JMoto Postat Ianuarie 23, 2017 Share Postat Ianuarie 23, 2017 salut , am o problema la al meu gsxr 750 k3 , are un "Fluierat" in treapta a 6a dupa 100km\h. de la a 5a in jos nu scoate nici un sunet si merge perfect si nu agata. singura problema este acest sunet chiar deranjant. Cam care ar fi problema, la ce sa ma astept ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KarolyTM Postat Ianuarie 23, 2017 Share Postat Ianuarie 23, 2017 Salut! O idee.Nivelul de ulei e ok,?Tinand cont ca circuli iarna,iar uleiul e altfel decat vara.Cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakk Postat Ianuarie 23, 2017 Share Postat Ianuarie 23, 2017 salut , am o problema la al meu gsxr 750 k3 , are un "Fluierat" in treapta a 6a dupa 100km\h. de la a 5a in jos nu scoate nici un sunet si merge perfect si nu agata. singura problema este acest sunet chiar deranjant. Cam care ar fi problema, la ce sa ma astept ? asa fac toate , isi schimba sunetul in treapta 6 , treapta de consum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Ianuarie 23, 2017 Share Postat Ianuarie 23, 2017 (editat) Unele cutii cu o anumita uzura au un "fluierat" specific pe anumita turatie.Daca sunetul este continu in acea treapta indiferent de turatie,si scade sau creste intensitatea fara sa dispara..atunci este o problema de dantura pinioane sau furca stramba. Editat Ianuarie 23, 2017 de TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Frigo Postat Ianuarie 23, 2017 Share Postat Ianuarie 23, 2017 ...are un "Fluierat" in treapta a 6a dupa 100km\h....la ce sa ma astept ? Așa îmi făcea și la dacie într-a 4-a.... TNG are dreptate,e de la pinioane! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JMoto Postat Ianuarie 23, 2017 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2017 Ok am inteles. Credeam ca este de la ambreiaj. Deci e nasol o sa se strice cva pe acolo. Nu merg iarna cu moto este o probleme din vara acum am reusit sa postez . Toate cele bune ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 Un şuierat de genul pe care-l face o aeronavă mare, apare doar în sarcină, posibil să fie cămaşa exterioară crăpată la rulmentul de lângă pinionul treptei 6. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 Un şuierat de genul pe care-l face o aeronavă mare, apare doar în sarcină, posibil să fie cămaşa exterioară crăpată la rulmentul de lângă pinionul treptei 6. pe acelasi tren stau 6 pinioane. De ce ar face galagie doar in treapta 6 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Ianuarie 25, 2017 Share Postat Ianuarie 25, 2017 pe acelasi tren stau 6 pinioane. De ce ar face galagie doar in treapta 6 ? Pentru că e tocmai la capăt, în sarcină pe accelerare sau decelerare pune presiune pe rulment. Zgomote mai apar şi dacă tot trenul se deplasează longitudinal în altă poziţie decât cea în care s-a rodat, de regulă în urma unor intervenţii mecanice dar sunetul e mai grav, în genul uruitului de pinioane pe care-l făceau tramvaiele pe vremuri sau cel al autoturismelor în marche arierre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat Ianuarie 29, 2017 Share Postat Ianuarie 29, 2017 Pentru că e tocmai la capăt, în sarcină pe accelerare sau decelerare pune presiune pe rulment. Zgomote mai apar şi dacă tot trenul se deplasează longitudinal în altă poziţie decât cea în care s-a rodat, de regulă în urma unor intervenţii mecanice dar sunetul e mai grav, în genul uruitului de pinioane pe care-l făceau tramvaiele pe vremuri sau cel al autoturismelor în marche arierre. Stai sa lamurim ceva... Axul (trenul) invarte rulmentul, asta e clar! Tu incerci sa spui ca pinionul de a 6-a torsioneaza axul? Ca si cand axul ar fi flexibil ? Realitatea este cea descrisa de TNG - uzura in pinioane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate