mihai_prd Postat Iulie 13, 2013 Autor Share Postat Iulie 13, 2013 Ce pret au stopurile? Planetara e posibil sa fie de Broasca, dar nu bag mana in foc. Vreau sa imi dai mai multe poze cu grupul asta, eventual pe mess daca iti e mai usor. Mai vreau poze cu carcasa asta de grup si daca mai vinzi, vreau si cauciucurile alea de la carburatoare (cauciucurile alea par a fi rotunde, nu drepte). Mai vreau un levier pentru marsarier pentru cutia de Nipru si daca ai in stare in f buna, vreau pinioanele de a 3 si a 4 de la cutia de Nipru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lidi_moto Postat Iulie 13, 2013 Share Postat Iulie 13, 2013 Ce pret au stopurile? Planetara e posibil sa fie de Broasca, dar nu bag mana in foc. Vreau sa imi dai mai multe poze cu grupul asta, eventual pe mess daca iti e mai usor. Picture 199.jpg stopurile 50lei bucata.planetara nu e bara de torsine de atas?de care atas?poze cu grupul maine dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 13, 2013 Autor Share Postat Iulie 13, 2013 Iau eu ambele stopuri. Astept pozele, pana atunci piesele alea le vreau rezervate. Da si tu cu o ruleta la bara aia de torsiune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian86 Postat Iulie 13, 2013 Share Postat Iulie 13, 2013 ce pret are saua de la pilot? mai este disponibila? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Iulie 14, 2013 Share Postat Iulie 14, 2013 Bara aia e de directie de tractor ceva.... @lidi,bravo mestere acu zici ce piese ai cand am avu' nevoie cine te-a stiut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iosifnicu Postat Iulie 14, 2013 Share Postat Iulie 14, 2013 De vanzare anvelopa ruseasca rulata foarte putin: pret 200 lei. Roata IJ 18 echipata cu anvelopa Ukraina in stare excelenta si disc de frana in aceeasi conditie . Mai trebuie revizuita (centrata). pret 200 lei. 50 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lidi_moto Postat Iulie 14, 2013 Share Postat Iulie 14, 2013 nu dau separat cauciucele de la carburatoare.nu le-as da deloc.dar totusi se dau carburatoare+cauciucurile de protectie cu 150lei( 25 litri benzina).daca vrei sa-mi trimiti poze cu pinioanele ce-ti trebuiesc,poate voi gasi.nu descompletez cutie.maneta de marsarier este 18lei( 3 litri).am ajuns ca-n filmele lu madmax nebunu. bara are 61cm.saua de pilot nu mai este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john_moto Postat Iulie 14, 2013 Share Postat Iulie 14, 2013 Salutare, vreau sa cumpar amortizor de ghidon pentru dnepr mt 11. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 14, 2013 Autor Share Postat Iulie 14, 2013 Bun, vreau si maneta de marsarier. Spune-mi pretul la grup si la carcasa de grup, sa le comunic mai departe. Ai vreun IBAN sa iti livrez banii sau ti-i dau direct la Sambata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Iulie 14, 2013 Share Postat Iulie 14, 2013 Daca nu s-au dat stopurile le vreau eu . Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lidi_moto Postat Iulie 14, 2013 Share Postat Iulie 14, 2013 Bun, vreau si maneta de marsarier. Spune-mi pretul la grup si la carcasa de grup, sa le comunic mai departe. Ai vreun IBAN sa iti livrez banii sau ti-i dau direct la Sambata ? carcasa grup 70lei,grupul 120lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Iulie 14, 2013 Share Postat Iulie 14, 2013 vand cadru cu acte pt simson sport,nr nou,an de fabricatie 1957.Pret 200 euro usor negociabil.Relatiila telefon sau pm.0758 659 959,0258 847 777. poze in cursul zilei de azi sau cel tarziu maine seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack0088 Postat Iulie 14, 2013 Share Postat Iulie 14, 2013 (editat) De vanzare IMG-20130714-00363.jpgIMG-20130714-00364.jpgIMG-20130714-00365.jpgIMG-20130714-00366.jpg 50 lei sal vreau eu stopul ,am sa trimit adresa pt livrare Editat Iulie 14, 2013 de jack0088 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iosifnicu Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 sal vreau eu stopul ,am sa trimit adresa pt livrare Stopul a fost dat in prima ora dupa postarea pe forum . Cumparatorul mi-a dat PM pentru rezervare pe care l-am primit pe mail pe telefon. In acest fel i-am putut raspunde rapid . Pe forum e prima oara cand intru dupa postarea produselor. Imi pare nespus de rau ca nu-ti pot indeplini dorinta. Daca cumva se razgandeste cumparatorul te anunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianS Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 Saboţi noi vinde şi Gaşpar, parcă 25 lei perechea. Calitate ok, am montat aşa ceva. Nu ştiu dacă are şi taler complet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 Vand Jawa 350TS model 638 /index.php?/topic/114118-jawa/?p=3507256 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lidi_moto Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 (editat) Prin multitudinea de piese de acolo nu ai cumva si un butuc de fata de dnepr, cu tot cu sabotii de frana? Si eventual maneta de frana si cablu de frana fata? Am uitat ... mai am nevoie si de o pereche de telescoape de nipru de spate. pai butucii rotilor is la fel la toate cele 3 roti(4),nu?am butuc,saboti nu noi,dar au carne calumea.este si cablu frana fata si maneta......of,of,inimioara mea,merge greu tare vanzarea. Editat Iulie 15, 2013 de lidi_moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john_moto Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 Salutare, ma intereseaza o aprindere de mt10.36 sau cel putin carbunii,ruptorul si platina.Din cate mi-am dat seama este identica cu cea de pe mt9 aceea fiind pe 6 volti si aceasta pe 12.Imi poate da careva mai multe informatii? De asemenea mai am nevoie de prinderile de jos ale atasului care se strang pe nucile de pe cadrul motorului cu surub,piulita fluture si ghearele care sunt stranse pe nuca,tot pentru dnepr-u. Caut,de asemenea amortizorul de ghidon de care am amintit zilele trecute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 15, 2013 Autor Share Postat Iulie 15, 2013 IBAN incorect, retrimite-l urgent. Plus numele complet (forma sub care este inregistrat contul sau ce scrie pe card). Daca le trimiti de dim, pana seara ai banii pe card (i-ai fi avut de azi). Vezi ca Silviu KM453 vrea de fapt platoul de frana de la Nipru, nu butuci de roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 Iar eu astept raspuns pentru stopuri. Plata la fel , trimit pe card Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 16, 2013 Autor Share Postat Iulie 16, 2013 Fishy, stopurile le-am luat eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 Am inteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lidi_moto Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 Exact ! Si cablu si maneta de frana, + 2 buc telescoape fata . v-am raspuns privat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 pai butucii rotilor is la fel la toate cele 3 roti(4),nu?am butuc,saboti nu noi,dar au carne calumea.este si cablu frana fata si maneta......of,of,inimioara mea,merge greu tare vanzarea. roata dnepr ? complect eventual fara cauciu. am vazut si un scaun sta de Ij56 fara cauciuc . cat face ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 Tu chiar mă forţezi să revin în forţă... ce-s ăia cărbuni, la aprindere? Sau explică-mi diferenţa între ruptor şi platină... că io-s mai prost şi nu ştiu multe.... Bă băiatule, dacă nu cunoşti, întreabă. Nu e o ruşine să nu ştii! Nimeni nu s-a născut învăţat! Deasemeni, nu înţeleg ce înţelegi tu prin "amortizor de ghidon". Prinderile de ataş din păcate, va trebui să îţi manufacturezi altele. Nu există noi de schimb. E posibil să mă înşel dar sunt aproape sigur că nu. Vrei aprindere electronică? 230 lei cu bobină cu tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate