Madalin Pribu Postat Decembrie 8, 2016 Autor Share Postat Decembrie 8, 2016 electrozi de 1mm la hornbach » Post actualizat in 08 Dec 2016 21:56 am avut tupeu sa fac tentativa la tabla de 0.2 cu electrod de 2,5 (evident rezultat submediocru) » Post actualizat in 08 Dec 2016 21:56 apropo, cati ati spart faru de aveti nevoie de asa ceva ? Nu stiu cati au spart farul, dar nu vreau sa o patesc eu. Blocul optic la Vstrom e in jur de 2.000 de lei. Iar protectia aia nu e pentru pietre, ci mai degraba sa nu zgarii geamul cu diverse crengi cand ma duc prin padure. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Decembrie 8, 2016 Share Postat Decembrie 8, 2016 (editat) Plasa de prepelițe, dacă este cea care cred eu, este cam subțire. Eu am cumpărat plasa pentru cuști de iepuri. Este mai groasa și mai țeapăna. Am abandonat lucrarea pe motiv de lene, cheltuieli suplimentare de care nu mai am nervi, împiedicat lumina și asa de lumanare, găurit inutil/riscant pentru carene (devin mai predispuse la spart odată găurite și trantite) plus ca am luat serios în calcul demontarea întregii părți fata și montarea de proiectoare cu lupa. To each it's own. Pe de alta parte, nici nu am avut noroc de pietre în sticla farului pana acum. Sper sa nici nu fie cazul. Piperat preț, nu gluma, la blocul de lumini de Strom . Editat Decembrie 8, 2016 de DeVazut_TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Decembrie 8, 2016 Share Postat Decembrie 8, 2016 (editat) Mai exista varianta cu protecție din plexiglas de forma sticlei farului/farurilor prinsa cu niște urechi/distanțiere din tabla de inox/al sau vopsita. Gen ALTRIDER: http://www.altrider.com/guards-protectors/cid/4?gclid=CL_JobbZ5dACFYfKsgod0mkLMw Editat Decembrie 8, 2016 de DeVazut_TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Decembrie 16, 2016 Share Postat Decembrie 16, 2016 electrozi de 1mm la hornbach » Post actualizat in 08 Dec 2016 21:56 am avut tupeu sa fac tentativa la tabla de 0.2 cu electrod de 2,5 (evident rezultat submediocru) nu poti suda prietene sarmulitele alea cu electrod , poti incerca bineinteles dar o sa iasa ceva.... maro tabla de 0.2 cu electrod invelit... sigur n-ai invatat de la belbodi? hai sa ajungem la o invoiala, cand vorbim despre sudura tu mai bine iei o pauza, ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Decembrie 16, 2016 Share Postat Decembrie 16, 2016 (editat) hai cu superlucrarea de 38 de euro, ca mor de curiozitate! daca toata treaba e pentru craci si nu pentru pietre poti folosi cu succes folie de laminare pentru podele, e groasa cam de 0.5mm si are un efect asemanator foliei de protectie a ecranului de telefon. Editat Decembrie 16, 2016 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Decembrie 16, 2016 Share Postat Decembrie 16, 2016 Daca tot vorbim de folii, exista folie speciala pt faruri si e 20-30 lei o bucata suficient de mare. La tovarasul chinez, probabil e la jumatate de pret. Se monteaza usor, ca si folia de geamuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 18, 2016 Share Postat Decembrie 18, 2016 Nu stiu cati au spart farul, dar nu vreau sa o patesc eu. Blocul optic la Vstrom e in jur de 2.000 de lei. Iar protectia aia nu e pentru pietre, ci mai degraba sa nu zgarii geamul cu diverse crengi cand ma duc prin padure. nu se zgarie sticla de la crengi. duritatea e diferita si - in plus - nu cred ca ai viteza superluminica pe acolo nu poti suda prietene sarmulitele alea cu electrod , poti incerca bineinteles dar o sa iasa ceva.... maro tabla de 0.2 cu electrod invelit... sigur n-ai invatat de la belbodi? hai sa ajungem la o invoiala, cand vorbim despre sudura tu mai bine iei o pauza, ok? iese. nu ceva fain si nici macar prea functional dar daca nu ai ce face poti incerca. Afturi la curent cc mic - minim posibil . dai cu electrodd pe piesa groasa, aproap ede tabla, cat sa prinda nitel si tabla. nu prea mult ca se evapora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Decembrie 20, 2016 Autor Share Postat Decembrie 20, 2016 Deocamdata e in stand-by treaba pentru ca am cumparat o plasa prea subtire. Am dus motorul la service si omul mi-a zis ca nu are cum sa o sudeze pe aia si ca o sa incerce sa faca rost de ceva plasa macar de 1,6 mm grosime. Asa e cand nu te pricepi. @ZIDu' : adevarul e ca nu m-am gandit la folie, dar acum, daca am zis ca merg pe varianta plasa, plasa sa fie. Clar ca pe off nu mergi cu viteza, ca doar nu sunt cu o caprita de 250 cmc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Decembrie 20, 2016 Share Postat Decembrie 20, 2016 . Am dus motorul la service si omul mi-a zis ca nu are cum sa o sudeze pe aia si ca o sa incerce sa faca rost de ceva plasa macar de 1,6 mm grosime. e n-are cum , il invata Zidu ca a sudat multe vapoare , submarine , nucleare...ce ti-e o plasa de 1mm cu electrod de 2juma .. face d'astea in somn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Decembrie 20, 2016 Share Postat Decembrie 20, 2016 (editat) Hai ca promite topicul asta. Care da varianta corecta de executie? Eu merg pe aftuire cu MIGu'. PS: un far de Vstrom nou era cam 300 de euro cand am fost eu direct interesat ultima data asa ca nu merita sutienul ala 100 de euro defel. Plus ca daca e vorba de impact serios iti rupe carenele din prinderi. Editat Decembrie 20, 2016 de marcone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Decembrie 20, 2016 Share Postat Decembrie 20, 2016 Dar o cositorire ce are? Cu aliaj plumb-cositor, nu cositor de electronice. Asta pt plasa, ca prinderile se pot suda pe rama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Frigo Postat Decembrie 20, 2016 Share Postat Decembrie 20, 2016 Hai ca promite topicul asta. ... Eu merg pe aftuire cu MIGu'. Eu merg pe alămire! Q.E.D! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Decembrie 21, 2016 Share Postat Decembrie 21, 2016 eu merg pe poxilina, ca mi s-a stricat aparatul de sudura! )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Decembrie 21, 2016 Autor Share Postat Decembrie 21, 2016 Gata, am gasit intr-un final plasa cu ochiuri de 1,5 cm si grosimea sarmei de 1,8 mm. Azi o duc la facut si pe urma pun poze. Daca mai are cineva nevoie de plasa d-aia, mai am destula, ca am luat 1 mp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Decembrie 21, 2016 Share Postat Decembrie 21, 2016 eu merg pe poxilina, ca mi s-a stricat aparatul de sudura! )) poxilina e pentru lucrari de anvergura mah ce naiba, ... aici , ca e suprafata mica, merge cu poxipol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Decembrie 21, 2016 Share Postat Decembrie 21, 2016 Ba chiar poxipolul este pentru lucrari mari, de forta Ai fost pe la Silviu "Poxipol" Novac ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Decembrie 22, 2016 Share Postat Decembrie 22, 2016 Ba chiar poxipolul este pentru lucrari mari, de forta nu ai inteles, cand am zis de "lucrari de anvergura" m-am referit la suprafete intinse , astfel incat sa folosesti toata cantitatea de poxilina, In cazul tau nu era logic sa cumperi un pachet de ala de juma de kil de poxilina pt umpic de sudura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Decembrie 22, 2016 Share Postat Decembrie 22, 2016 (editat) Mai bine o faci din policarbonat compact. Sarmele alea iti acopera 5-6 cm patrati din suprafata farului. Poate mai mult. Editat Decembrie 22, 2016 de Endurache Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Decembrie 22, 2016 Autor Share Postat Decembrie 22, 2016 Mai bine o faci din policarbonat compact. Sarmele alea iti acopera 5-6 cm patrati din suprafata farului. Poate mai mult. Merci de idei, dar am dat-o deja la facut. Nu cred ca o sa fie problema cu iluminarea, ca V Strom-ul are doua faruri mari, lumina berechet. Plus ca i-am pus si Philips 130% Plus. Se vede ca ziua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 22, 2016 Share Postat Decembrie 22, 2016 e n-are cum , il invata Zidu ca a sudat multe vapoare , submarine , nucleare...ce ti-e o plasa de 1mm cu electrod de 2juma .. face d'astea in somn electrod de 1mm domnu superbec. Se gaseste la Ho*****h - cel putin la ala din militari - zona de scule speciale - spre colt. Iti pun poza daca mai trec pe acolo Online gasesti ceva mai grosi - gen 1.6 http://www.depozitudescule.ro/electrozi-sudura-rutilici-gys-d-1.6mm_1521/ - astia se mai folosesc pe la table auto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Decembrie 23, 2016 Autor Share Postat Decembrie 23, 2016 O sa vina sa credeti sau nu.... Dar, Moshul mi-a adus o protectie de faruri originala, H&B. Moshul este un membru al Motociclism.ro care m-a rugat sa nu-i fac public numele. Un lucru am invatat: nu-ti dori ceva prea mult, ca o sa ti se intample! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Decembrie 24, 2016 Share Postat Decembrie 24, 2016 Frumos gest. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Decembrie 27, 2016 Autor Share Postat Decembrie 27, 2016 Gata cu protectia de faruri. E montata si functionala! Mi-a ramas 1 mp de sarma otelita galvanizata de tipul celei din poza. Daca are cineva nevoie, a lui e. Hai, sa traim, La multi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Decembrie 27, 2016 Share Postat Decembrie 27, 2016 Deci pana la urma ai facut cum am zis io. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Decembrie 27, 2016 Share Postat Decembrie 27, 2016 Daca ai toate materialele, Cristi Dinamita ti le sudeaza si iesi la jumate din pretul uneia din magazin. Cu raspunsuri de genu o sa iti iei ignore ... de la alex en. Daca a zis el ca nu se poate, apoi nu se poate, ce nu intelegi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate