Maniax Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Aveti grija la cil. de Jupiter 3/4 si pistoane pt ca difera pozitionarea ferestrelor si riscati deschiderea segmentilor in fereastra si implicit ruperea lor (eu sunt patit). Se poate rezolva prin mutarea stifturilor de pe pistoane sau inlocuirea pistoanelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Cumpar: - pinion cu 15 dinti pentru CZ 250 Sport (nu stiu daca se potriveste si de la Jawa 350 sau de la alte CZ-uri) - jiclor principal de 100-120 pentru carburator Jikov, precum cel din poza. Daca aveti, astept un PM. Multumesc frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 4, 2009 Autor Share Postat Octombrie 4, 2009 Cumpar aripa fata de Ural Patrol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 (editat) Vind IJ-56, din 1962, stare perfecta de functionare, foarte bine intretinuta(un singur proprietar pina la mine),totul original inclusiv vopseaua, doar ca are aprindere electronica pusa de mine.Certificat de inmatriculare vechi.Pret 600euro. Editat Octombrie 4, 2009 de krokodilu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 dezmembrez jawa 350 ts638.din 93. este radiata. cu carte de identitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 dezmembrez jawa 350 ts638.din 93.este radiata. cu carte de identitate. -Ambielajul (motorul poate cu totul) in ce stare este si la ce pret? -Furca fata cu jug-stare si pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 dezmembrez jawa 350 ts638.din 93.este radiata. cu carte de identitate. de fapt sunt 2 care se dezmembreaza. una cu acte si una fara. motorul de pe cea fara acte il dau intreg nu il desfac. cel de pe cea cu acte este in bucati. mai am si un set cota 0 cu segmenti noi, nepusi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 Vind IJ-56, din 1962, stare perfecta de functionare, foarte bine intretinuta(un singur proprietar pina la mine),totul original inclusiv vopseaua, doar ca are aprindere electronica pusa de mine.Certificat de inmatriculare vechi.Pret 600euro. asadar atat i-a fost ij-ului la tine ,mie unul mi se pare cam, pretul, si are si actele ,,, o fi el vechi si original dar da-l ca nu e DKW ,,,,bafta la vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coolblue Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 Vand motor MZ ES 175 ...probleme la alternator ,lipsesc segmenti periile de incarcare si suruburile de la motor(e desfacut)... Pentru piese... Eventual spuneti-mi piesa si eu va spun daca o am sau nu. Poze maine. Abia am adus motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 vand ambielaj fara bataie de jawa 250 si telelescoape jawa 250 . pret... cat vreti voi dar sa nu va bate-ti joc de mine. tel 0727196351 bafta si numa' bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider000 Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Pai cum vrei sa cumperi un nr vechi? Cu motor cu tot? Sau numai acte cu numar? Sau vrei sa ai un numar de pus pe perete? Ia lumineaza-ne putin, c-apoi iti dam noi o solutie... vreau sa cumpar un numar de pus pe perete.Imi cer scuze , nu am fost explicit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
woden665plus1 Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Cumpar pinion lant (cel de langa cutie) si vitezometru pentru Jawa 350. Contact: 0764838677, 0749835776 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 un minsk de 125 de vanzare 1000 roni negociabil link la semnatura, scad considerabil din pret daca se vinde asa cum e fara schimbari consumabile(scad pretul acestora din pretul total) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 (editat) caut o furca de genul asta. are cineva? Editat Octombrie 7, 2009 de andrey_832 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 (editat) Schimb carburator rusesc K65 cu carburator Jikov (CZ 175, CZ 250), in stare buna. K-ul este complet, in stare foarte buna, a fost cumparat nou, folosit aproximativ 2-3 mii de kilometri. Vreau sa renunt la el deoarece incerc sa micsorez consumul motocicletei, chiar daca va inseamna si o pierdere de putere. Pun cateva poze cu carburatorul, dintre care una cu uzura subarului + o poza cu modelul de Jikov care ma intereseaza. Numai bine! Editat Octombrie 7, 2009 de Andrei_D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 Schimb carburator rusesc K65 cu carburator Jikov (CZ 175, CZ 250), in stare buna. K-ul este complet, in stare foarte buna, a fost cumparat nou, folosit aproximativ 2-3 mii de kilometri. Vreau sa renunt la el deoarece incerc sa micsorez consumul motocicletei, chiar daca va inseamna si o pierdere de putere. Pun cateva poze cu carburatorul, dintre care una cu uzura subarului + o poza cu modelul de Jikov care ma intereseaza. Numai bine! Vezi că e posibil să nu se potrivească distanța între Âşuruburile de prindere; din cîte Âştiu eu, la Jikov este mai mică. Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 Pare a fi mai mica. Sigur sunt interschimbabile. Pe IJ am acum un Jikov, precum cel din poza, doar ca este foarte uzat, de-asta caut unul in stare buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 Pe MZ am avut de ambele, la mine nu se puteau schimba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 Pare a fi mai mica. Sigur sunt interschimbabile. Pe IJ am acum un Jikov, precum cel din poza, doar ca este foarte uzat, de-asta caut unul in stare buna. vezi la "CZ-uri" , userul TITI are un carb. jikov, e nou, de la cz 175 sport. unul uzat am si eu, poate e ceva mai rasarit ca al tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coolblue Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 (editat) Schimb carburator rusesc K65 cu carburator Jikov (CZ 175, CZ 250), in stare buna. K-ul este complet, in stare foarte buna, a fost cumparat nou, folosit aproximativ 2-3 mii de kilometri. Vreau sa renunt la el deoarece incerc sa micsorez consumul motocicletei, chiar daca va inseamna si o pierdere de putere. Pun cateva poze cu carburatorul, dintre care una cu uzura subarului + o poza cu modelul de Jikov care ma intereseaza. Numai bine! am un carburator de la un mz 175 daca ai nevoie, dar trebuie modificat Editat Octombrie 8, 2009 de coolblue Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scaf Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 (editat) salut ! am 2 bucati de vanzare, noi pe langa ele vine si un K 68 incomplet pret 250 RON tel 0768686103 Editat Octombrie 8, 2009 de scaf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 (editat) Schimb carburator rusesc K65 cu carburator Jikov (CZ 175, CZ 250), in stare buna. K-ul este complet, in stare foarte buna, a fost cumparat nou, folosit aproximativ 2-3 mii de kilometri. Vreau sa renunt la el deoarece incerc sa micsorez consumul motocicletei, chiar daca va inseamna si o pierdere de putere. Pun cateva poze cu carburatorul, dintre care una cu uzura subarului + o poza cu modelul de Jikov care ma intereseaza. Numai bine! Salut Andrei! Am eu 2 Jikovuri ca in poza. Unul nou cu jiglere 55/115. Celalat e mers f putin (200km aprox) pe un Simson de-al meu si are un pic frezate gaurile (cam 1mm) pt ca distanta intre ele era prea mica. Cel nou il dau 120 de lei. Ala folosit la intelegere. Din pacate de K nu am nevoie. Iote poza: /index.php?...t&id=490828 Editat Octombrie 9, 2009 de Mikulaish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 /index.php?...t&p=1777307 VALABIL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelu voshod Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 Salut! am un motor de vanzare al unui prieten,motorul este desfacut,pistoane sunt noi parca cota 1.vrea sa-l dea intreg 100 euri dar daca nu il ia nimeni intreg pana la urma il da si separat. Mesaj completat /style_imag.../attach_add.png Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ss_mihai Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 cat fac chiulasele? alternatorul? cutia? Sunt bune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate