pyter82 Postat Septembrie 10, 2016 Share Postat Septembrie 10, 2016 (editat) Dupa un aparent willie ratat, CBR-ul a ajuns pe trotuar si s-a izbit de un stalp! Motociclistul a scapat doar cu paguba si cateva julituri. Editat Septembrie 10, 2016 de pyter82 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Septembrie 10, 2016 Share Postat Septembrie 10, 2016 Si are 2 monocicluri acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Septembrie 10, 2016 Share Postat Septembrie 10, 2016 Bine ca e omul ok... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pyter82 Postat Septembrie 10, 2016 Autor Share Postat Septembrie 10, 2016 Am vazut accidentul venind din sens opus, daca eram mai aproape se vedea si pe filmare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 10, 2016 Share Postat Septembrie 10, 2016 Am vazut accidentul venind din sens opus, daca eram mai aproape se vedea si pe filmare! si ai oprit sa razi de el? sau esti motosicli tru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Septembrie 10, 2016 Share Postat Septembrie 10, 2016 Sa zica mersi ca l-a mancat in c.ur si e teafar, nu a ajuns sa se scarpine cu stalpu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Onda Postat Septembrie 10, 2016 Share Postat Septembrie 10, 2016 L-a facut doar dauna totala ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pyter82 Postat Septembrie 10, 2016 Autor Share Postat Septembrie 10, 2016 si ai oprit sa razi de el? sau esti motosicli tru? Am oprit sa-l ajut in orice mod cu putinta! Omul era putin socat de cele intamplate, mai ales ca din spusele lui, motocicleta era imprumutata! A refuzt solicitarea unei ambulante, chiar si la sosirea catorva pompieri, unul din ei era imbracat in echipamentul specific SMURD, acestia avand sediul la mica distanta de locul accidentului. Am decuplat contactul si am scos cheia pentru a preveni un eventual incendiu, deja se scurgea benzina din ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 10, 2016 Share Postat Septembrie 10, 2016 lol, eu l-as fi pus sa sune pe propetaru motocicletei sa aud si eu conversatia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pyter82 Postat Septembrie 10, 2016 Autor Share Postat Septembrie 10, 2016 Pai zicea ca o sa se crizeze proprietarul motocicletei cand o sa afle ce s-a intamplat. Zicea ca face vreo 5000 euro, parea model destul de nou! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 10, 2016 Share Postat Septembrie 10, 2016 bine ca traieste....da prostia se plateste!si asta o sa aiba ceva de platit.) » Post actualizat in 10 Sep 2016 20:16Pai zicea ca o sa se crizeze proprietarul motocicletei cand o sa afle ce s-a intamplat. really?nu creeeed!de ce sa se crizeze?ar trebui sa-i ramana dator ca si-a batut joc de munca lui.nu oricine are abilitatea asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 10, 2016 Share Postat Septembrie 10, 2016 pare un cbr 600 rr 2003-2005 ...nu prea face 5k nici in visele lui umede, acum poate face 500 daca n-a spart blocul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-GeorGe- Postat Septembrie 10, 2016 Share Postat Septembrie 10, 2016 Postacii din oficiu, s-o pe el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Septembrie 10, 2016 Share Postat Septembrie 10, 2016 (editat) Am facut un tour azi ,bv - poiana-retur.Ne-am intalnit cu tipul implicat, intr-un peco.Parea deja linistit si impacat cu ideea.Ne-a aratat ranile de pe brat si genunchi. Se intampla... Sanatate! Editat Septembrie 10, 2016 de goe 75 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Septembrie 11, 2016 Share Postat Septembrie 11, 2016 bine ca e ok tipul. asta e cel mai important. pacat de motor. si bine ca nu a lovit pe nimeni dintr-o prostie. sa luam aminte si sa invatam sa facem acrobatii in locuri mai putin publice...in ziua de azi chiar avem unde. Sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Septembrie 11, 2016 Share Postat Septembrie 11, 2016 s-o pe el! şo, boss. şo. E interjectie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Septembrie 11, 2016 Share Postat Septembrie 11, 2016 (editat) D-asta MOTORU NU SE DA la nimeni!!! Nici nu vreau sa ma gandesc cum e sa fii in pielea saracului motociclist cand trebe sa-l suni pe proprietar sa-i dai vestea ... Editat Septembrie 11, 2016 de MariusTm29 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex28 Postat Septembrie 11, 2016 Share Postat Septembrie 11, 2016 pare un cbr 600 rr 2003-2005 ...nu prea face 5k nici in visele lui umede, acum poate face 500 daca n-a spart blocul 1000 RR 2006-2007* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 11, 2016 Share Postat Septembrie 11, 2016 cam irelevant acum , nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Septembrie 11, 2016 Share Postat Septembrie 11, 2016 Prostia si smecheria se plateste.nu as vrea sa fiu in pielea proprietarului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex28 Postat Septembrie 11, 2016 Share Postat Septembrie 11, 2016 cam irelevant acum , nu ? clar, eu doar am justificat pretul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Husqvy Postat Septembrie 11, 2016 Share Postat Septembrie 11, 2016 Bine ca nu a nenorocit pe nimeni...pe carosabil...pe trotuar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nergal25 Postat Septembrie 11, 2016 Share Postat Septembrie 11, 2016 D-asta MOTORU NU SE DA la nimeni!!! Nici nu vreau sa ma gandesc cum e sa fii in pielea saracului motociclist cand trebe sa-l suni pe proprietar sa-i dai vestea ... Cred ca n-ai vrea sa fii ,de fapt, in pielea proprietarului.. » Post actualizat in 11 Sep 2016 09:32 Prostia si smecheria se plateste platesc.nu as vrea sa fiu in pielea proprietarului » Post actualizat in 11 Sep 2016 07:48 Prostia si smecheria se plateste.platesc nu as vrea sa fiu in pielea proprietarului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Septembrie 11, 2016 Share Postat Septembrie 11, 2016 ba atata rautate prostia si smecheria,e tot biker de-al nostru,pe toti ne fura uneori sa ii dam gaz sau sa ne ridicam pe o roata chiar si in cele mai nepotrivite locuri,acum tine si de ghinion si de pricepere unde si cum o faci,nu m-am ridicat voluntar pe o roata cu motocicleta si nici nu vreau sa invat tocmai din cauza la chestii de genu,sanatate riderului si data viitoare sa fi mai atent si daca face spectacol sa o faca cu motocicleta lui nu cu a altuia,motocicleta nu se imprumuta !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Septembrie 11, 2016 Share Postat Septembrie 11, 2016 Da, insa nu faci asta cu motocicleta altuia... chiar daca nu facea accident. Sa faci wheelie si sa fortezi inseamna sa te pisi pe increderea persoanei care ti a dat aceea motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate