kta_bmxpunk Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 mar interesa carburatorul + motor trimitzi si prin posta cu ramburs jawa pleaca completa ...13 milioane nu cred ca este chiar asa de mult ,aproape 3 milioane au fost numai aprinderile ...daca este vorba de motor +carburator de mz ...se poate trimite prin posta cu ramburs Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonbarni Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 Salut. Am de vinzare un MZ 250,neagra din 1962,model cu far fix (2 scaune separate),inmatriculata,proprietar, numera de inmatriculare MS. Motocicleta este in stare estetica foarte buna, stare de functionare foarte buna. Ofer ca bonus multe piese vechi originale. nu am poze din pacate. numarul meu: 0747939131 Tg- Mures 1500 lei ultimul pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raptoru_alb Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 Deci astea sunt ultimile piese mari de la Simson ,un cadru --si o cutie de viteze,mai este si un rezervor ,voi mai reveni si cu celelalte piese de simson pe topic,deci cadrul si cutia de viteze le dau in 250 ron. tel 0727072084 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazar_viorels Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 jawa pleaca completa ...13 milioane nu cred ca este chiar asa de mult ,aproape 3 milioane au fost numai aprinderile ...daca este vorba de motor +carburator de mz ...se poate trimite prin posta cu ramburs Bafta! momentan vreau doar carburatorul iti ofer 25 lei carburatorul cu tot cu flansa...si apoi discutam si de motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta_bmxpunk Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 momentan vreau doar carburatorul iti ofer 25 lei carburatorul cu tot cu flansa...si apoi discutam si de motor pai frate initial ai zis ca vrei motor cu carb ...acum doar carb ....si daca tu nu cumperi si motorul ...ce fac raman cu motocicleta fara carb ...se vinde carbul cu tot cu motor ....si 25 lei am dat numai pe kitul de carburator ) ...fara suparare Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 pai frate initial ai zis ca vrei motor cu carb ...acum doar carb ....si daca tu nu cumperi si motorul ...ce fac raman cu motocicleta fara carb ...se vinde carbul cu tot cu motor ....si 25 lei am dat numai pe kitul de carburator ) ...fara suparareAsfalt uscat cred ca te-a confundat cu.......mine, am primit un pm cu cerere de moror si carb. de MZ ETZ 150..........un carb. nou e de cel putin 10x mai scump....cred ca merita 50 lei ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazar_viorels Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 cred ca te-a confundat cu.......mine, am primit un pm cu cerere de moror si carb. de MZ ETZ 150..........un carb. nou e de cel putin 10x mai scump....cred ca merita 50 lei ! da calin de tine era vorba...eu ti-am facut o oferta tu ai zis ca este putin ok,,,caut in alta parte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta_bmxpunk Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 da calin de tine era vorba...eu ti-am facut o oferta tu ai zis ca este putin ok,,,caut in alta parte scuze ...dar am vazut ca era imediat sub ce postasem eu ...deci nu aveam de unde sa stiu bafta!!! si totusi chiar nu vrea nimeni o jawa la 12 mil ? ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 da calin de tine era vorba...eu ti-am facut o oferta tu ai zis ca este putin ok,,,caut in alta parte am o rugaminte totusi...........cand gasesti pt ETZ 150 carb. complet + galerie +racord de cauciuc la filtrul de aer sub 50 lei , te rog sa ma anunti si pe mine...........dar sa fi sincer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 Vand IJ Jupiter 350,din 1971,cu un motor rezerva in bucati,nici cel de pe motocicleta nu functioneaza. Are numere si talonul vechi,nu are carte de identitate . Pret 100EUR VALABIL!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 VALABIL!! cumpar urgent ghidon de ij 56,festival, doi sau trei nu mai sus de ij-jupiter sau planeta 3-ca deja is e schimba forma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ketzien Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 cumpar urgent ghidon de ij 56,festival, doi sau trei nu mai sus de ij-jupiter sau planeta 3-ca deja is e schimba forma sal am eu un ghidon de ij56 dar ii cam ruginit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 Caut urgent Bolt 18 mm !!! pentru mz es 250cc.!!!!!! urgent ca iimi vine ambielajul si nu am bolt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazar_viorels Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 man cat ceri pe tot mz complet,adica ce mai ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 (editat) cumpar urgent ghidon de ij 56,festival, doi sau trei nu mai sus de ij-jupiter sau planeta 3-ca deja is e schimba forma Daca nu ai gasit,suna-ma, trebuie sa ma uit,daca am printre piese Ps.:am! Editat Mai 27, 2009 de csocso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 Daca nu ai gasit,suna-ma, trebuie sa ma uit,daca am printre piese Ps.:am! ai cumva o poaza plizz si un pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 (editat) ai cumva o poaza plizz si un pret? Daca-i ok,suna-ma Editat Mai 27, 2009 de csocso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
White_Dragon Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 Vand IJ Jupiter. Pret: 700 lei. http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-va...983-132861.html Mai multe detalii la YM: ady_cseke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 Daca-i ok,suna-ma mai am o promisiune ptr unul de festival sa-l vaz si pe ala si te anunt oki?s-ar putea sa ma fi inselat eu si sa isis schimbe forma de la jupiter planeta doi incolo-mie imi trebuie cel mai mult larg decat inalt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 man cat ceri pe tot mz complet,adica ce mai ai lipsesc asa : generatorul, telescoapele spate, instalatia electrica, cablu km si turometru, segmentii saua e de cz sport. zi tu un pret si ajungem la o invoiala...........pe bucati iasa mai multi bani..........da' in timp, .......asa ca o sa fie usor de negociat..............150 lei / ca sa incep eu transportul o sa fie cam scump, cred, asta e problema ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klaus_gas Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 /index.php?showtopic=336006 se vinde nipru chopper 27 mil neg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 Are careva dintre voi un ambreaj de mobra 50s ? din neatentie si in mani nepotrivite mi-o crapat ambreaju cea din mijloc mi-ar trebui cu sau fara placi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu_mobristu Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 cumpar urgent aripa fata ij festival ! tel. 0732137541 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iasibiker Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 (editat) Are careva dintre voi un ambreaj de mobra 50s ? din neatentie si in mani nepotrivite mi-o crapat ambreaju sad.gif cea din mijloc mi-ar trebui cu sau fara placi . Am eu, dami add pe mes la vnm_dvil . Editat Mai 28, 2009 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 Are careva dintre voi un ambreaj de mobra 50s ? din neatentie si in mani nepotrivite mi-o crapat ambreaju cea din mijloc mi-ar trebui cu sau fara placi . Salut,pt Mobra 50 s am doua cutii de viteze complete,daca te intereseaza doar volanta dai un pret si ti le trimit prin posta,numa bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate