sinisterr Postat Septembrie 20, 2016 Share Postat Septembrie 20, 2016 Ce parere aveti despre manusile din link-ul de mai jos? Sunt originale? http://www.olx.ro/oferta/manusi-alpinestars-gp-pro-ID235MW.html#ef54479eff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Solon Postat Septembrie 20, 2016 Share Postat Septembrie 20, 2016 Nu. Originalul e mult mai scump. Fake-uri chinezesti insa la o calitate acceptabila. Nevasta-mea foloseste asa ceva, sunt ok. Sau poti cumpara la un pret apropiat ceva gen Vanucci sau similar, care nu vor arata la fel de bine, insa vor fi mai de calitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Septembrie 20, 2016 Share Postat Septembrie 20, 2016 ca fapt divers. bineinteles ca si eu am manusi ieftine, nu-mi permit sa dau 300 de euro pe o pereche originala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Septembrie 20, 2016 Share Postat Septembrie 20, 2016 ca fapt divers. bineinteles ca si eu am manusi ieftine, nu-mi permit sa dau 300 de euro pe o pereche originala... ...si eu la fel ! ...si sunt f multumit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Solon Postat Septembrie 20, 2016 Share Postat Septembrie 20, 2016 Cica alea din review nu sunt de piele. Fake-urile nevesti-mii sunt categoric din piele, doar ca nu de cangur, ca originalul, ci probabil capra, deci mai subtire. Probabil sunt fake-uri si fake-uri intre fake-uri . Si nu aveau cutie ca ambalaj, ci un saculet. Cred ca ale mele sunt adevaratele fake-uri aproape originale , pe cand celelalte sunt fake-uri dupa fake-uri . LOL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinisterr Postat Septembrie 20, 2016 Autor Share Postat Septembrie 20, 2016 Inca o intrebare. Ati alege manusile acelea fake sau acestea originale daca ar fi? http://www.motoemotion.ro/manusi-moto-de-piele/manusi-moto-piele-alpinestars-sp8.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Septembrie 20, 2016 Share Postat Septembrie 20, 2016 pai sunt originale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sinisterr Postat Septembrie 20, 2016 Autor Share Postat Septembrie 20, 2016 cele de pe motoemotion presupun ca da pai sunt originale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Septembrie 20, 2016 Share Postat Septembrie 20, 2016 Trebuie sa tineti cont cum se comporta in caz de accident. Cati din cei multumiti ati cazut cu ele si s-au comportat bine (asta daca au intrat in contact cu solul mai serios)? Cati ati cazut cu echipament original si in timpul cazaturii mainile/manusile au intrat in contact cu solul mai serios? Eu am cazut o data cu manusi originale si din pacate scumpe (in jur de 100-150 de euro parca au fost). Manutele alea 2 nu au patit nimic. La autopsia manusilor ma uitam si nu imi venea sa cred cum arata si cum fiecare bucata de material s-a potrivit la fix cu tranta mea, Unde era pielea mai subtire, nu erau urme nasoale. Unde era material in plus pentru protectie suplimentara, era zdrelit si taiat rau. Cred ca a fost mai mult proiectare buna si materiale de calitate decat noroc. Daca manusile alea sunt atat de bune, de ce nu isi face chinezul/vietnamezul marca proprie? Cum si-a facut DJI la drone sau Xiaomi la telefoane. Niciodata nu am inteles logica cumpararii echipamentului de protectie contrafacut. Ca e de mobra sau de santier, nu conteaza. Brizbriz-uri de gen ceas si poseta, da. Echipament de protectie, nu. Ca idee, un reportaj despre echipament moto contrafacut: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Septembrie 21, 2016 Share Postat Septembrie 21, 2016 Inca o intrebare. Ati alege manusile acelea fake sau acestea originale daca ar fi? http://www.motoemotion.ro/manusi-moto-de-piele/manusi-moto-piele-alpinestars-sp8.html In locul tau as alege alte manusi, daca stii ca astea sunt fake. Gasesti manusi bune, cu multe protectii in magazine, la pretul ala, chiar daca nu sunt Alpinestars. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZBENG Postat Februarie 2, 2018 Share Postat Februarie 2, 2018 Ca sa nu deschid alt topic, doresc sa iau o pereche de manusi scurte si m-am hotarat la Alpinestars GPX. Problema e ca le-am gasit pe mai multe site-uri din Romania, la preturi asemanatoare, dar am o banuiala ca nu toate ar fi 'legit'. Banuiesc ca daca spun 2-3 nume de magazine, nu se considera reclama... asadar, de unde ma sfatuiti sa dau comanda: moto24, motoemotion, comura, motorbikeshop sau mxenduro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_virusd Postat Februarie 2, 2018 Share Postat Februarie 2, 2018 Poti sa-ncerci louis.de, fc-moto.de. Transportul e pana in 10 euroi, si de acolo stii ca sunt originale. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZBENG Postat Februarie 2, 2018 Share Postat Februarie 2, 2018 Pe niciunul din site-urile precizate de tine nu se gaseste modelul de care ziceam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ilarionciobanu Postat Februarie 2, 2018 Share Postat Februarie 2, 2018 @ZBENG Poate modelul este mai vechi sau codificarea nu este pentru Europa. Vad ca GPX apare pe siteul Alpine pentru USA. Pe siteurile de Europa vad o gramada de modele SPX sau GP-Air. Studiaza si motocard punct com. Au livrare gratuita in RO la valori peste 60 eur. Au o gramada de modele, mai ales Alpine si Dainese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Februarie 2, 2018 Share Postat Februarie 2, 2018 Eu am luat o pereche de manusi shox din piele cu care am si cazut.Au fost 180 de lei parca. Spre surprinderea mea au rezistat foarte bine la cat am alunecat pe asfalt. Din pacate nu pot zice asta si de pielea de pe coate, abdomen, spate, etc. Eram in tricou scurt :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Martie 5, 2018 Share Postat Martie 5, 2018 Da dar ai invatat ceva din experienta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 5, 2018 Share Postat Martie 5, 2018 . Eram in tricou scurt :| D-asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jaman Postat Martie 6, 2018 Share Postat Martie 6, 2018 ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate