. Vreo 2 ore voi fi offline. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat August 4, 2016 Share Postat August 4, 2016 deci tu ai nevoie de mine si tot eu sa te caut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat August 4, 2016 Share Postat August 4, 2016 deci tu ai nevoie de mine si tot eu sa te caut? N-auzi ca da bere? Oricum, e de apreciat misterul. Pacat ca nu sunt in Brasov, imi plac romanele politiste si m-as fi bagat doar de curiozitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat August 4, 2016 Share Postat August 4, 2016 daca ma alege pe mine, o sa fac un stream live pe youtube. stay tunned! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut Victor Letinu Postat August 4, 2016 Share Postat August 4, 2016 nici tu... nici eu, dar am specificat unde in Bucuresti, mind your owm business. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titishor Postat August 4, 2016 Share Postat August 4, 2016 Dupa 6 te pot ajuta si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat August 4, 2016 Share Postat August 4, 2016 E vorba de un GPS decalibrat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat August 4, 2016 Share Postat August 4, 2016 N-ai ghicit. E vorba de pokemoni! Au anuntat la radio ca a aparut un 'boss' pe grivitei, nu in Buc. ci in BV. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mircea_fcs Postat August 4, 2016 Share Postat August 4, 2016 (editat) Niciodata in tara asta nu te plictisesti Cand crezi ca le-ai vazut si le-ai auzit pe toate, mai apare ceva de genul asta... Auzi, "doritorii va rog PM"! Nu va ingramaditi! Editat August 4, 2016 de Mircea_fcs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat August 4, 2016 Autor Share Postat August 4, 2016 Domnilor, va multumesc. Problema este rezolvata. Caterinca insa poate sa continue. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate