luk77 Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 Salutare Un amic ,incepator ,vrea sa isi cumpere o geaca .Eu l am sfatuit sa isi ia textil ,cu mesada si aerisiri . Am gasit vreo 2 Alpinestars dar sunt fabricate in China si nu sunt modele cumoscute de catre mine. Pana acum am avut vreo 4 geci Astars si nu imi aduc aminte sa fie fabricate de chinezi. Intrebarea mea e : stiti cumva daca cei de la Astars au facut echipamente si acolo sau sunt replici ? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 A* au fabrică în Asia, dar în Vietnam, nu în China. Mă refer la echipamente moto, nu la țoale adiacente (tricouri, hanorace, etc.) pentru care lucrează cu fabrici din întreaga lume. Cred că niște poze (reale) cu gecile sau/și sursa ne pot ajuta să ne dăm seama mai ușor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Ianuarie 24, 2017 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2017 Un exemplu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 Salutare! Am fost de Craciun si Anul Nou in tara si am trecut pe la un magazin Motodiscount in Bucuresti (Viilor) sa cumpar o casca pentru cel mic. In timp ce proba diverse casti pe acolo am cascat gura prin magazin si am vazut ca aveau ceva echipament Alpinestars, dar nu m-am uitat prea atent. Cred ca daca telefonezi iti vor da toate detaliile, sunt doi tineri de treaba acolo. Uite adresa: http://motodiscount.ro/shop_contact.php Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Ianuarie 24, 2017 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2017 e o idee ,multumesc » Post actualizat in 24 Jan 2017 12:01. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alzayr Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 Salut, uite ce am gasit: https://www.singaporebikes.com/forums/showthread.php/318004-Alpinestars-Jacket-Fake-Vs-Original Intr-una dintre pozele de pe situl de mai sus apare exact ca a ta in care este trecuta marimea M si logoul din interior ca zicand acel user a fi Fake. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 Daca imi spui ce inaltime si ce greutate are prietenul, poate il pot ajuta eu cu o gecuta de calitate. Eu am avut din Italia din magazin, 2 gecute Alpinestars made in China, o calitate exceptionala, insa cele din imagini par a fi fake uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 FAKE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Ianuarie 24, 2017 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2017 Marime M i ar trebui. A incercat gecile mele ,un Alpinestars si un Dainese si ii ierau scurte in geau si putin la maneci. Ma gandesc ca M i ar fii ok » Post actualizat in 24 Jan 2017 13:16Am uitat Buget ,maxim 400 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 (editat) Eu am doua geci Dainese de textil, una e Armenia, una e China. Amandoua sunt luate de la magazine de aici (cea de vara - China, de la United), cealalta e de la Dual. Cel mai bine, uita-te pe Ali Express - Dainese, A-Stars si Icon sunt printre cele mai copiate echipamente de moto. Daca vezi acolo ceva ce seama bine cu al tau... Editat Ianuarie 24, 2017 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Ianuarie 25, 2017 Share Postat Ianuarie 25, 2017 La 400ron iei numai fake-uri, mai ales Alp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flincsu Postat Aprilie 13, 2017 Share Postat Aprilie 13, 2017 Vreau sa cumpar o geca textil marimea 4XL-5XL am 183 cm si 120 kg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Aprilie 14, 2017 Autor Share Postat Aprilie 14, 2017 Nu ai postat unde trebuie Nu e topic de vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate