hufo Postat Ianuarie 15, 2012 Share Postat Ianuarie 15, 2012 servus rezervorul asta de la ce provine? /index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=768461 are robinet si capac? merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Ianuarie 15, 2012 Share Postat Ianuarie 15, 2012 Inca valabil treuse de chei originale pentru IJ = 80 lei si cea de Simson sport = 60 lei ..... + taxe curier . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Ianuarie 15, 2012 Share Postat Ianuarie 15, 2012 Cui? Mie? Unde? Ca sunt la Strasbourg acuma, ma intorc peste cateva zile... Cre'ca'ncurci persoanele care le-au cerut. Deci nu le mai ai, sa'ntzeleg? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rove Postat Ianuarie 15, 2012 Share Postat Ianuarie 15, 2012 Inca valabil treuse de chei originale pentru IJ = 80 lei si cea de Simson sport = 60 lei ..... + taxe curier . Cea de simson o vreau eu.Imi lasi pe PM un nr. de tel sa-ti dau adresa de livrare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Ianuarie 15, 2012 Share Postat Ianuarie 15, 2012 0740376555 Ionel ....mai era afisat pe aici da nui bai asta este nr meu . Poti trimite adresa pe PM sau mesaj pe tel la nr asta , cum vrei . Trimit prin curier ca la posta nu prea mai merg deoarece sunt prea protocolari . Cea de simson o vreau eu.Imi lasi pe PM un nr. de tel sa-ti dau adresa de livrare? Cea de Simson va pleca catre tine zilele astea ...te anunt cind o voi trimite A mai ramas trusa scule IJH destul de complexa dupa cum se vede , profitati ca sunt la reducere acu dupa cum stiti au fost puse la alte preturi mai demult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Ianuarie 15, 2012 Share Postat Ianuarie 15, 2012 Iau eu ala de IJ daca am ratat cel de simson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Ianuarie 15, 2012 Share Postat Ianuarie 15, 2012 Iau eu ala de IJ daca am ratat cel de simson Astept adresa si un nr de tel. pe PM si a ta va fi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Ianuarie 15, 2012 Share Postat Ianuarie 15, 2012 Inca valabil treuse de chei originale pentru IJ = 80 lei si cea de Simson sport = 60 lei ..... + taxe curier . Salve! Care zici ca is de sport?Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poki Postat Ianuarie 15, 2012 Share Postat Ianuarie 15, 2012 Salut am eu ceva de mobra, 25 ron.E in Cluj.Daca te intereseaza lasa nr telefon, te sun eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Ianuarie 15, 2012 Share Postat Ianuarie 15, 2012 Salve! Care zici ca is de sport?Numai bine! Vezi sus in capu pagini....dar oricum s-au dat amindoua trusele de chei . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 15, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2012 Far MZ125 cu prinderile laterale, 50 lei. Saua spate, 70 de lei. Aripa fata, 50 lei. Lant, burdufuri, masca, 50 de lei. Ghidon (nush ce dracu a facut nea Spirica acolo) cu jug superior, 20 de lei. PM sau 0723565973. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Ianuarie 15, 2012 Share Postat Ianuarie 15, 2012 (editat) Vezi sus in capu pagini....dar oricum s-au dat amindoua trusele de chei . Salve! E bine ca au plecat.Eu nu-mi dau seama care e trusa de Sport.Tu care zici ca apartin trusei de Sport ? Editat Ianuarie 15, 2012 de simson simson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Ianuarie 15, 2012 Share Postat Ianuarie 15, 2012 Poza cu mai putine scule, aia trebuie sa fie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 15, 2012 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2012 Ehh, Simson Simson vrea sa spuna ca sculele prezentate ca apartinand trusei de scule de Simson nu ar fi pentru motocicleta asta.. Atata tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Ianuarie 15, 2012 Share Postat Ianuarie 15, 2012 Paaaaiiii.... nu vreau de vitezana sau cu crampoane, asa gasesc pe-aici prin Francia chiar si moca daca caut bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Ianuarie 16, 2012 Share Postat Ianuarie 16, 2012 (editat) Salve! E bine ca au plecat.Eu nu-mi dau seama care e trusa de Sport.Tu care zici ca apartin trusei de Sport ? Cauta aici daca tot zici ca le sti pe toate si o sa vezi .....sau daca te referi ca nu este completa asta este alta treaba iar eu nu am scris cum ca ar fi completa . http://www.ostmotorrad.de/ Editat Ianuarie 16, 2012 de ioneld Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Ianuarie 16, 2012 Share Postat Ianuarie 16, 2012 Atata tot. Prea subtil pentru mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Ianuarie 16, 2012 Share Postat Ianuarie 16, 2012 Am eu 3 cauciucuri Ludus 3.50x19 noi nefolosite cu mustatile nerupte.Nus intarite crapate etc. 90lei bucata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Ianuarie 16, 2012 Share Postat Ianuarie 16, 2012 vand si eu o geaca de chopper, cu zorzoane, tinte tot tacamul, marimea L merge pentru 1.80m si max 80kg, este din polipiel(piele sintetica) nou nouta, imbracata doar la proba pret 120 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Ianuarie 16, 2012 Share Postat Ianuarie 16, 2012 pun la vanzare cartea de motociclete INTRETINEREA SI REPARAREA SCUTERELOR, MOTORETELOR SI MOTOCICLETELOR stare buna ,completa, pret 65 ron, sau schimb cu alta carte moto, dar preferabil ar fii biletele este cea din prim plan, asta ca sa nu cream confuzii, tel 0721437628 edi pret nou 55 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Ianuarie 16, 2012 Share Postat Ianuarie 16, 2012 (editat) O lampa cu carbit ptr voiaj perfect functionala(daca aveam carbid ii faceam poze arzand). Am folosit-o de multe ori cand am mers la pescuit, lumina este puternica si vantul nu o stinge. Cu 2-3 bucatele de carbid arde toata noaptea. Pret 150 roni. Instructiunile de utilizare le dau cumparatorului. Editat Ianuarie 16, 2012 de cristi 57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Ianuarie 16, 2012 Share Postat Ianuarie 16, 2012 am facut rost de 2 seturi de pistoane pe care le-am comparat cu cel de la m-ul meu ,piston care are diametrul de numai 76,12 unul din cele 2 seturi,este absolut nou - nu are segmenti si nu cunosc provenienta,de pe eticheta nemaiputandu-se descifra nimic. celalalt set de pistoane,desi arata chiar ok,nu sunt noi,au shtantza vw-audi si am si segmenti la ei. toate seturile sunt de vanzare,inclusiv cele care au fost pe m-ul meu,carora la fel nu le cunosc provenienta. pretul il faceti voi daca doriti poze si masuratori mai detaliate ma puteti anunta aici,pm sau 0727196351 poze pistoanele alea noi sint de LADA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Ianuarie 17, 2012 Share Postat Ianuarie 17, 2012 Hai sa revenim la obictul bursei ca a devenit altceva ....asadar scot la vinzare niste table MZ si anume : capace laterale MZ es 175 = 60 lei capace laterale MZ es 250 = 50 lei capac ghidon MZ Rt 125 {vopsit lacuit si cu dungi din banda }=40 lei Buson rezervor Simson = 80 lei Buson rez. MZ = 80 lei Buson Simson KR sau alte modele gen Simsoneta pe care se potriveste = 60 lei Sau se poate achizitiona colectia de 3 busoane la pretul de 200 lei Se mai adauga si o pereche aparatori pentru genunchi de MZ ES originale....poze la cerere ca nu am acu = 150 lei Preturile sunt fixe la care se adauga taxe curier . Valabil ....daca nu se dau se vor intoarce la naftalina asteptind vremuri cind vor avea cautare .Sau respectati o vorba di popor " faceti-va sanie vara ca sa ai cu ce te da iarna "...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Ianuarie 17, 2012 Share Postat Ianuarie 17, 2012 Sper să mă aducă, doar să nu se suprapună întîlnirea cu ceva programat în avans. Am nevoie de așa ceva. Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Ianuarie 17, 2012 Share Postat Ianuarie 17, 2012 Ehh, Simson Simson vrea sa spuna ca sculele prezentate ca apartinand trusei de scule de Simson nu ar fi pentru motocicleta asta.. Atata tot. ps, aveti casuta de PM plin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate