4bike Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 daca stiai ca tac'tu e bulangiu de ce ti-ai mai dat adresa si numele tau!sunt mai multi care se plang ca nu le-ai ridicat pachetele,se pare ca ti-ai facut o practica din asta. ce-ar fi sa platesti tu inainte pe cont ceea ce cumperi..e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 dupa cum se vede azi e ziua de top a scandalurilor , cam rar da se poarta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 sa inventat FANCOURIER-u ptr ca POSA ROMANA ii super naspa,am trimis un colet acu 3 saptamani si inca nam primit nimica inca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soimudeargint Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 am aflat tarziu de beleaua care mio face el imi venise deja coletele si am crezut ca sa potolit da oricum nu mai am mtreaba cu el m-am mutat cu chirie si de acum ca sa nu mai existe indoieli o sa platesc inainte .... o sa trimit bani si o sa astept pachetele stiu ca nu e o scuza asta da imi pare sincer rau si aveti tot dreptu sa ma injurati cum am mai zis nu vreau sa ma pun rau cu voi ca am nevoie de piese toate bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 22, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2011 Marmota aia cred ca si acum inveleste la ciocolata, e staniolul lung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 cumpar far mz 125 rt3,,,,, sa fie in stare buna.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cargo_02 Postat Ianuarie 22, 2011 Share Postat Ianuarie 22, 2011 am si eu nevoie de un geam de far...de ij 56 modelul mai mic...sau dau la schimb...far complet..mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 22, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2011 Pune poza cu ce fac dai la schimb, am 2 de ij 56 complete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlaviuSB Postat Ianuarie 24, 2011 Share Postat Ianuarie 24, 2011 Vand Dnepr. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Ianuarie 24, 2011 Share Postat Ianuarie 24, 2011 Vand Dnepr. alte amanunte? de genul pret,,,,,,,,,,,,,,,? sau niste poze,,,,,,,,,? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlaviuSB Postat Ianuarie 24, 2011 Share Postat Ianuarie 24, 2011 alte amanunte?de genul pret,,,,,,,,,,,,,,,? sau niste poze,,,,,,,,,? pai zi un pretz. merge bine arata bine (dupa parerea mea) e cioparita acte ok fara vt si asig dar alea se rez, ce sa o mai laud. sta dejaba, lucrez mult nu am timp de ea. AAA IN STARE PERFECTA DE FUNCTIONARE !!!! are si sa in poze se vede un burete dar acum e ok are tot. Mesaj completat sa inventat FANCOURIER-u ptr ca POSA ROMANA ii super naspa,am trimis un colet acu 3 saptamani si inca nam primit nimica inca. ti-ai trimis singur un colet si inca nu l-ai primit ???? :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Ianuarie 24, 2011 Share Postat Ianuarie 24, 2011 pai zi un pretz. merge bine arata bine (dupa parerea mea) e cioparita acte ok fara vt si asig dar alea se rez, ce sa o mai laud. sta dejaba, lucrez mult nu am timp de ea. AAA IN STARE PERFECTA DE FUNCTIONARE !!!! are si sa in poze se vede un burete dar acum e ok are tot.Mesaj completat ti-ai trimis singur un colet si inca nu l-ai primit ???? na-m primit banii pe colet,cred ca aia de la posta umbla cu viteza melcului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlaviuSB Postat Ianuarie 24, 2011 Share Postat Ianuarie 24, 2011 na-m primit banii pe colet,cred ca aia de la posta umbla cu viteza melcului daca trebuita sa iti ia neste bani iti trimiteau deja 10 citatiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rove Postat Ianuarie 24, 2011 Share Postat Ianuarie 24, 2011 Pe cat are roata fata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Masa Postat Ianuarie 24, 2011 Share Postat Ianuarie 24, 2011 (editat) Pe cat are roata fata? Front Tire 3.25-19 Rear Tire 4.00-18 Editat Ianuarie 24, 2011 de Masa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 de vanzare set de oglinjoare pentru un ciumpar frumos fara piulite de prindere, 130 lei disc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 sa ma ierte dom' moderator, stiu ca nu-i comunista,dar o dezmembrez si poate vrea cineva cate ceva de pe ea sa-si puna pe utilajul din dotare. m-a rugat un nene sa o iau si sa o iau ca imi da un ural desfacut pe ea,acum am luat-o si zice ca nu are bani sa investeasca in motoare ca are alte necazuri. in fine.. e functionala,nu are acte dar am de germania la alt motor ce l-am dezmembrat in vara. honda 750 k 1979 poze salut! un pret pt bord? multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 118 mm Domnu Marcel (aka bachus_21), a sosit coletul cu tamburul comandat de la dumneata si am constatat ca tamburul e mult mai mare ca diametru, nicidecum de 118 mm cum mi-ati spus dumneavaostra. Nu a costat o avere, insa nu am ce face cu el. Daca stiam si imi spuneati dimensiunea adevarata si corecta, de la bun inceput, nu-l mai comandam. Pacat Aceasta e diametrul adevarat al tamburului, de la un ferodo la celalalt, nicidecum 118 milimetri: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constantin57 Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 Domnu Marcel (aka bachus_21),Aceasta e diametrul adevarat al tamburului, de la un ferodo la celalalt, nicidecum 118 milimetri: Scoate adaosurile din capul sabotilor si rezolvi problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 cumpar ghidon de simson complet sau doar ghidonul,carcasa de far,aripa fata,contact,cheie indiferent de starea lor. ofer preturi bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 Domnu Marcel (aka bachus_21), a sosit coletul cu tamburul comandat de la dumneata si am constatat ca tamburul e mult mai mare ca diametru, nicidecum de 118 mm cum mi-ati spus dumneavaostra.Nu a costat o avere, insa nu am ce face cu el. Daca stiam si imi spuneati dimensiunea adevarata si corecta, de la bun inceput, nu-l mai comandam. Pacat Aceasta e diametrul adevarat al tamburului, de la un ferodo la celalalt, nicidecum 118 milimetri: :) E clar, sunt idiot. Te rog sa ma crezi, nu a fost deloc rea-intentie;in acea seara am masurat saboti, alternatoare si uite ce a iesit...cred ca trebuia scris 188.(cand am scris 118 nu aveam de unde sa stiu ca la diametrul ala t-ar fi buni) Nici gand sa ramai cu banii dati aiurea. Te rog, daca tot te-ai incurcat cu asta, margi pana la posta si trimitemi-l inapoi cu ramburs suma platita plus taxa pe care va trebui sa o platesti pentru expediere. Imi cer scuze pentru incurcatura si iti multumesc pentru intelegere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 :) E clar, sunt idiot.Te rog sa ma crezi, nu a fost deloc rea-intentie;in acea seara am masurat saboti, alternatoare si uite ce a iesit...cred ca trebuia scris 188.(cand am scris 118 nu aveam de unde sa stiu ca la diametrul ala t-ar fi buni) Nici gand sa ramai cu banii dati aiurea. Te rog, daca tot te-ai incurcat cu asta, margi pana la posta si trimitemi-l inapoi cu ramburs suma platita plus taxa pe care va trebui sa o platesti pentru expediere. Imi cer scuze pentru incurcatura si iti multumesc pentru intelegere. Nu e nici o suparare, insa chiar aveam nevoie de acest tambur daca era pe dimensiunea 118 milimetri, caci cautam de mult un tambur asa mic cu aceasta dimensiune. Insa cu acest tambur trimis de dumneavoastra, chiar nu am la ce sa-l folosesc, imi pare rau. Eram bucuros daca se potrivea, asta este. O sa trec zilele acestea pe la posta, pentru a vi-l trimite inapoi. Gresala e omeneasca, se intampla si la case mai mari. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 Salve!Piese de M 72 ,la vanzare.Pentru cazul in care cineva isi face o trotineta de asta pot spune ca voi aduce curand furca,ghidonul,atasul,rotile,rezervorul si altele.0748.982858,Adrian.Oricum,iarna e pe sfarsite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 salut ce de piese ai dom'le ,ai de ajuns pt a monta una ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 (editat) @ simson simson ce pret au seile? de pe ce sunt cele 3 care sunt la fel? a patra pare de rt 125. Editat Ianuarie 26, 2011 de lantz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate