jack0088 Postat Iunie 25, 2011 Share Postat Iunie 25, 2011 manetonul este altceva aici este vorba de biela Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hoinarul Postat Iunie 25, 2011 Share Postat Iunie 25, 2011 manetonul este altceva aici este vorba de biela Da, ai dreptate , greseala mea. Manetonul este "partea" unde se prinde biela. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dns7ate Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 (editat) stare perfecta de functionare pret 1800 RON negociabil sau schimb cu motocicleta de cross, plus diferenta tel 0726005131 se vinde si in rate , sau schimb pe motor cross peste 50cc pret nou 390 Euro Editat Iunie 26, 2011 de dns7ate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 stare perfecta de functionare pret 1800 RON negociabil sau schimb cu motocicleta de cross, plus diferenta tel 0726005131 se vinde si in rate , sau schimb pe motor cross peste 50cc pret nou 390 Euro succes la vanzare !.....am oftat mult dupa unul din asta .......acum ceva vreme, eu sunt cu fratele mai mic 175cmc. Pretul e corect, doar sa fie cineva care sa puna suflet , toate comunistele au nevoie...pe langa benzina ......Sambata, 25.06 .....am vazut unul, doar ca verde, original in 2 nuante, pe o platforma pe DN7. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan: Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 Cumpar Dnepr cu acte in regula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Vind DKV NZ 250 din 1941 pret 300 euro. Motocicleta este modificata dupa cum se vede si se poate folosi doar ca piese de schimb si eventual pentru act . Piese originale ;motorul care are o compresie destul de buna de ma tine pe pedala , rotile cu sistem de frinare si pinion de angrenaj , aripi fata spate si ce se mai vede pe el de care nu stiu personal dacas originale sau nu .Eventuali interesati pot veni sa il vada in CHITILA sau alte relatii la nr 0740376555 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 INCA mai ocupa locul degeaba; si e un centru de fier vechi in apropiere! ...... gata, canistrele au plecat unde trebuie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Iunie 28, 2011 Share Postat Iunie 28, 2011 Vand o pereche de comenzi avansate pt cei care mai modifica vre-o comunista, pret 150 Lei! Poze zilele astea! 120LEI!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 chiar mi'as dori sa ajung cu batranica la intrunire.... insa as avea mare nevoie de un piston + bolt+ bucsa+segmenti noi daca se poate... pt mz 125.RT3. (52.7) PLATESC TOT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 chiar mi'as dori sa ajung cu batranica la intrunire.... insa as avea mare nevoie de un piston + bolt+ bucsa+segmenti noi daca se poate... pt mz 125.RT3. (52.7) PLATESC TOT. sal... eu am 52,47 mers foarte putin,egmenti inchid pefect,am si cilindru dar este de ts merge pe carterul de rt cu schimbarea cotului de la toba daca te intereseaza discutam PM.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iulie 2, 2011 Share Postat Iulie 2, 2011 vand janta ural pe 18'', folosita, cromata, stare rezonabila, sa zicem 25 de lei. nu livrez nicaieri ca mi-e lene. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iulie 2, 2011 Share Postat Iulie 2, 2011 se vind: motor de URAL m62 , cu exceptia dinamului si a carburatoarelor care lipsesc in rest le are pe toate. chiloasele sunt rectificate, ambielajul are joc, axa cu came are uzura, blocul motor cu pompa si baia de ulei se prezinta bine,(pompa desfacuta si verificata)aprinderea,4 clindri, doua pistone de ww-audi, ar trebuii sa ajunga si pistoane noi cota mare,cutie buna verificata si inlouit ce era de inlocuit este fara mansarier, cadru cu comenzi avansate, actele nu sunt. se vinde tot sau pe bucati mai multe detali sau alte imagini PM sau mosu2007@yhaoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radunico1 Postat Iulie 3, 2011 Share Postat Iulie 3, 2011 De vanzare : _pentru MINSK :telescoape spate 60ron,sa 70ron,foaie lant 60ron,aparatoare lant 30ron,stop 30ron,suport stop 20ron,buson rezervor 20ron,aripa spate fara portbagaj 30ron;mai sunt si alte piese _pentru MZ ETZ:aparatoare lant 50ron,amortizoare spate 100ron,piulita cot esapament 20ron,suport motor 30ron,aparatoare noroi aripa 20ron,parghie frana spate20ron,semnalizatoare 60ron toate 4 _pentru MZ ES 175:reductor km.,60ron,cablu km. 30ron _proiectoare deosebite ce pot fi puse pe atas 150ron amandoua telefon:0742080634,Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iosifnicu Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 Cineva interesat de piese provenite dintr-un MZ 125 RT3/1960? Are o istorie nu prea blinda a ultimilor 20 ani(stat afara). Cu toate acestea mai exista piese cu potential de recuperare/restaurare. Astept cererile voastre pe aceasta tema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack0088 Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 ti-am trimis un mesaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roskatu Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 De vanzare urmatoarele : Baterie 6v/14Ah - 50 Lei Redresor 6v - 40 Lei Bateria si redresorul impreuna - 80 Lei Comanda dreapta noua Lampi si aprindere cu suport de oglinda - 30 Lei 1 Rotor - 20 Lei 1 Stator 6v - 20 Lei 1 releu regulator 6v - 20 Lei Transportul nu este inclus! Tel >>>>>>>> 0749046169 /index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=707749 /index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=707750 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 vand roate fata de MZ ETZ 150ron negociabil,doua proiectoare 50ron, made in romania,si u carb.de jawa sport250,50 ron negociabil,si doua suporturi de aripa HOINAR,30 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 Cineva interesat de piese provenite dintr-un MZ 125 RT3/1960? Are o istorie nu prea blinda a ultimilor 20 ani(stat afara). Cu toate acestea mai exista piese cu potential de recuperare/restaurare. Astept cererile voastre pe aceasta tema. salut!cutia de scule si cea cu electricele?kilometrajul(vitezometrul)?stop spate?aprinderea?ghidonul si aparatorile lui?multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack0088 Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 (editat) in mesajul expediat de mine la aprox o ora de la anunt am solicitat aprox. cam aceleasi piese , la care astept fotografii urmeaza sa vedem ce decide vanzatorul Editat Iulie 4, 2011 de jack0088 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_nynios Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 vand o pereche parazapezi din piele pt bocanci de nota 10 . 30 ron . poze la cerere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_ionut Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 Vand motocicleta simson sport,cu numere noi si propietarul din acte in viata.Pretul este de 600 euro.Tel.0755483229 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iosifnicu Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Asa cum am promis ,poze cu reperele cerute de voi in pm. Altele.Stopul nu este cel original si nici farul nu detine sticla originala.Cutia neagra(electrica)nu este de vanzare ci numai pentru schimb cu una similara pentru ij 49. Mai sunt si altele. Astept pareri. ceva in plus roata este cu cerc de aluminiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 salut, pai zi si niste preturi pentru fiecare, macar orientativ ca sa stim daca indraznim sau nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Vind DKV NZ 250 din 1941 pret 300 euro. Motocicleta este modificata dupa cum se vede si se poate folosi doar ca piese de schimb si eventual pentru act . Piese originale ;motorul care are o compresie destul de buna de ma tine pe pedala , rotile cu sistem de frinare si pinion de angrenaj , aripi fata spate si ce se mai vede pe el de care nu stiu personal dacas originale sau nu .Eventuali interesati pot veni sa il vada in CHITILA sau alte relatii la nr 0740376555 . Avem reducere la 1000 lei ....... ...... poate totusi are cineva nevoie de el pentru piese . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 care vrea ceva piese de Jawa de 350 din 1989.eventual si acte,ambielaj reconditionat la Cugir,cilindrii,pistoane noi.....si multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate