Sari la conținut

SOZOPOL 15-16.10.2016


MIHAI VARADERO
 Share

Postări Recomandate

Excursia se face doar daca vremea tine cu noi. Adica minim 10 grade dimineata la plecare si fara ploaie. Suntem pana acum eu si Dan Mateescu.


» Post actualizat in 10 Oct 2016 11:37

Traseul o sa fie urmatorul: Buc - Ruse -Razgrad -Targoviste -Omurtag -Kotel -Burgas -Sozopol. Aprox. 370km. Plecarea la ora 9 fix din OMV comuna 1 Decembrie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Saptamana trecuta, accuweather arata pt Bucuresti vreme insorita si 18 grade in wknd-ul 15-16 octombrie. Azi, acelasi site, arata vreme noroasa si maxima de 14 grade. Nici nu stii ce sa mai crezi...

Si da, pentru necunascatori, exista un Targoviste si in Bulgaria, si se pare ca e de origine slava, ca si alte toponime, precum, Dambovita, Ilfov, etc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Lancelot : sa crezi ca cineva poate spune cu exactitate cum va fi vremea peste doua saptamani este o mare naivitate. Site-urile de vreme se bazeaza pe date statistice si doar cu o zi inainte pot avea un procent de 80%

Dar ce sa zic, unii mai cred si acum ca apa se poate transforma in vin !!!


» Post actualizat in 10 Oct 2016 15:11

.......ca apa se poate transforma in vin. Aici ma refer la ce se intampla zilele acestea la Iasi !!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Gresesc sau drumul prin Targovistea bulgareasca nu e cel mai scurt? Parca am venit de la Sozopol acum vreo 2-3 ani pe acolo cu masina pt ca ratasem o iesire de pe autostrada (adica mai construisera castravecki o bucata pe care nu o stia gps-ul, treaba de care in Ro suntem cam feriti).

Apa chiar se transforma in vin, la defuncta Zarea! Cu putin alcool + esenta, in niste "piscine". + Stefanescu (dupa care s-a inspirat filmul cu nea Bachus).

Editat de john17
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

John: asa este cum spui tu. Dar dupa Razgrad drumul este foarte frumos, virajat prin padurile bulgaresti. Si dupa Kotel este o intersectie de patru sosele unde vom alimenta la un OMV. Basca este o terasa super (gen Dedulesti ) unde mananci foarte bine la pret minim !!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Prognozele nu sunt deloc incurajatoare nici pentru wknd-ul care vine, nici pentru celelalte. Va fi innorat si va ploua. La Bucuresti vor fi 16-17 C si va burnita sambata dimineata. La Sozopol va fi ceva mai cald, 19-20 C cu averse de ploaie dumineca. Asa zice weather com. Pe accuweather nu ma mai bazez ca astia au luat-o razna de tot. Poate sa mai scape asa, o zi cu soare, pentru o iesire de cateva ore pe furate. Cred ca va trebui sa bagam motoarele la iernat... :(


» Post actualizat in 19 Oct 2016 07:02

Tinand cont ca mai peste tot arata ca sambata va ploua, propun onoratei asistente sa ia in considerarea decalarea cu o zi, adica sa plecam dumineca si sa ne intoarcem luni. I think it's more feasible. Si daca vremea va tine cu noi si prognozele se adeveresc, poate bagam la sfarsit de octombrie-inceput de noiembrie 2-3 zile in Thassos sau Alexandroupoli.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

Se pare ca la sfarsitul saptamanii vremea o sa fie buna pentru motociclit. Sunt amatori de Sozopol Manuel-ktm, Lancelot, Adiknox, Cristi Dragan. Hotararea finala o luam vineri !!!


» Post actualizat in 02 Nov 2016 16:55

M-am uitat putin pe booking. Camera single cam 15 euro, dubla 20 !!!


» Post actualizat in 04 Nov 2016 15:44

Pana la urma destinatia finala este Balcik. Intalnirea maine in OMV din comuna 1 Decembrie la ora 10. Participanti pana acum :Manuel-ktm, Adiknox si Liviu (Lancelot).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...