a_diaconu Postat Septembrie 29, 2016 Share Postat Septembrie 29, 2016 Duminica se anunta vreme buna. Asa ca, doresc sa invart roata pe Transfagarasan si sa ma bucur de culorile toamnei. Lista e deschisa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin26 Postat Septembrie 29, 2016 Share Postat Septembrie 29, 2016 Intrebarea este daca mai este deschis Transfagarasanul. Din ce stiu eu..de pe 15 septembrie se inchide. Gresesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 29, 2016 Admin Share Postat Septembrie 29, 2016 Este deschis pana da prima ninsoare si cum se anunta o iarna calduroasa se poate merge fara probleme. Anul trecut am fost pe la jumatatea lui Octombrie, vreme perfecta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yusuf Postat Septembrie 29, 2016 Share Postat Septembrie 29, 2016 de Siriu ce zici cu intoarcere pe Cheia , plecare tot pe 1 octombire , pe la 10 dimineata din Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_diaconu Postat Septembrie 29, 2016 Autor Share Postat Septembrie 29, 2016 @yusuf...raman la Transfagarasan. Se anunta vreme frumoasa. E pacat sa ratez iesirea. Pe Siriu se poate merge si dupa ce ninge pe Transfagarasan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 29, 2016 Share Postat Septembrie 29, 2016 @yusuf...raman la Transfagarasan. Se anunta vreme frumoasa. E pacat sa ratez iesirea. Pe Siriu se poate merge si dupa ce ninge pe Transfagarasan. Voi astia cu gs-urile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slyby Postat Septembrie 29, 2016 Share Postat Septembrie 29, 2016 Cu grija pe ult. serpentine: deja se arunca sare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimotor Postat Septembrie 29, 2016 Share Postat Septembrie 29, 2016 Eu am fost sambata si era deschis, am ajuns sus pe la 8 seara dinspre Curtea de Arges si am coborat spre Sibiu, era ceata si doar vreo 2 grade. Nu cred sa se inchida pana duminica. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rhapsody Postat Septembrie 29, 2016 Share Postat Septembrie 29, 2016 Ieri, 28.09.2016 a fost inchis intre Balea Lac si Balea Cascada din cauza unei curse auto "Transfagarasan Speed Test". Aveti grija la posibile pete de ulei de la conserve. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_diaconu Postat Septembrie 30, 2016 Autor Share Postat Septembrie 30, 2016 Rectific. Duminica suntem in 2 octombrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip789 Postat Septembrie 30, 2016 Share Postat Septembrie 30, 2016 Pentru mâine, sâmbătă, 1 octombrie sunt disponibil pentru o tură pe TF. Se mai baga cateva? Multumesc, Ciprian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angus_young Postat Septembrie 30, 2016 Share Postat Septembrie 30, 2016 la ce ora vreti sa plecati duminica si de unde ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_diaconu Postat Octombrie 1, 2016 Autor Share Postat Octombrie 1, 2016 Plecarea va fi la 8:30 de la MC Donalds Corbeanca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip789 Postat Octombrie 2, 2016 Share Postat Octombrie 2, 2016 Pentru mâine, sâmbătă, 1 octombrie sunt disponibil pentru o tură pe TF. Se mai baga cateva? Multumesc, Ciprian Am fost 2 motociclisti ieri, sambata 1 Octombrie pe TF. Vremea fost superba, traficul in general liber (pe TF)... pe scurt 600 km frumosi pt o ultima tura pe TF 2016. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Octombrie 29, 2016 Share Postat Octombrie 29, 2016 Nu mai fac topic nou, asa ca, daca nu m-oi suci, azi pe la 9-10 ma gandesc sa urc pe mobra sa vad cum mai arata TF-ul. Lista e deschisa dar ca de obicei exclud extremele, deci fara raceri sau incepatori. Mai intru pe net pana pe la 9. » Post actualizat in 29 Oct 2016 20:02---------------------------------- si a fost cam asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 29, 2016 Admin Share Postat Octombrie 29, 2016 Ce culori, ce frumusete! Bravo, ma bate si pe mine un gand maine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Octombrie 29, 2016 Share Postat Octombrie 29, 2016 Foarte frumos! Ai prins o frumusete de zi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nooxy Postat Octombrie 30, 2016 Share Postat Octombrie 30, 2016 Se baga cineva in maxim o ora la Transfagrasan ? » Post actualizat in 31 Oct 2016 06:15Am incercat sa ma bucur de ultima zi cu Transfagarasan deschis.Plecat pe la ora 10, de unul singur.Din pacate pentru mine la 11 km de Balea-Lac am facut cale intoarsa. Incepuse sa ninga, zapada se asternea pe asfalt, si dupa ce mi-a fugit spatele usor de 2 ori pe gaz deschis, am hotarat ca e momentul sa renunt.Oricum eram inghetat bine la maine si la fata.Cu ceva mai usor, incaltat cu cauciucuri adecvate , cred ca mergea abordat. Nu am pareri de rau.Drumul prin padurea dintre Vidraru si Conacul Ursilor a facut toti banii.Peisaje de vis, dar mers cu morcovul din cauza asfaltului ud, plin de frunze. Cred ca am incheiat sezonul.Intru la hibernat pe partea de 2 roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate