Vizitator mz-rt-125/2 Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 (editat) am eu carburator,pe prima pagina,si guma 300 pe 19 putin mai sus Saulu.Guma nu e buna,imi trebuie 2.75,iar carburatorul l-am vazut ,ma mai gandesc si te anunt.Multumesc PS: cat ceri pe carburator? Editat Iunie 2, 2013 de mz-rt-125/2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 (editat) N-am folosit decît colivia cu bile și garniturile de cauciuc, restul pieselor aveau alte dimensiuni, drept urmare sînt rezervă pentru Adrian. Editat Iunie 2, 2013 de cicloburu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 salut, ma intereseaza lampa asta... iti las o oferta in P.M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_RTR Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 (editat) O F E R T A : acte minsk + rezervor curat cu robinet si buson + aripi fata\spate + sa la numai 250ron + transport. ambielaj minsk + piston si cilindru + bloc motor + capace motor + chiulasa la 100ron + transport. poze gasiti in linkul de la semnatura iar daca doriti si altele trimiteti un pm. Editat Iunie 2, 2013 de alex_tr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iosifnicu Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 De vanzare: -ghidon negru 60ron, ghidon IJ 30ron,ghidon Hoinar 20ron, ......... Sunt interesat de ghidonul negru . Ce diametru are teava? Pare mai gros decat cel de IJ. Cu stima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 2, 2013 Autor Share Postat Iunie 2, 2013 (editat) Piese de Ij si MZ 125 de vanzare. http://www.flickr.com//photos/retromotor/sets/72157633881755173/show/ Editat Iunie 2, 2013 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamtu99 Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 Va ajunge la fier vechi.. Mai vrea cineva piese de pe ea? Pot dona si cateva piese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 (editat) Iti ofer maxim 20 ron (asta daca primesc poze cu o piesa acceptabila - nu sunt absurd sa cer cine-stie-ce piesa in stare "perfecta"). Daca te invoiesti astept raspuns aici, la tel 0763 700 222 sau pe PM. m-am razgandit.nu ti-o mai vand.desi era in stare buna.poate am sa o donez intr-o zi Editat Iunie 2, 2013 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 Succes ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 Sunt interesat de ghidonul negru . Ce diametru are teava? Pare mai gros decat cel de IJ. Cu stima. Nu stie, nu se plimba cu sublerul dupa el prin targul de vechituri. Doar le ia de pe jos pe nasturi si vi le vinde voua pe bani, nu are de-a face cu motociclcismul, e numai samsar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator mz-rt-125/2 Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 (editat) Piese de Ij si MZ 125 de vanzare. http://www.flickr.com//photos/retromotor/sets/72157633881755173/show/ Salut.Cauta un cauciuc 2.75/19 daca ai , un pret si o poza.Mersi Editat Iunie 3, 2013 de mz-rt-125/2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator mz-rt-125/2 Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 are careva o pereche sau doar un burduf lant pt mz rt 125 la pret rezonabil?.Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 (editat) Se adauga stop Simson, reconditionat - 150 ron. Editat Iunie 3, 2013 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 lolo,tu ai un stop de simson,pe ala de ij l-ai dat cu un mil juma,ala de simson cat costa? nu de alta,dar io dau stopurile pe la juma' de pret si tot nui bine.. multumesc! Stop de IJ 56 am vandut unul singur si asta se intampla acum 4 ani dar era reconditionat in intregime (la fel ca si celelalte stopuri ce le vand). Cel de Simson tot cu 150 ron il vand dar , iarasi , este reconditionat. Poze aici : /index.php?/topic/692230-de-vanzare-piese-de-ifa-bk-350-ij-56-m72-mz-es-simson/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 Nu se poate repara problema ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sven Hinka Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 Neamtule, poti pune o poza asa cum e acum, dupa vanzarile facute? Vreau sa vad daca s-ar preta pentru o treaba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamtu99 Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 Neamtule, poti pune o poza asa cum e acum, dupa vanzarile facute? Vreau sa vad daca s-ar preta pentru o treaba... Numai are cauciuc ,mansoane lanturi,far stop si sea. Am sa fac si poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spawny Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 Capacul inferior de la carburator il mai aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 Vand MC in stare destul de buna, a fost vopsit prin februarie dar nefolosit. Necesita intretinut cu ceva crema, iar la un buzunar sa descusut captuseala. Pretul e de 100 lei si il trimit prin curier. Dimensiunile sunt pt un tip de max 1.80 si 70 kg. Cu aproximatie 52cm umar , 50 cm talie, 60 maneca. Alte informatii 0749614491 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oltenas Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 Sint interesat de jug (piesa ce tine impreuna amortizoarele fata) si un amortizor fata(stinga) . In situatia in care sint disponibile , si la ce pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamtu99 Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 Sint interesat de jug (piesa ce tine impreuna amortizoarele fata) si un amortizor fata(stinga) . In situatia in care sint disponibile , si la ce pret. Salut,furca se da cu totul la 100lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oltenas Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Nu imi trebuie toata furca, doar ce am mentionat mai sus , si la un pret decent ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamtu99 Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Nu imi trebuie toata furca, doar ce am mentionat mai sus , si la un pret decent ! Nu imi trebuie toata furca, doar ce am mentionat mai sus , si la un pret decent ! Nu imi trebuie toata furca, doar ce am mentionat mai sus , si la un pret decent ! Ok,60lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawarom Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Au mai ramas: rezervor mz rt 125 = 50 lei; cutie scule mz rt 125 =30lei; roti fata spate mz rt 125 =80 ambele; ghidon mz rt 125=40lei; buson rezervor Simson=40lei. poze la pag 321 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack0088 Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 sal pentru mobra 50 am nevoie de furca schimbator vit daca o ai si este intr-o stare buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate