Teone Postat Mai 20, 2011 Share Postat Mai 20, 2011 de dat : o pereche de genunchiere EVS strata ( ca si in poza ). Sunt folosite si una dintre ele este rupta ( partea superioara unde intra in balama) si nu stiu daca se poate repara. PM Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CalinMZ Postat Mai 21, 2011 Share Postat Mai 21, 2011 daca mai e valabil; lasa-mi te rog un numar de telefon pe pm si ne auzim! numai bine! rezervat lu' iuli-voshod! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flic Postat Mai 22, 2011 Share Postat Mai 22, 2011 de dat : o pereche de genunchiere EVS strata ( ca si in poza ). Sunt folosite si una dintre ele este rupta ( partea superioara unde intra in balama) si nu stiu daca se poate repara. adjudecat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 (editat) Urmatoarele le donez, din lipsa de spatiu. Doar pentru cei din Bucuresti, nu am timp sa trec pe la posta. cizme moto Oxtar Track, marimea 44, folosite, dar mai au viata multa in ele. In lipsa de altceva, sunt bune. manusi probike iarna, M, rosu cu negru, stare foarte buna, le-am purtat foarte putin. Ochelari madhead, putin zgariata lentila. Diverse piese mici pentru BMW F650GS 2002-2007 Geaca Probike -toamna-primavara (putin calduroasa, nu merge de vara) marimea 52, ca noua, protectii umeri-coate Geaca Probike -primavara-vara, marimea 52, ca noua, protectii umeri-coate PM va rog pentru cine e interesat, sunt grabit, nu trimit prin posta, nu se gasesc doritori le las in fata casei. Stau in zona Crangasi. Tot respectul! manusile si ochelarii s-au rezervat, geaca neagra la fel, astept doritori pentru celelalte. Editat Iulie 14, 2011 de zeroo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sisoie Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 Urmatoarele le donez, din lipsa de spatiu. Doar pentru cei din Bucuresti, nu am timp sa trec pe la posta. cizme moto Oxtar Track, marimea 44, folosite, dar mai au viata multa in ele. In lipsa de altceva, sunt bune. manusi probike iarna, M, rosu cu negru, stare foarte buna, le-am purtat foarte putin. Ochelari madhead, putin zgariata lentila. Diverse piese mici pentru BMW F650GS 2002-2007 Geaca Probike -toamna-primavara (putin calduroasa, nu merge de vara) marimea 52, ca noua, protectii umeri-coate Geaca Probike -primavara-vara, marimea 52, ca noua, protectii umeri-coate PM va rog pentru cine e interesat, sunt grabit, nu trimit prin posta, nu se gasesc doritori le las in fata casei. Stau in zona Crangasi. Tot respectul! manusile si ochelarii s-au rezervat, geaca neagra la fel, astept doritori pentru celelalte. Salut, Sunt eu interesat de cizme si geaca maro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 s-au dat toate, mai putin obiectele pentru care ma intalnesc maine cu cineva. Sa fie purtate cu placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitu_alexandru Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 Buna ziua! Pot avea eu protectiile negre si buretele te rog? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jawa Script Postat Septembrie 1, 2011 Share Postat Septembrie 1, 2011 (editat) /index.php?/topic/77986-donatii-pentru-comunisti/page__view__findpost__p__2938212 Anvelopa SH pe 21. Daca-i trebuie cuiva, informatii in link. Editat Septembrie 1, 2011 de Jawa Script Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free3ady89 Postat Februarie 26, 2012 Share Postat Februarie 26, 2012 PE ACEST TOPIC SE POSTEAZA EXCLUSIV OFERTELE DE DONATIE, NU CERERI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Cauciuc Mitas E07 140/80-17 cu ceva carne dar din 2006. De ridicat in cursul saptamanii din zona Pipera/Floreasca/Aviatorilor. PM cu numar de telefon, sun eu cand ma eliberez. mda, poza e cam degeaba, se pare ca mi-a tremurat mana pe telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 am de dat cauciucuri metzler sahara 3 din 2007 (90/90/21 si 140/80/18) daca intereseaza pe cineva. mai au ceva carnita dar sunt cam crapate. in w-e le dau jos de pe motoreta. daca intereseaza pe cineva sa ma anunte pe PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat Iunie 10, 2012 Share Postat Iunie 10, 2012 Cauciuc Mitas E07 140/80-17 cu ceva carne dar din 2006. De ridicat in cursul saptamanii din zona Pipera/Floreasca/Aviatorilor. PM cu numar de telefon, sun eu cand ma eliberez. mda, poza e cam degeaba, se pare ca mi-a tremurat mana pe telefon. Salut, daca trimiti si cu posta il vreau eu , de cateva luni imi tot povesteste tata ca asa si'ar pune E07 pe Africana . Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor Emanuel Postat Iunie 23, 2012 Share Postat Iunie 23, 2012 DONEZ 2 acumulatori , bosch si yuasa , necesita electrolit ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banicaiulian Postat Iunie 27, 2012 Share Postat Iunie 27, 2012 DONEZ 2 acumulatori , bosch si yuasa , necesita electrolit ... ceva detalii, amperaj.. etc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 Donez guma Pirelli Scorpion 90/90/21 cu uzura 50%. Doritorii din Bucuresti pot face o plimbare de 50km sa o ridice,cei din provincie pot ruga pe cineva din Bucuresti.Nu pun la curier deoarece costa extrem de mult sa ridice colete si plicuri din zona in care locuiesc.0724 884 131 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor Emanuel Postat Iulie 1, 2012 Share Postat Iulie 1, 2012 DONEZ 2 acumulatori , bosch si yuasa , necesita electrolit ... S-au dat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Iulie 17, 2012 Share Postat Iulie 17, 2012 Donez guma Pirelli Scorpion 90/90/21 cu uzura 50%. Doritorii din Bucuresti pot face o plimbare de 50km sa o ridice,cei din provincie pot ruga pe cineva din Bucuresti.Nu pun la curier deoarece costa extrem de mult sa ridice colete si plicuri din zona in care locuiesc.0724 884 131 Anvelopa a ajuns la Busteni.Sa o folosesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PERL Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 Fox marime 44 Cauciucurile Pirelli,Metzler ,nu am idee cum sunt "imperecheate" marimea cu brand. Dimensiuni : 140/80-18 80/100-21 120/80-19 110/100-18 Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 ai PM, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PERL Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 Fox marime 44 Cauciucurile Pirelli,Metzler ,nu am idee cum sunt "imperecheate" marimea cu brand. Dimensiuni : 140/80-18 80/100-21 120/80-19 110/100-18 Bucuresti Pleaca catre Dej. Inchis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george09 Postat Noiembrie 19, 2012 Share Postat Noiembrie 19, 2012 (editat) aici se posteaza exclusiv OFERTE!!! Editat Decembrie 17, 2012 de Soso offtopic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cpt towlie Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 (editat) .... Editat Martie 15, 2013 de Soso topicul este destinat EXCLUSIV ofertelor.pauza 15 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmisulicaa Postat Noiembrie 25, 2013 Share Postat Noiembrie 25, 2013 Se doneaza urmatoarele piese pentru Suzuki DRZ 400: Kit lant + pinion, cand le-am dat jos erau inca ok. Prinderi ghidon,partea superiora e fisurata, dar merge. Semnalizator original fisurat. Hand Guards, unu din ele e un pic crapat. Prima parte din toba. Masca far originala, e julita. Cadru spate, are un brat rupt, dar nu este indoit deloc, presupun ca se poate suda. Sa, inafara de ciupitura care se vede este perfecta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banicaiulian Postat Noiembrie 25, 2013 Share Postat Noiembrie 25, 2013 Se doneaza urmatoarele piese pentru Suzuki DRZ 400: as dori kitul de lant si handguard-urile daca se poate, prin curier/posta in provincie? ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmisulicaa Postat Noiembrie 26, 2013 Share Postat Noiembrie 26, 2013 as dori kitul de lant si handguard-urile daca se poate, prin curier/posta in provincie? ms Salut, Doar cu predare in Bucuresti, daca ajungi prin Buc, sau ai vreun prieten pe aici care poate sa vina sa le ia....cu cea mai mare placere. Misu S-au dat: Kit lant + pinion, cand le-am dat jos erau inca ok. Prinderi ghidon,partea superiora e fisurata, dar merge. Hand Guards, unu din ele e un pic crapat. Masca far originala, e julita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate